voltmod Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Πριν λίγο καιρό, αποκαλύφθηκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Huawei, το οποίο είχε σχέση με μία διαδικασία σχεδιασμού που θα επέτρεπε στην Κινέζικη εταιρεία να κατασκευάσει smartphones με σχεδόν μηδενικά πλαϊνά περιθώρια. Από ότι φαίνεται ωστόσο, και η Samsung εργαζόταν πάνω σε μία παρόμοια μέθοδο, η οποία επίσης κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία. Η μέθοδος της Samsung δεν είναι κάτι εντελώς νέο, αφού χρησιμοποιείται μία παρόμοια κατασκευαστική μέθοδος στην Frame TV της εταιρείας. Στην ευρεσιτεχνία της Huawei είδαμε ότι τόσο το πάνω, όσο και το κάτω περιθώριο ήταν μεγαλύτερο από τα πλαϊνά, με την εταιρεία να τα τοποθετεί στο πλαίσιο χρησιμοποιώντας ισχυρή κόλλα. Στην περίπτωση ωστόσο της μεθόδου που θα χρησιμοποιήσει μελλοντικά η Samsung -αν χρησιμοποιήσει- όχι μόνο παρατηρούμε ότι το πάχος όλων των περιθωρίων είναι όμοιο περιμετρικά του πλαισίου που φιλοξενεί την οθόνη αλλά πως είναι και μικρότερο από αυτό της λύσης της Huawei. Επίσης, για την τοποθέτηση των μεταλλικών λωρίδων στο πλαίσιο δεν χρησιμοποιείται κόλλα, αλλά ισχυροί… μαγνήτες. Αυτό σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα ότι θα υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης, με τον χρήστη να είναι σε θέση να αλλάζει τις στάνταρντ μεταλλικές “λωρίδες” με άλλες, ενδεχομένως και τρίτων κατασκευαστών, διαφορετικού χρώματος ή υλικού. LetsGoDigital Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iaponezos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 καλά ολα αυτά αλλά καμιά μπαταριά θα φτιάξουν να δουλεύει πάνω από μια μέρα το κινητό. 11 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuclear_21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 iaponeze τελευταια φορα που το δοκιμασαν εγιναν βομβες😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, iaponezos είπε καλά ολα αυτά αλλά καμιά μπαταριά θα φτιάξουν να δουλεύει πάνω από μια μέρα το κινητό. https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-note-9-could-have-a-massive-battery Νομίζεις με τις οθόνες που μεγαλώνουν συνεχώς, είναι εύκολο; + ότι πρέπει οι μπαταρίες να αντέχουν το degradation.. Πιστεύεις ότι είναι τυχαίο ότι το S7 edge είχε 3600mAh και το s8 plus είχε 3500mAh? Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από Meraklis56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comic maniak Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Who cares just give me an OnePlus 6 😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karpouzoeispraktoras Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι ο Νεύτων ανακάλυψε το νόμο της βαρύτητας. Όλες οι εταιρίες κινητών που χρησιμοποιούν γυροσκόπια πληρώνουν τα απαραίτητα δικαιώματα στους κληρονόμους του ή είναι τζαμπατζήδες; Θα μου πεις έχει περάσει το χρονικό διάστημα που μια πατέντα είναι σε ισχύ. Οκ, αλλά αλλού εστιάζω. Το πάθημα των αδερφών Ράιτ που ήταν οι πρώτοι που κατασκεύασαν αεροπλάνο αλλά μετά αντί να το εξελίξουν αναλώθηκαν σε δικαστικές διαμάχες για δικαιώματα πατεντών δείχνει ότι τα παθήματα δε γίνονται μαθήματα. Οι τιμές θα ανεβαίνουν όχι γιατί ανεβαίνει το κόστος κατασκευής αλλά το κόστος των δικαιωμάτων και των δικαστικών αντιπαραθέσεων. Και για να προλάβω τους κλασικούς "και τί θες να γίνεται; να καρπώνονται κάποιοι άλλοι τον κόπο αυτών που ανακαλύπτουν κάτι;" Το θέμα είναι δομικό. Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Παλιά οι πατέντες ήταν για να προστατεύουν αυτούς που αφιερώνουν χρόνο και κεφάλαια για να κάνουν μια ανακάλυψη, δεκτό. Πλέον όμως αυτό γίνεται για κερδοσκοπία, εδώ τα πράγματα αλλάζουν. Οι ρυθμοί των τεχνολογικών ανακαλύψεων είναι άλλοι σήμερα. Και για να μη μακρυγορώ. Εμένα δε με ικανοποιείο ο τρόπος που λειτουργεί αυτή η διαδικασία. Θα μου πείτε και τί έχεις να προτείνεις; Αυτό δεν το ξέρω. Το θέμα σηκώνει πολλή συζήτηση που δε χωράει στα πλαίσια των σχολίων ενός άρθρου όπως αυτό. Παραδέχομαι πως δεν είμαι ο ειδικός (σε αντίθεση με τους παντογνώστες του ελληνικού διαδικτύου) αλλά πώς να το κάνουμε... Δε μου αρέσει. Χρειάζεται επανασχεδιασμός. Γνώμη μου πάντα. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από Karpouzoeispraktoras 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosveto12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Θέλω κινητό με μπρος και πίσω οθόνη ! Αυτό είναι το μέλλον ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geogor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, panosveto12 είπε Θέλω κινητό με μπρος και πίσω οθόνη ! Αυτό είναι το μέλλον ! Δες YOTAPHONE... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whargoul Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Karpouzoeispraktoras είπε Κι ο Νεύτων ανακάλυψε το νόμο της βαρύτητας. Όλες οι εταιρίες κινητών που χρησιμοποιούν γυροσκόπια πληρώνουν τα απαραίτητα δικαιώματα στους κληρονόμους του ή είναι τζαμπατζήδες; Θα μου πεις έχει περάσει το χρονικό διάστημα που μια πατέντα είναι σε ισχύ. Οκ, αλλά αλλού εστιάζω. Το πάθημα των αδερφών Ράιτ που ήταν οι πρώτοι που κατασκεύασαν αεροπλάνο αλλά μετά αντί να το εξελίξουν αναλώθηκαν σε δικαστικές διαμάχες για δικαιώματα πατεντών δείχνει ότι τα παθήματα δε γίνονται μαθήματα. Οι τιμές θα ανεβαίνουν όχι γιατί ανεβαίνει το κόστος κατασκευής αλλά το κόστος των δικαιωμάτων και των δικαστικών αντιπαραθέσεων. Και για να προλάβω τους κλασικούς "και τί θες να γίνεται; να καρπώνονται κάποιοι άλλοι τον κόπο αυτών που ανακαλύπτουν κάτι;" Το θέμα είναι δομικό. Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Παλιά οι πατέντες ήταν για να προστατεύουν αυτούς που αφιερώνουν χρόνο και κεφάλαια για να κάνουν μια ανακάλυψη, δεκτό. Πλέον όμως αυτό γίνεται για κερδοσκοπία, εδώ τα πράγματα αλλάζουν. Οι ρυθμοί των τεχνολογικών ανακαλύψεων είναι άλλοι σήμερα. Και για να μη μακρυγορώ. Εμένα δε με ικανοποιείο ο τρόπος που λειτουργεί αυτή η διαδικασία. Θα μου πείτε και τί έχεις να προτείνεις; Αυτό δεν το ξέρω. Το θέμα σηκώνει πολλή συζήτηση που δε χωράει στα πλαίσια των σχολίων ενός άρθρου όπως αυτό. Παραδέχομαι πως δεν είμαι ο ειδικός (σε αντίθεση με τους παντογνώστες του ελληνικού διαδικτύου) αλλά πώς να το κάνουμε... Δε μου αρέσει. Χρειάζεται επανασχεδιασμός. Γνώμη μου πάντα. Εκείνο τον καιρό η πατέντα είχε άλλο νόημα. Το πραγματικό της νόημα βασικά. Καταχωρήτουν ως ένας τρόπος ασφαλείας, για να καλύψει τα έξοδα που έκανε ο "ερευνητής". Ξεκίνησε για να καλύψει της φαρμακοβιομηχανίες, που χρειάζονταν τρομερή έρευνα και έξοδα για να ανακαλύψουν κάτι νέο, ενώ αμέσως θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε αντίπαλος να το αντιγράψει. Τώρα απλά η όλη κατάσταση μετατράπηκε σε patent trolling (και από μικρές και από μεγάλες εταιρείες). Οι πατέντες πλέον δεν καταχωρούνται για να προστατέψεις την έρευνα και το προϊόν σου, αλλά για να αποτρέψεις τους αντιπάλους, start-up εταιρείες κλπ, να χρησιμοποιήσουν μια μέθοδο - ιδέα που εν δυνάμει μπορεί να είναι αποτελεσματική αλλά εσύ δεν έχεις σκοπό να την αξιοποιήσεις. Γι αυτό και όλες αυτές οι καταχωρήσεις είναι τόσο γενικές που είναι απλά γελοίες. Ότι δουλεύει και έχει σκοπό να το χρησιμοποιήσει άμεσα η εταιρεία, συνήθως το κρατούν σαν εταιρικό μυστικό και δεν το πατεντάρουν από την αρχή - σαν γενική ιδέα-, για να προλάβουν τον ανταγωνισμό Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από Whargoul 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 55 λεπτά πριν, Karpouzoeispraktoras είπε Κι ο Νεύτων ανακάλυψε το νόμο της βαρύτητας. Όλες οι εταιρίες κινητών που χρησιμοποιούν γυροσκόπια πληρώνουν τα απαραίτητα δικαιώματα στους κληρονόμους του ή είναι τζαμπατζήδες; Θα μου πεις έχει περάσει το χρονικό διάστημα που μια πατέντα είναι σε ισχύ. Οκ, αλλά αλλού εστιάζω. Το πάθημα των αδερφών Ράιτ που ήταν οι πρώτοι που κατασκεύασαν αεροπλάνο αλλά μετά αντί να το εξελίξουν αναλώθηκαν σε δικαστικές διαμάχες για δικαιώματα πατεντών δείχνει ότι τα παθήματα δε γίνονται μαθήματα. Οι τιμές θα ανεβαίνουν όχι γιατί ανεβαίνει το κόστος κατασκευής αλλά το κόστος των δικαιωμάτων και των δικαστικών αντιπαραθέσεων. Και για να προλάβω τους κλασικούς "και τί θες να γίνεται; να καρπώνονται κάποιοι άλλοι τον κόπο αυτών που ανακαλύπτουν κάτι;" Το θέμα είναι δομικό. Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή. Παλιά οι πατέντες ήταν για να προστατεύουν αυτούς που αφιερώνουν χρόνο και κεφάλαια για να κάνουν μια ανακάλυψη, δεκτό. Πλέον όμως αυτό γίνεται για κερδοσκοπία, εδώ τα πράγματα αλλάζουν. Οι ρυθμοί των τεχνολογικών ανακαλύψεων είναι άλλοι σήμερα. Και για να μη μακρυγορώ. Εμένα δε με ικανοποιείο ο τρόπος που λειτουργεί αυτή η διαδικασία. Θα μου πείτε και τί έχεις να προτείνεις; Αυτό δεν το ξέρω. Το θέμα σηκώνει πολλή συζήτηση που δε χωράει στα πλαίσια των σχολίων ενός άρθρου όπως αυτό. Παραδέχομαι πως δεν είμαι ο ειδικός (σε αντίθεση με τους παντογνώστες του ελληνικού διαδικτύου) αλλά πώς να το κάνουμε... Δε μου αρέσει. Χρειάζεται επανασχεδιασμός. Γνώμη μου πάντα. Ευτυχως που δε μακρυγορεις 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, iaponezos είπε καλά ολα αυτά αλλά καμιά μπαταριά θα φτιάξουν να δουλεύει πάνω από μια μέρα το κινητό. Με την ενεργοβόρα AMOLED οθόνη που έχουν τα Samsung θα έπρεπε να φτιάξουν μπαταρία αυτοκινήτου για να γίνει αυτό... Εν τω μεταξύ με το U11+ μου (4000mah και LCD) βγάζω δύο μέρες άνετα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnyFire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 ανατριχιασα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnefst Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Ένας είναι ο βασιλιάς και λέγεται Apple . Οι υπόλοιποι απλά μπακάληδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Johnefst είπε Ένας είναι ο βασιλιάς και λέγεται Apple . Οι υπόλοιποι απλά μπακάληδες Ο βασιλιάς είναι γυμνός και δέντρο λέει κανένας ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kexas22 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Meraklis56 είπε https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-note-9-could-have-a-massive-battery Νομίζεις με τις οθόνες που μεγαλώνουν συνεχώς, είναι εύκολο; + ότι πρέπει οι μπαταρίες να αντέχουν το degradation.. Πιστεύεις ότι είναι τυχαίο ότι το S7 edge είχε 3600mAh και το s8 plus είχε 3500mAh? Αυτό συμβαίνει γιατί ο επεξεργαστής κατανάλωνει λιγότερο, την ίδια διάρκεια έχουν περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα