Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοι car lovers. 

Εχει πεσει στην αντιληψη μου το παρακατω αυτοκινητο, νισσαν 370Ζ και σκεφτομαι να το αγορασω. θελω την γνωμη σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μονο γνωστες του αντικειμενου, οχι σπαμς, οχι τρολλς.

Ειδα το αμαξι πριν απο 3 μερες στην εταιρεια που το εισηγαγε απο αμερικη σε ηνωμενα αραβικα εμιρατα (που ειμαι εγω). Ο ντιλερ μου ειπε οτι ποτε δεν ειχε ατυχημα (ειτε λεει ψεματα ειτε δεν ηξερε, ψηφιζω το πρωτο). Εγω ομως ειχα ηδη πληρωσει ονλαιν για ριπορτ με βαση το VIN number που ειχα φρονισει να παρω απο πριν σε φωτο απο το WhatsApp του dealer. Το αμαξι δειχνει εξωτερικα και εσωτερικα 99% αψεγαδιαστο (περισσοτερες εξηγησεις παρακατω). Φυσικα αυτο δεν λεει απο μονο του τιποτα καθως πριν προχωρησω σε αγορα θα το βαλω να το σηκωσουν, και να του ενωσουν pc για να δουν τι παιζει με ECU. Στην αμερικη τον εχουν κανει declare as total salvage. Που σημαινει πως οι επισκευες θα κοστιζαν παραπανω απο την μιση αξια του αυτοκινητου, οποτε η ασφαλιστη εταιρεια προτιμαει να το μαντρα-ρει. Θελω να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με τις παρακατω φωτο που παραθετω , για το τι μπορει να συνεβει, γιατι η ζημια δεν μου φαινεται για total loss/savage. Παμε να δουμε:

• Αρχικα φωτο 6: Παρατηρω καποιου ειδους βαφη περιγραμματος ροζ, στα καθισματα και στο ταμπλο. Οταν εξετεσα το αμαξι απο κοντα, στα σημεια που υπαρχει στις φωτο η βαφη παρατηρησα οτι τα καθισματα ειχαν σκισιμο (μικρο αλλα ειχαν) και το ταμπλο ενα γδαρσιμο. Αν μεγενθυνετε την φωτο, το γδαρσιμο στο ταμπλο φαινεται αμυδρα. Αντιλαμβανομαι πως η βαφη αυτη εχει να κανει με σημανση, πως βαζουν οι αστυνομικοι το περιγραμμα στα πτωματα. Τι λετε?
  • Σε ολες τις φωτο: Λειπουν ζαντες και λαστιχα. Οταν ειδα το αμαξι ολα ηταν επανατοποθετημενα. Ενω σε ολες τις φωτο βλεπουμε τα δισκοφρενα, στην φωτο 3, τι ειναι αυτο το ασπρο που εξεχει?
  • Φωτο 5, η μηχανη φαινεται κομπλε

Το αμαξι δεν φαινεται να εχει καποια μετωπικη η οπισθια προσκρουση, αλλα βλεπω μαυρα smudges γυρω γυρω, παλι σαν αυτα που βαζουν οι αστυνομικοι για να παρουν αποτυπωματα. Κατι τρεχει με την οροφη στην φωτο 2, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι.

Γενικως το αμαξι, δεν δειχνει να ειχε καμποια προσκρουση. Φαινεται σαν να επεσε κατι ΠΑΝΩ του (κατι ηταν απο πανω του και επεσε πανω του). Δυστυχως δεν εχω στοιχεια αμερικανικης ασφαλιστης για να επικοινωνησω μαζι τους.

Η τιμη του ειναι πολυ χαμηλη σε σχεση με την παργματικη (προφανως) εξου και ο λογος που το σκεφτομαι. Για να προλαβω μερικα σωστα (αλλα ανουσια με την ερωτηση μου - που ειναι τι μπορει να συνεβη με το αμαξι) ποστς, φυσικα βαζω σε προτεραιοτητα την υγεια μου, φυσικα θα κοιταξουμε το αυτοκινητο εξονυχιστηκα, φυσικα θα δουμε αν εχει "παρει" κτλ. 

Ευχαριστω πολυ

Ηεχ

Nissan Z1.jpg

Nissan Z3.jpg

Nissan Z4.jpg

Nissan Z5.jpg

Nissan Z6.jpg

Nissan Z2.jpg

Δημοσ.

Δεν θα αγόραζα ποτέ μου καλό αμάξι από τέτοιον μαντρά.

Ο τύπος φαίνεται ότι ασχολείται με τρακαρισμένα αμάξια ή είναι παλιατζίδικο αμαξιών.Αφημενο χωρίς τακους πάνω στα χαλίκια.Απο κάτω θα είναι μαύρο χάλι.

Οπότε μάλλον θα θέλει και βάψιμο και τζάμι και τα γδαρσίματα που λες και ενδεχομένως ζημιές από κάτω.

Δημοσ.

Όσο καλή και αν είναι η τιμή μην το κανείς κάτι βρωμάει. Όπως είπε και ο palawiaris δε θα αγόραζα ούτε εγώ οποιοδήποτε αμάξι παρατημένο έτσι, ποσό μάλλον ακριβό sports car

Δημοσ.

Μηχανικα αν ειναι αψογο και σε συνδιασμο με την πραγματικα χαμηλη τιμη του γιατι οχι..?!?!

Κακος που δεν εβαλαν τακους... Αν απο κατω εχει οποιαδηποτε φθορα χαμηλωσε κι αλλο την τιμη...

Εκει που μενεις..  εσυ ξερεις καλυτερα τι σε συμφερει..

Δηλαδη πως λειτουργει η αξια του αυτοκινητου... Τα παγια εξοδα του... Και τελος το βιοτικο επιπεδο(μισθοι)

Δημοσ.

Kατ αρχήν θα πρέπει να μας πεις για τι διαφορά τιμής μιλάμε. Αν πχ (τυχαία νούμερα) κάνει 20.000$ ένα μτχ αντίστοιχης χρονολογίας και χιλιομέτρων εσένα μαζί με όλα τα μαζέματα πληρώσεις 10.000$ είναι δελεαστικό αλλά αν σου βγει 3-4k πιο κάτω σαφώς και δεν αξίζει.

Για να το βγάλαν ολική μήπως έχει καεί κανένα μοτέρ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε γιατί το αμάξι δεν είναι σε τακους και το πέταξαν έτσι πάνω στα χαλίκια; Κρίμα...λες και είναι κανενα αμάξι της οκάς... Τι να πεις..

Πάντως φίλε μου εφόσον είναι οκ μηχανικά και κομπλέ,προχώρα άφοβα. Είναι αμαξαρα,κάνει όλα τα κέφια σου,και εσύ εκεί που είσαι θα βάζεις βενζίνη για πλάκα :)

καλορίζικο!!!

ΥΓ 

βαλε του καμια 4αδα 19ζαντες να δείξει το καημένο. :) 😛

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ κριμα που δεν το εχουν σε τακους ναι. Θα παω να το (ξανα)δω σημερα και θα τραβηξω νεες φωτος μπας και βγαλουμε ακρη.

Τιμη εδω καινουργιο εχει 35κ εουρω, αν τελικα προβω σε τετοια αγορα δεν θα δωσω πανω απο 15κ (συμπεριλαμβανομενων ελεγχου, registration κτλ). Μεταχειρα σε GCC specifications (oχι import) στην ιδια χρονολογια ('17) και με ιδια χιλιομετρα (10κ) ειναι γυρω στα 22κ ευρω. κερδιζεις πολλα. Αλλα επειδη προεχει η υγεια πρεπει -αν γινει η αγορα- να το εχω ψυρισει απο 100000000 μεριες. Γι αυτο μαζευω γνωμες για την ζημια συγκεκριμενα. Τουλαχιστον οτι αφηνουν οι φωτος να φανει.

Για τα παιδια που απαντησαν απο πανω για τη μαντρα. Αυτες οι φωτος που βλεπετε δεν ειναι οι τωρινες, ειναι 4 μηνες πισω. Αυτη τη στιγμη το αμαξι εξωτερικα οπως ειπα ειναι 99% σαν καινουργιο. Εχει δλδ τα παντα ολα, τροχους, ζαντες, τζαμια κομπλε. Αυτες οι φωτος που βλεπετε ειναι απο αμερικη απο τη μαντρα της ασφαλιστικης (εικαζω) η του μαντρα στον οποιο το παρεδωσε η ασφαλιστικη. Φυσικα θα το σηκωσουμε να δουμε τι και πως, αλλα σε πρωτη φαση ηθελα τις γνωμες σας για την ζημια και γιατι το αμαξι χαρακτηριστηκε σαν "ολικη".

Επεξ/σία από hexenlord
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι να σου πούμε εδώ, δεν γνωρίζουμε του μαντράδες του Ντουμπάι. Πάρε έναν μηχανικό να το ελέγξει καλύτερα και μετά δες αν αξίζει.

Για μένα σούπερ αμάξι το nissan. Εκεί που μένεις λογικά δεν θα έχεις και πρόβλημα με τιμές καυσίμων.

Δημοσ.

Θα πρέπει βέβαια να βρεις και το λόγο για τον οποίο βγήκε ολική. Ενός έτους αυτοκίνητο να βγαίνει ολική και μετά να είναι διαθέσιμο (σε άψογη κατάσταση) για πώληση παραείναι ύποπτο. 

Δημοσ.

Ολική θα βγήκε το αυτοκίνητο , γιατί κάποιον καθάρισαν εκεί μέσα. Συνήθως τέτοια ειδικά αν υπάρχουν και τρύπες από σφαίρες κι αίματα, τα βγάζουν ολική οι ασφαλιστικές επειδή το σενιάρισμα κοστίζει. 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Ολική θα βγήκε το αυτοκίνητο , γιατί κάποιον καθάρισαν εκεί μέσα. Συνήθως τέτοια ειδικά αν υπάρχουν και τρύπες από σφαίρες κι αίματα, τα βγάζουν ολική οι ασφαλιστικές επειδή το σενιάρισμα κοστίζει. 

Απο την μερια του συνοδηγου εφαγαν.. εξου τα ροζ και εξωτερικα που ειναι λερωμενο..

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Απο την μερια του συνοδηγου εφαγαν.. εξου τα ροζ και εξωτερικα που ειναι λερωμενο..

Ρε σεις , δε με τρολαρετε ετσι?? Τεσπα σε 1 ωρα θα παω να το ξαναδω απο κοντα το αμαξι, θα τραβηξω φωτο απο πολλες λεπτομερειες.

• Like 1
Δημοσ.

το σαραβαλο που πας να παρεις το θες να πηγαινεις γρηγορα απο ντουμπαι στη φουτζειρα.αν ειναι ετσι προσεχε μην σου φυγει καμμια ροδα στον δρομο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια εταιρεία αντίστοιχη με την εδώ spot mechanic δεν υπάρχει εκεί πέρα;Να τους στείλεις και με μικρό κόστος να σου βγάλουν ένα λεπτομερές report να έχεις όσο πιο ήσυχο μπορείς το κεφάλι σου;Τι να σου πούμε εμείς τώρα από την άλλη άκρη της γης μέσα από φωτογραφίες πέρα από το ότι υπάρχουν διάφορες υπόνοιες;

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.
2 ώρες πριν, hexenlord είπε

Ρε σεις , δε με τρολαρετε ετσι?? Τεσπα σε 1 ωρα θα παω να το ξαναδω απο κοντα το αμαξι, θα τραβηξω φωτο απο πολλες λεπτομερειες.

Είναι πολύ πιθανόν να έχει μπλειχτεί σε κάτι. Σημαδεμένα σημεία στο εσωτερικό, σκόνη για εύρεση αποτυπωμάτων στο αμάξωμα ε όπως και να το κάνεις είναι αρκετά ύποπτο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...