Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οχι, φετος θα στειλουν καποια ατομα σε Μυκονο, Χαλκιδικη, Κω, Κρητη και Κερκυρα. 

Ευδαπ ειναι, οχι ΔΕΗ οποτε Αττικη, αναλογα με τις αναγκες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Katerina Katerinakii είπε

Καλησπέρα! Ειδα την προκήρηξη και σκεφτόμουν να κανω την αιτηση! Ξερει καποιος σίγουρα αν ειναι μονο για Αθηνα φετος;

Μόνο εντός Αθηνών σε στέλνουν .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Katerina Katerinakii είπε

Καλησπέρα! Ειδα την προκήρηξη και σκεφτόμουν να κανω την αιτηση! Ξερει καποιος σίγουρα αν ειναι μονο για Αθηνα φετος;

Ε-ταιρία ΎΔ-ρευσης κι Α-ποχέτευσης Π-ρωτευούσης. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.

Φετος με πηραν και εμενα και πρέπει να παω τα χαρτιά μου.. Καποιος απο παλια γνωρίζει να μου πει την κατάσταση εκεί; τι παιζει δηλαδή τι θα κάνουμε; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Andrch είπε

Φετος με πηραν και εμενα και πρέπει να παω τα χαρτιά μου.. Καποιος απο παλια γνωρίζει να μου πει την κατάσταση εκεί; τι παιζει δηλαδή τι θα κάνουμε; 

ΑΝ και είναι ανάλογα και που θα πας και σε τι άτομα θα πέσεις είναι γενικά χαλαρά εως ξύσιμο 

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Andrch είπε

Θα λάβεις email.

Θα πας τα χαρτιά στα κεντρικά της ΕΥΔΑΠ (Ωροπου 156 - Γαλάτσι) θα κάνουν έλεγχο των χαρτιών και αναλόγως που μένεις θα σε βάλουν στο πιο κοντινό τμήμα.

Θα υπογράψετε σύμβαση και οι δυο σας , και περίπου μετά από μια εβδομάδα ξεκινάς.

Τις πρώτες 2-3 ημέρες θα σου εξηγήσουν τι θα κάνεις.

Αναλόγως το τμήμα.

Εμείς για παράδειγμα πέρσι περνούσαμε το βλαβολογιο και τα σήματα από το τηλεφωνικό κέντρο.

Να εύχεσαι να μην έχεις βροχερές ημέρες γιατί πέφτει αρκετή δουλειά !

8 ώρες πριν, ratatouis97 είπε

Έτυχα και γω στην κλήρωση. Σου έστειλαν κάποιο email; γιατί εγώ δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση... 

Μετά από 2-3 ημέρες από τη κλήρωση θα λάβεις email.

Θα σου που ακριβή ημέρα και ώρα να πας στο Γαλάτσι για τα χαρτιά και τη υπογραφή σύμβασης.

Παρακολούθησε και τα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ratatouis97 είπε

Εγώ δεν είμαι από Αθήνα αλλά μπορω να πάω Αθήνα. Λέτε να υπάρχει κανένα πρόβλημα; επίσης τα χαρτιά μπορεί να τα πάει κάποιος φίλος μου και μετα να πάω εγώ όταν είναι; 

Πάρε τηλέφωνο , ισως με εξουσιοδότηση υπογεγραμμένη απο ΚΕΠ.

Aλλά εάν δεν μπορείς τη συγκεκριμένη ημέρα σου δίνουν περιθώριο 2-3 ημέρες.

Μάλλον πρέπει να πάς ο ίδιος γιατί αρχικά θα σου δωσουν βεβαιωση για άνοιγμα λογαριασμού μισθοδοσίας (Πειραιώς) και θα πρέπει να το φτιάξεις σύντομσ και να τους στείλεις με φαξ το λογ/σμο και δεύτερον πρέπει να δωσεις ολα τα δικαιολογητικά ,όπως και να υπογράψεις τη σύμβαση

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, κληρώθηκα και εγώ φέτος μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες και έχω δύο απορίες. Ξέρετε αν θα δουλεύουμε 8ωρα ή 4ωρα και το ύψος του μισθού; Άδεια δικαιούμαστε έστω 2-3 μέρες εκεί γύρω στον 15Αυγουστο;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, meletis_m είπε

Θα λάβεις email.

Θα πας τα χαρτιά στα κεντρικά της ΕΥΔΑΠ (Ωροπου 156 - Γαλάτσι) θα κάνουν έλεγχο των χαρτιών και αναλόγως που μένεις θα σε βάλουν στο πιο κοντινό τμήμα.

Θα υπογράψετε σύμβαση και οι δυο σας , και περίπου μετά από μια εβδομάδα ξεκινάς.

Τις πρώτες 2-3 ημέρες θα σου εξηγήσουν τι θα κάνεις.

Αναλόγως το τμήμα.

Εμείς για παράδειγμα πέρσι περνούσαμε το βλαβολογιο και τα σήματα από το τηλεφωνικό κέντρο.

Να εύχεσαι να μην έχεις βροχερές ημέρες γιατί πέφτει αρκετή δουλειά !

Μετά από 2-3 ημέρες από τη κλήρωση θα λάβεις email.

Θα σου που ακριβή ημέρα και ώρα να πας στο Γαλάτσι για τα χαρτιά και τη υπογραφή σύμβασης.

Παρακολούθησε και τα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Gdim131 είπε

Καλησπέρα σε όλους, κληρώθηκα και εγώ φέτος μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες και έχω δύο απορίες. Ξέρετε αν θα δουλεύουμε 8ωρα ή 4ωρα και το ύψος του μισθού; Άδεια δικαιούμαστε έστω 2-3 μέρες εκεί γύρω στον 15Αυγουστο;

Πήγε ο αδερφός μου πέρσυ οπότε θα σου πω πως ήταν σε αυτόν γιατί εξαρτάται και από το που θα σε βάλουν. Επίσημα ήταν 8ωρο αλλά δούλευε 7 ώρες ή και λίγο λιγότερο. Ο μισθός ήταν περίπου 450 ευρώ καθαρά το μήνα με ένσημα. Άδεια δεν δικαιούσαι αλλά άμα είσαι τυχερός μπορεί να σου δώσουν 1-2 μέρες. Στον αδερφό μου δώσανε 2 μέρες τον 15Αύγουστο χωρίς καν να το ζητήσει.

Επεξ/σία από dimitris21gr
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 26/6/2019 στις 5:59 ΜΜ, Gdim131 είπε

Αν και είχα πάει πριν 2 καλοκαίρια, ο μισθός εξαρτάται από τον βασικό άρα ίσως και να έχει ανέβει τώρα (με κάθε επιφύλαξη αυτό), 8ωρο είναι κανονικά τώρα σίγουρα εξαρτάται και από την υπηρεσία και για άδεια όπως είπαν και πιο πάνω δεν δικαιούστε κανονικά αλλά και εδώ εξαρτάται γιατί και εγώ πχ είχα πάρει 2 3 μέρες κοντά στο 15 Αύγουστο που είναι χαλαρά 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Κληρώθηκα κι εγώ και με έβαλαν στην υπηρεσία ασφάλειας εγκαταστάσεων. Ξέρετε ακριβώς ποιές είναι οι αρμοδιότητες; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...