sstratos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Εχω διάφορα λαπτοπ και θέλω με κάποιο τρόπο να μπορώ να τα βαθμολογώ σύμφωνα με τις δυνατότητες τους , με μια συνολική βαθμολογία. Πχ το asus 9,4 to toshiba 9,1 to acer 5,6 κτλ κτλ. Αυτό που κάνω τώρα είναι να βαζω επανω στο καθενα εναν δικο μου ssd , να κανω φορματ και εγκατάσταση win7 , να περνάω ολα τα updates και να κάνω αξιολόγηση συστήματος. Αλλα αυτο θελει σχεδον 1-2 μερες να ολοκληρωθεί. Θελω ενα πρόγραμμα να το κανει αμέσως. Πως ειναι το antutu sto android ?? δωστε λυση !
bill27 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 https://www.passmark.com/products/pt.htm εγω με αυτο κανω
sstratos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλό φαίνεται, επηρεάζεται όμως από παράγοντες όπως προγράμματα εγκατέστημενα, ιούς, bloatware, windows updates κτλ? Θέλω να το τρέχω, να βλέπω σκορ και αν μου κάνει, έτσι και αλλιώς θα τρώει φορματ μετά... Ελπίζω να κατάλαβες..
sstratos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Στις 24/6/2018 στις 2:17 ΜΜ, sstratos είπε επηρεάζεται ? Η όχι?
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Ενας γρηγορος τροπος, ειναι με το Geekbench, οχι ο τελειοτερος, αλλα παντως ικανοποιητικος. Την πληρη εκδοση του, βρισκεις-παιρνεις-κατεβαζεις: απο τον "Θειο", και ξεκινας να τους μετρας!😋 https://www.geekbench.com/ 1
dpolal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει τόσο νόημα η μέτρηση που θές να κάνεις εκτός και αν συγκρίνεις αυστηρώς ιδίου τύπου συσκευές π.χ. gaming λάπτοπς. Αν π.χ. έχεις ένα gaming φορητό, ένα low spec που είναι μόνο για office/net και ένα μεσαίου κόστους δεν θα μπορέσεις να πάρεις ένα σωστό συμπέρασμα του στύλ « asus 9,4 to toshiba 9,1 to acer 5,6 κτλ κτλ» όπως λες. Ή Αν π.χ. το low spec laptop έχει ssd ενώ το gaming έρχετε με 1ΤΒ hdd πάλι το γενικό συμπέρασμα δεν θα είναι 100% σωστό. Το μόνο που θα έχει νόημα είναι να πάρεις ξεχωριστά αποτελέσματα όπως π.χ. κάνουν και στα test sites. 1
sstratos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Ολά είναι low-medium spec απλως ειναι πολλά και θέλω να βγάλω ενα μεσο όρο μεταξύ τους μόνο. Απο αυτο το νούμερο θα εξαρτηθεί και η τιμή πωλησης και θελω να ξερω ποιό ειναι το καλυτερο να το κρατησω για μένα to geekbench μολις το δοκίμασα , σε tryout βεβαια (γιατι το καράβι εχει βυθιστεί αυτες τις μερες) και μετράει μονο cpu και gpu.... Εγω θελω κατι που να παιρνει ολα υπόψιν (μνημες, σκληρο, περιβάλλον aero κτλ)
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 CPU + GPU* χρειαζεσαι, τα λοιπα ειναι δεδομενα: δηλαδη που παιζουν SSD και μνημες! (ποση διαφορα φανταζεσαι πως μπορει να εχουν απο τα επισημα specs τους αλλωστε?) Μολαταυτα επιμερους benchmarks = οχι πακετοσυνολικα, δινει για παραδειγμα το AIDA http://www.lavalys.com/support/downloads/ 🤓 *αυτα γιατι ο laptopκατασκευαστης μπορει να εχει..."χαντακωσει" καπως κατι απο τα δυο.
dpolal Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 21 ώρες πριν, sstratos είπε Απο αυτο το νούμερο θα εξαρτηθεί και η τιμή πωλησης και θελω να ξερω ποιό ειναι το καλυτερο να το κρατησω για μένα to geekbench μολις το δοκίμασα , σε tryout βεβαια (γιατι το καράβι εχει βυθιστεί αυτες τις μερες) και μετράει μονο cpu και gpu.... Εγω θελω κατι που να παιρνει ολα υπόψιν (μνημες, σκληρο, περιβάλλον aero κτλ) Η τιμή θα εξαρτηθεί από την ηλικία τους, τα specs (cpu/ram/hdd), την λειτουργικότητα και την εμφανισιακή τους κατάσταση. Όχι από έναν αριθμό που δεν θα λέει και τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα