Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφορα παινχιδια για ολες τις κονσολες.
Εχουν δωροεπιταγες 10-15ευρω για επομενη αγορα.

Εδω για Sony Playstation, https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4

παραδειγμα, Bethesda Fallout 4 Game of The Year Edition PS4 Game,Capcom Street Fighter V Arcade Edition Game PS4, Sony The Last of Us Remastered Playstation Hits Game PS4, Sony Uncharted 4 A Thief`s End Playstation Hits Game PS4 στα 10ευρω,

Εδω για Nintendo Switch, https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/games-nintendo-switch
παραδειγμα, Nintendo Arms Switch Game, στα 20ευρω, Nintendo Mario Tennis Aces Game Switch και Nintendo Octopath Traveler Game Switch στα 45ευρω

Εδω για Microsoft Xbox, https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/xbox-one/paixnidia-xbox-one

παραδειγμα, EA Battlefield 1 Xbox One Game, στα 10ευρω

Τα παραπανω ειναι οσα μου τραβηξαν την προσοχη, δεν ειναι απαραιτητα οι καλυτερες προσφορες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω οτι βρηκα το καλυτερο.
Εχει καρτα 20ευρω αυξησης κεφαλαιων που λεει, και δινει 10ευρω επιταγη, αρα περνεις στην μιση τιμη οτιδηποτε θες, ηλεκτρονικο παιχνιδι η συνδρομη ετησια.

Βεβαια επειδη ειναι 5 10αρικα θα πρεπει να παρεις κατι αξιας 5 20αρικων, δεν ξερω εαν παει και για ενα 100αρικο, ειμαι σιγουρος οτι ουτε αυτοι ξερουν

Επεξ/σία από orck
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, orck είπε

Νομιζω οτι βρηκα το καλυτερο.
Εχει καρτα 20ευρω αυξησης κεφαλαιων που λεει, και δινει 10ευρω επιταγη, αρα περνεις στην μιση τιμη οτιδηποτε θες, ηλεκτρονικο παιχνιδι η συνδρομη ετησια.

Βεβαια επειδη ειναι 5 10αρικα θα πρεπει να παρεις κατι αξιας 5 20αρικων, δεν ξερω εαν παει και για ενα 100αρικο, ειμαι σιγουρος οτι ουτε αυτοι ξερουν

Για δωσε λινκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πούμε ότι αγοράζω 2 κάρτες. Παίρνω 2 δωροεπιταγες των 10€ και τις δίνω για να αγοράσω (δωρεάν) άλλη μια κάρτα. Θα πάρω άλλη μια δωροεπιταγη των 10€;

Έχει δοκιμάσει κάποιος να δει αν πιάνει άμεση εξαργύρωση της δωροεπιταγης στο προϊόν που στη χαρίζει; Δηλαδή να πάρω άμεσα 10€ την κάρτα, αντί για 20€.

Θυμάμαι παλιότερα το έκαναν αυτό. 

Επεξ/σία από Nemesis_rds
  • Moderators
Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν γινεται σε αντιστοιχες περιπτωσεις να χρησιμοποιησεις 2 κουπονια στην ιδια αγορα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Νομιζω οτι δεν γινεται σε αντιστοιχες περιπτωσεις να χρησιμοποιησεις 2 κουπονια στην ιδια αγορα.

Σωστός και εγώ αυτό νομίζω. 

Πάντως είναι πολύ καλή περίπτωση, αγοράζεις ένα παιχνίδι και έχεις 10 ευρώ έκπτωση για επόμενη αγορά οποιουδήποτε προιόντος απο 20 ευρώ και πάνω.

Πάλι σε έξοδα θα μπούμε. :) 

(Ξέρουμε πόσο κρατάει η δωροεπιταγή; ένα χρόνο μήπως;) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Οκ. Αλλά αν δώσω μια επιταγή και 10€ για να αγοράσω μια κάρτα, δικαιούμαι άλλη μια επιταγή;

Δημοσ.

Κάτι δε στέκει καλά σε αυτή την προσφορά. Έστω ότι αγοράζεις μια κάρτα των 20 και σου δίνουν μια δωροεπιταγη των 10 για επόμενη αγορά. Ξαναμπαινεις στο μαγαζί και αγοράζεις άλλη μια κάρτα των 20 δίνοντας 10 ευρώ και την πρώτη δωροκαρτα. Σου δίνουν μια δεύτερη δωροκαρτα. Επαναλαμβάνεις ν φορές. Αποκτάς λοιπόν με αυτό τον τρόπο ν psn κάρτες των 20 ευρώ με 20 + (ν-1)*10 ευρώ και σου μένει μια δωροκαρτα των 10 και ο άτυπος τίτλος του πιο γραφικού πελάτη του Κωτσόβολου όλων των εποχών! Σοβαρά τώρα, αν ισχύει κάτι τέτοιο θεωρητικά μπορεί κάποιος να αποκτήσει 100 ευρώ psn credit με 60 ευρώ και να του μείνει μια δωροκαρτα των 10 για τον Κωτσόβολο. Μου φαίνεται μεγάλη χασουρα για να κάνουν κάτι τέτοιο επίτηδες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yannies82 είπε

Κάτι δε στέκει καλά σε αυτή την προσφορά. Έστω ότι αγοράζεις μια κάρτα των 20 και σου δίνουν μια δωροεπιταγη των 10 για επόμενη αγορά. Ξαναμπαινεις στο μαγαζί και αγοράζεις άλλη μια κάρτα των 20 δίνοντας 10 ευρώ και την πρώτη δωροκαρτα. Σου δίνουν μια δεύτερη δωροκαρτα. Επαναλαμβάνεις ν φορές. Αποκτάς λοιπόν με αυτό τον τρόπο ν psn κάρτες των 20 ευρώ με 20 + (ν-1)*10 ευρώ και σου μένει μια δωροκαρτα των 10 και ο άτυπος τίτλος του πιο γραφικού πελάτη του Κωτσόβολου όλων των εποχών! Σοβαρά τώρα, αν ισχύει κάτι τέτοιο θεωρητικά μπορεί κάποιος να αποκτήσει 100 ευρώ psn credit με 60 ευρώ και να του μείνει μια δωροκαρτα των 10 για τον Κωτσόβολο. Μου φαίνεται μεγάλη χασουρα για να κάνουν κάτι τέτοιο επίτηδες.

Ίσως δεν παίρνεις κι άλλη κάρτα όταν αγοράζεις με κάρτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζει με την καμία να σου δίνουν άλλη κάρτα πληρώνοντας με 10 ευρώ + δωροκάρτα.

Βέβαια κακώς και δεν το μνημονεύουν ξεκάθαρα γιατί θα το έχουν σκεφτεί ήδη κάποιοι γ..... να το κάνουν και πιθανολογώ ότι απο αύριο θα έχουν θέμα οι υπάλληλοι! :D 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Και εγω αυτο πιστευω, οτι δωροεπιταγη θα δινουν μονο εαν πληρωσεις με χρημα, χαρτινο η πλαστικο. Η δωροεπιταγη δεν ειναι χρημα.

Μονο στο καρφουρ γινοταν αυτα :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για xbox one παντως στα παιχνιδια τιποτα το ιδιαιτερο σε προσφορες,μονο η gold edition του Siege στα 24 λογω του dlc και το dishonored 2 στα 20 εχουν ενδιαφερον αλλα ειναι μονο για καταστηματα αν υπαρχουν οποτε...

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.

Το ζητούμενο είναι πότε παίρνεις τον κωδικό της δωροεπιταγή ώστε να μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις σε επόμενη αγορά

Σε παλιότερη αντίστοιχη ενέργεια του Κώτσου θυμάμαι πώς τον έστελναν με sms μετά από ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...