powerblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) γεια σας θελω να αγορασω ενα ανδρικο πορτοφολι να εινε ανατομικο να εινε ανετο να εχει θηκες για καρτες για κερματα,, χαρτονομισματα . δεν θελω να εινε υπερβολικα παρα πολυ μεγαλο να εχει κανονικο μεγεθος γενικως να εχει παρα πολλες θηκες για ολα τα πραγματα. πιο θα μπορουσατε να μου προτεινετε γιατι το παλιο που ειχα μου ξεφτυσε..και γενικως το ειχα παρα πολλα χροννια. αν γινετε η αγορα να γινει μεσο scroutz. ευχαριστω πολυ. πιες μαρκες θεωρουντε καλυτερες; θελώ να εινε δερματινο και σε μαυρο χρωμα το προτιμω Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από powerblade 1
gusdevelopers Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σου ρε captain gold! Τωρα πέρα από την πλάκα κόψε αυτό το αστειακι έχεις φτιάξει 1000 λογαριασμούς και σπαμαρεις το forum αυτή η δουλειά θα γίνεται τώρα; Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από gusdevelopers 2
powerblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) φιλε μου απλα ρωτησα τι να αγορασω βρε φιλε μου χαλασε το πορτοφολι μου και θελώ να αγορασω καποιο αλλο. απαγορευετε να αγορασω πορτοφολι? Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από powerblade
powerblade Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 απλα το θελω σε δερματινο το πορτοφολι. αλλες μαρκες δεν υπαρχουν?? για δερματινα πορτοφολια εννοω πιες εινε οι τοπ καλύτερες μαρκες για ανδρικα πορτοφολια?
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Η Chesterfield ειναι πολυ καλη και εχει φοβερο δερμα. Αν σε ενδιαφερει υπαρχουν και οι Cerutti και η Porsche Design με επισης καλο δερμα αλλα δεν ξερω αν εχει στο σκρουτζ. Η πρωτη ειναι σιγουρα. Και οι τρεις εταιρειες σου λεω εκ πειρας πως εχουν εξαιρετικα ποιοτικα δερματινα ειδη. 2
powerblade Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 οντως η Chesterfield εινε μια παρα πολυ καλη μαρκα και μου αρεσε παρα πολυ αυτο https://www.bazaropolis.gr/dermatino-portofoli-chesterfield-c48-0204a31-tampa.html
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Ναι ειναι καλο αυτο και το δερμα του δεν χαραζεται ευκολα και παλιωνει πολυ ωραια.
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, powerblade είπε φιλε μου απλα ρωτησα τι να αγορασω βρε φιλε μου χαλασε το πορτοφολι μου και θελώ να αγορασω καποιο αλλο. απαγορευετε να αγορασω πορτοφολι? Πες την αλήθεια, στο έσπασε και αυτό η κοπελιά.
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Κανα site απο ελλαδα ή (εμπιστο διχως τελωνειο) εξωτερικου? Thanks
FireKiller Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) δες και εδώ αν θες κάτι πιο κυριλέ 😋 : https://www.skroutz.gr/c/2832/andrika-portofolia/m/2829/Mont-Blanc.html?from=autocomplete&o=mont+blanc Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από FireKiller
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα