IKARIWTHS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλημερα παιδια ,χθες μετα απο μια αναβαθμιση δε μου δουλευει το vlc εψαξα στο ιντερνετ πως να κανω downgrade σε σταθερη εκδοση αλλα για να το αφαιρεσω μου ζηταει να αφαιρεσω το μισο μου συστημα .τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση?
jim_p Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Ποια εκδοση του vlc ειχες και σε ποια εκανε την ενγημερωση? Και τι ακριβως ελεγε ο οδηγος που βρηκες για downgrade?
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 δε θυμαμαι ποια ειχα αλλα εκανε ενημερωση στη 3.0.3,οδηγο απεγκαταστασης δεν εχει σημασια να ανεβασω γιατι δεν εχω ακολουθήσει κανεναν
jim_p Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Αν το distrowatch τα λεει καλα, το kde neon εχει vlc 2.2.2, οχι νεοτερο, οποτε για να βαλεις τον 3.χ εβαλες καποιο αλλο repo, σωστα?
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 σωστα ετσι ειναι,υπαρχει τροπος επαναφορας?
jim_p Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Αν μου ελεγες και ποιο ηταν αυτο το αλλο repo που εβαλες...
aypnia Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάντο απεγκατάσταση. sudo dpkg --remove vlc Λογικά με το dpkg δεν θα σου ζητήσει να κάνεις απεγκατάσταση άλλα πακέτα. Για να αποφεύγεις τέτοια κόλαση αν θες τη τελευταία έκδοση κάποιου προγράμματος δοκίμασε το snap ή το flatpak του προγράμματος. Για το vlc υπάρχει snap από τους ίδιους τους developers του προγράμματος. sudo snap install vlc Eπίσης υπάρχει και flatpak από τρίτους όμως όχι απευθείας από τους developers του vlc. flatpak install flathub org.videolan.VLC Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να σου γίνουν ποτέ μαντάρα τα packages που έχεις εγκατεστημένα και θα έχεις πάντα την τελευταία έκδοση του προγράμματος. Για το vlc καλύτερα να προτιμήσεις το flatpak, το snap δεν μπορεί να αναγνωρίσει τη γλώσσα περιβάλλοντος και δεν θα είναι στα ελληνικά. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το είναι στα αγγλικά, δοκίμασε το snap, είναι απευθείας από τους developers του vlc και το κάνουν update οι ίδιοι. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από aypnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα