gregory83 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλημέρα εδώ και δύο βδομάδες έχω πρόβλημα με την εκκίνηση του υπολογιστή.Οταν πατάω το power να ανοίξει κάποιες φορές δεν ανοίγει έχω αλλάξει το καλώδιο τροφοδοσίας μήπως έφταιγε αυτό,το έχω βάλει σε άλλη μπριζα τιποτα.Οταν ανοίγει δεν έχει κανένα πρόβλημα, το πηγα στο service του eshop και δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα στα parts του υπολογιστή έχω απελπιστεί Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για της απαντήσης σας
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Το απλούστερο, δοκίμασαν με διαφορετικό τροφοδοτικό; έχεις κάποιον φίλο να δανειστείς ενα άλλο να δεις;
gregory83 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκαναν τεστ στο τροφοδοτικό,μητρική,μνήμες τίποτα δεν βρήκαν.το θέμα είναι ότι μια μέρα μπορεί να ανοίγει κανονικά και την δεύτερη ας πούμε να κάνει αυτό το προβλημα Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από gregory83
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) τεστ στο τροφοδοτικό με την εννοια που το σκέφτεσαι(όπως τεστάρεις πχ μια καρτα γραφικων - με κάποιο πρόγραμμα δηλαδή) δεν υπάρχει. Δανείσου ενα τροφοδοτικό για αρχή να αρχίσουμε να αποκλείουμε πράγματα. Ακόμα και το κουμπί του κουτιού μπορεί να έχει θέμα. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2018 από Xristaras12 1
gregory83 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δυστυχώς δεν μπορώ να δανειστώ αλλο τροφοδοτικό η μονη λυση ειναι να αγοράσω άλλο.το κουμπί το ελεγξαν μου είπαν δεν έχει προβλημα
A500 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Εχω δεί και μητρική να ανοίγει και να κλείνει το bios μετά απο λίγο μόνο του. Πιά μητρική έχεις?
gregory83 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, A500 είπε Εχω δεί και μητρική να ανοίγει και να κλείνει το bios μετά απο λίγο μόνο του. Πιά μητρική έχεις? Asus h170m
A500 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Πρώτα δές τα pins και μετά τροφοδοτικο. Εάν συνεχίζει.....bios
gregory83 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Του έκανα επαναφορά και μάλλον έφτιαξε, κάποιο πρόγραμμα που σβήστηκε μάλλον ήταν η αιτία!
gregory83 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Επανέρχομαι πάλι τελικά ήταν τροφοδοτικό και μου πιστώθηκε το πόσο 137,90 απο eshop και θέλω να με βοηθήσετε στην επιλογή ενός άλλου από eshop πάντα για το σύστημα μου.
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Ζήτα επιστροφή χρημάτων. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει το προϊόν να γίνει αντικατάσταση ζητάς επιστροφή χρημάτων. Το πιστωτικό δεν υπάρχει σε κάποιο νόμο. Το βγάζουν για να αγοράσεις σώνει και καλά από αυτούς. Παίρνεις ένα καλό τροφοδοτικό στα 80 ευρώ και συ μένουν κιόλας. https://www.skroutz.gr/s/14754080/Antec-Earthwatts-Gold-Pro-650W.html Αν επιμένεις από eshop https://www.e-shop.gr/psu-corsair-tx-m-series-tx550m-550w-80-plus-gold-certified-eu-p-PER.643885
gregory83 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 30 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Ζήτα επιστροφή χρημάτων. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει το προϊόν να γίνει αντικατάσταση ζητάς επιστροφή χρημάτων. Το πιστωτικό δεν υπάρχει σε κάποιο νόμο. Το βγάζουν για να αγοράσεις σώνει και καλά από αυτούς. Παίρνεις ένα καλό τροφοδοτικό στα 80 ευρώ και συ μένουν κιόλας. https://www.skroutz.gr/s/14754080/Antec-Earthwatts-Gold-Pro-650W.html Αν επιμένεις από eshop https://www.e-shop.gr/psu-corsair-tx-m-series-tx550m-550w-80-plus-gold-certified-eu-p-PER.643885 Ευχαριστώ πολύ! θα δω πως θα κινηθώ.
Γιώργος Γ. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Γεια σας. Έχω μεγάλο πρόβλημα. Χτες πήγα τα κομμάτια του νέου μου υπολογιστή για συναρμολόγηση. Και λειτουργούσε κανονικά (έμπαινα στη bios). Προσπαθούσα, όμως, επί 12+ ώρες να κάνω εγκατάσταση Windows 10, αλλά τίποτα. Πάντα έβγαινε κάποιο σφάλμα. Είτε στην αρχή, είτε στο τέλος. Το iso καθαρό, από τη σελίδα της Microsoft, με το media creation tool. Το φλασάκι το έκανα format 3-4 φορές, και κάθε φορά φόρτωνα πάλι το λειτουργικό (στο laptop έκανα το φλασάκι). Πριν λίγο, πήγα και άλλαξα θέση τις μνήμες. Δεν άνοιγε. Τώρα, που τις έβαλα πίσω εκεί που ήταν, ΠΑΛΙ δεν ανοίγει. Παιδιά, τι κάνω ? Τα κομμάτια τα άνοιξα χτες (στο κατάστημα που έγινε η συναρμολόγηση), και ο υπολογιστής δεν δουλεύει σήμερα. Και μου κόστισε πολύ (για μένα, τουλάχιστον). Τι κάνω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα