EmpGLOW Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας είμαι πελάτης ΟΤΕ και έχω 3 προβλήματα. 1) Έχουμε στην κατοικία μας αλεξικέραυνο και λόγω αυτού τραβάει η περιοχή πολλούς κεραυνούς και καίγεται η γραμμή και μαζί της ότι έχουμε συνδέσει σε αυτή (τηλ,συναγερμός,κάμερες ) υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσουμε τον εξοπλισμό τουλάχιστον; 2)Προσφατα βάρεσε κεραυνός την περιοχή και ενώ στην ίδια θύρα το modem συνδέεται το τηλέφωνο δεν συνδέεται (έχω δοκιμάσει διαφορετικές συσκευές ) 3)θα ήθελα να αλλάξω το καλώδιο της γραμμής τηλεφώνου από το καλώδιο που φέρνει ο ΟΤΕ μέχρι την θύρα τηλ. περίπου 5 μέτρα λόγω βραχυκυκλωματος και θα ήθελα να βάλω καλώδιο ποιοτικό με δυνατότητα για μεγάλες ταχύτητες (ο τεχνικός έκανε μέτρηση 18 mbps ενώ τώρα πιάνω 6 ) ευχαριστω εκ τον προτέρων Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από EmpGLOW
EmpGLOW Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, divo είπε με αυτα που λες θεωρω οτι κατι σου εκαψε. οποτε δεινεις βλαβη για ν παρεις αλλο ρουτερ. Για τη γραμμη θα σου ελεγα βαλε ενα utp rg 45 κατευθειαν απο τη χωνευτη με μια εξωτερικη πριζα. Επειδή είμαι άσχετος απτά καλώδια μπορεις να μου στείλεις ένα λινκ με το καλώδιο που προτείνεις
EmpGLOW Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, divo είπε https://www.kafkas.gr/proionta/ilektronika/domimeni-kalodiosi/systima-chalkou/kalodia-exoterikon-choron/ftp-cat6/kal-utp-cat-6-4x2x24awg-exot-xopoy_95068/ κατι τετοιο cat5 ή cat6 εξωτερικο χώρου θα ζητήσεις. Κυκλοφορει ενα μαυρο, καλο και σχετικα φτηνό. Όποτε προτείνεις να πάρω καλώδιο utp cat6 με έτοιμους τους ακροδέκτες rj45 και να τό συνδέσω με εξωτερική μπριζα στο καλώδιο που έρχεται απτον πάροχο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα