Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλύτερα να ξερεις οτι ηταν τρακαρισμενο, παρα να μαθεις οτι καποιος σκοτωθηκε εκει μεσα και που μπορει να μπλεξεις. Για 7χιλ € για να παρεις το μεταχειρισμενο που λες αξιζει να περιμένεις, παρα να παρεις αυτο. Γνωμη μου, εγω δεν θα το κοιτουσαν καν. Οσο και να το χα απωθημενο.
Sheogorath Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 99% μάλλον κάποιον "φάγανε" μέσα. Αν δεν πιστεύεις στα φαντάσματα, δεν θα έχεις θέμα 2
kage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ηρεμηστε csi...Δεν παιζουν σφαίρες +αιματα. απο κλοπη ή βανδαλισμο ειναι.. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Salvage_title The criteria for determining when a salvage title is issued differ considerably by each state, province or territory. In a minority of states and Canadian provinces, regulations require a salvage title for stolen or vandalized vehicles which are not recovered by police within 21 days. In such cases insurance companies declare a vehicle total loss and pay off the previous owner;[1]but, in others, it is issued only for losses due to damage. Under some circumstances, a salvage title denotation may be removed or replaced with a Rebuilt Salvage designation;[2]and cars imported to, or exported from, the United States may be issued a clean title regardless of history. Το αμαξι δουλευει ?κτεο περασε?αν η οροφη ειναι ραμμένη αλλαζει το θεμα...ενα ψηφιακο παχυμετρο δειχνει πολλα.. Μηπως πουληθηκε σαν σωστρα-ανταλακτικα ?επιτρέπεται να ξανακυκλοφορησει σε αλλη χωρα? Τα -10χιλιαρικα πως αλλιως εξηγούνται ? Γιατι να χασουν χιλιαρικα απο τιμες ανταγωνισμου? Τεσπα εχει ενα αυτοκολλητο πορτ παγκαζ κατω απο το nissan απο καποιο μαγαζι...ρωτα και εκει.. ακομη και σε ασφαλτο να ταν τι αλλο περα απο στραβωμενες δισκοπλακες θα παθαινε? Το νου σου αν στο πορτ παγκαζ εχει σκουρια μουχλα απο το σπασμενο παραθυρο Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από kage
hexenlord Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, kage είπε Ηρεμηστε csi...Δεν παιζουν σφαίρες +αιματα. απο κλοπη ή βανδαλισμο ειναι.. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Salvage_title Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου The criteria for determining when a salvage title is issued differ considerably by each state, province or territory. In a minority of states and Canadian provinces, regulations require a salvage title for stolen or vandalized vehicles which are not recovered by police within 21 days. In such cases insurance companies declare a vehicle total loss and pay off the previous owner;[1]but, in others, it is issued only for losses due to damage. Under some circumstances, a salvage title denotation may be removed or replaced with a Rebuilt Salvage designation;[2]and cars imported to, or exported from, the United States may be issued a clean title regardless of history. Το αμαξι δουλευει ?κτεο περασε?αν η οροφη ειναι ραμμένη αλλαζει το θεμα...ενα ψηφιακο παχυμετρο δειχνει πολλα.. Μηπως πουληθηκε σαν σωστρα-ανταλακτικα ?επιτρέπεται να ξανακυκλοφορησει σε αλλη χωρα? Τα -10χιλιαρικα πως αλλιως εξηγούνται ? Γιατι να χασουν χιλιαρικα απο τιμες ανταγωνισμου? Τεσπα εχει ενα αυτοκολλητο πορτ παγκαζ κατω απο το nissan απο καποιο μαγαζι...ρωτα και εκει.. ακομη και σε ασφαλτο να ταν τι αλλο περα απο στραβωμενες δισκοπλακες θα παθαινε? Το νου σου αν στο πορτ παγκαζ εχει σκουρια μουχλα απο το σπασμενο παραθυρο παραθετω τον Kage αλλα η απαντηση παει και στα αλλα μελη που μπηκαν στον κοπο να γραψουν κατι. Παω λοιπον χτες στον μαντρα και ζηταω τον ιδιοκτητη, ερχεται ενας νεαρουλης του λεω εισαι ο ιδιοκτητης, μου κανει οχι ο μανατζερ. Του λεω θελω τον ιδιοκτητη. Με τα πολλα, ερχεται ο τυπος, τον εβγαλα απο σιεστα, εκανε σισα (αραβας, ντοπιος εμιρατι). Του λεω χαμπιμπι (αγαπητε) πες μου οτι πρεπει να ξερω για το αμαξι. Μου λεει ανηκε σε γκανστερ και του την επεσαν, του εκλεψαν τις ροδες (καλα μεχρι εδω). Του λεω τι αλλο? Αυτα ξερω μου λεει. Του δειχνω τις φωτοζ, παθαινει παρλιακο. Του δειχνω την οροφη, μεσα τα γδαρσιματα... Μετα απο κανα 10 λεπτο, ηρεμησε ο αραβας (τα ειχε παρει στο κρανιο γιατι τον εξεθεσα και ειμαι ξενος - αυτο ειναι προσβλητικο για την κουλτουρα τους ακομη και δικιο να εχεις) . Τσεκαρα το αμαξι οσο πιο καλα μπορουσα, αυτα που ειχα δει μεσα (σκισιματα στα καθισματα και γδαρσιμο στο ταμπλο) ηταν εκει, μαλλον απο μαχαιρι (οχι σφαιρες- δεν μας ενδιαφερει βεβαια στη τελικη), πισω τζαμι αλλαγμενο, το αριστερο λαστιχακι του λιιγο σταβα βαλμενο (χιλιοστα - υπονοια αδιαβροχοποιησης), βαμμενη οροφη (με παχυμετρο), βαμμενη πισω δεξια κολωνα, δισκοφρενα ελαφρως σκουριασμενα (θελουν ενα πλυσιμο-ξυσιμο). Μου εδειξε τα εγγραφα εισαγωγης, το αμαξι δεν εχει πινακιδες καν. Μπορει να παρει πινακιδες εφοσον περασει το τοπικο ΚΤΕΟ, περι τα 200 εουρω.μετα θελει ασφαλεια και ειναι ετοιμο. Τσεκαρισμενο επισης στην Νισσαν Ντουμπαι πως θα μπορουν να κανουν σερβις (αν και λιγο πιο ακριβα), καθως καποια παρελκομενα ειναι διαφορετικα για την αμερικανικη εκδοση (κομπρεσορας αιρκον, ψυγειο, καποια λαστιχα - ολα διαφορετικα για να μπορουν να αντεχουν στις εδω θερμοκρασιες). Επομενη κινηση ειναι να το σηκωσω σε δικο μου συνεργειο αλλα θα πρεπει να πληρωσω επιπλεον γερανο (γιατι χωρις πινακιδες δεν μπορεις να κυκλοφορησεις). Αυτο και να κουμπωσουν υπολογιστη να δουμε τι παιζει με αεροσακους κτλ κτλ. Σχετικα με την τιμη Kage, τα αυτοκινητα εισαγωγης (εξαιρουμενης γερμανιας για καποιο λογο) πωλουνται πολυ πιο φθηνα σε σχεση με τα GCC specifications, οι ντοπιοι δεν τα προτιμουν καθολου (εξαιρουνται ford GT, Dodge Charger, αυτα τα λατρεουν ισως γιατι δειχνουν σαν τανκ δεν ξερω, εδω γενικως εχουν ψυχωση με τα ντουβαρια - Nissan Patrol, Toyota Land Cruiser/Seqouoia). Οσα περισσοτερα χιλομετρα (μιλια) εχει το αμερικανκο, τοσο πεφτει η τιμη. Βαλε στο dubizzle.com νa δεις αυτοκινηταρες με 10-15 χιλιαδες ευρω. Αυτοκινητα που στην ελλαδα ειναι 35κ-45κ. Ολο ειναι χαρακτηρισμενα salvage, αυτο που πρεπει να δεις ειναι να μην εχει παρει σασι και να μην ειναι απο πλημμυρα. Εκει, μακρια. Παιρνεις το VIN No, υπαρχουν σαιτ που πληρωνεις ευτελη ποσα (εγω εδωσα 8 εουρω για το ριπορτ και τις φωτο - carreport.com) και μετα προχωρας. Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στο νημα , εκτος φυσικα απο μελος στην πρωτη σελιδα ο οποιος χρειαζεται επειγοντως να βρει ζωη. Να στε καλα παιδια. Πς. Τα ιδια αυτοκινητα μετα μπορεις να τα εκτελωνισεις ελλαδα και μαλιστα δεν πληρωνεις την λυπητερη (+24% ΦΠΑ) γιατι φαινεται στα χαρτια πως τα εχεις ηδη εκτελωνισει μια φορα (για να τα φερεις απο αμερικη, ασχετα που το εκανε ο αλλος). Μονο κοντεινερ χρειαζεσαι (3.5κ εουρω). Φυσικα το αν θα μπορεις να συντηρησεις στη Ελλαδα ενα τετοιο αμαξι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Απλα δινω την πληροφορια. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από hexenlord 1
Bigi444444 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Εγώ ξαναρωτάω, επειδή νομίζω ότι είναι βασικό: για να μην ταλαιπωρείς εαυτόν και αλλήλους (δεν αναφέρομαι σε εμάς) και να μην ξοδεύεσαι, δεν υπάρχει μία εταιρεία σαν την spot mechanic εκεί κάτω; Η οποία spot mechanic έρχεται επί τόπου και κάνει τον έλεγχο και δεν τραβιέσαι εσύ; Να φορτώνεις γερανούς, να πηγαίνεις στον κάθε άραβα συνεργό (sic) για να σου χτυπήσει την πλάτη και να σου πει οκ μετά από μισή ώρα ελέγχου ή να ρωτάς εμάς να σου πούμε γνώμη, προσωπικά δεν τα θεωρώ σοβαρές λύσεις. Θες εξειδικευμένη λύση, από ανθρώπους που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το πράγμα και θα αναλάβουν αποκλειστικά αυτή την αποστολή. Να εξετάσουν το αυτοκίνητο με τα κατάλληλα μέσα και τις απαραίτητες γνώσεις και να σου δώσουν λεπτομερή αναφορά για το οτιδήποτε. Χιλιόμετρα, ιδιοκτήτες, σασί, κατάσταση εσωτερικού και εξωτερικού κλπ.. Το τι θα κόψει το μάτι σου εσένα και του άραβα συνεργού προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Χωρίς ίχνος παρεξήγησης. Τόσα χρόνια είμαστε στο forum και ανταλλάσσουμε γνώμες. Απλά θεωρώ ότι για να μας ρωτάς, προφανώς και δεν είσαι ειδικός. Από τη στιγμή λοιπόν που ρωτάς για γνώμες, εγώ επιμένω. Απευθύνσου σε ειδικό. Σε εταιρεία εξειδικευμένη για ελέγχους αυτοκινήτων. 2
hexenlord Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Αγαπητέ Μεγαλε44444, τα λες πολυ καλα και σε ευχαριστω που "επιμένεις" καθως η οπτική που το βλέπεις ειναι πολυ σωστή. Είχα στο νου μου να κανω κατι παρόμοιο, αλλα απο το πρωτο ποστ μεχρι το τωρινό, σε συνδυασμό με αυτα που ειδα και άκουσα, φαίνεται πως η κατάσταση επιβάλλει να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες μιας τέτοιας εταιρείας. Στο μεταξύ λοιπον, και ενώ ανταλλασαμε απόψεις εδω, βρήκα αυτήν που φαινεται μεν ακριβή, αλλα πολυ καλη. Και κανουν τα παντα απο το τεστ του αυτοκινητου μεχρι τα χαρτιά. Www.expatwheels.com
kage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) To gr spotmechanic που σου λενε συνεχεια δεν συνδεει θυρα ,δεν σ ψαχνει km, history απο ασφαλιστικες κτλ..εξωτερικα οτι βλεπουν και μονο. Καλα κανεις και το ψαχνεις οσο περισσοτερο μπορεις Τωρα για airbag ολα γινονται:p Οσο για εκτελωνισμο δεν νομιζω ότι ισχυει αυτο..περα οτι ειναι εκτος ε.ε. Η ελλαδα ειναι σε ειδικο καθεστως απ οσο ξερω και ακομη και εντος ευρωπης προς Ελλαδα κανεις εκτελωνισμο.π.χ. απο αγγλια ιταλια βουλγαρια προς ελλαδα. Αληθεια σε αυτες τις χωρες αν σου πουλησει κατι με γυρισμενα κμ,χωρις airbags,ραμμενο κτλ τι παιζει?οπως εδω φαση δικαστηριο και ο αλλος να λεει ετσι το παρελαβα απο usa ας πουμε? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα