meletis_m Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Έκανα τελευταία ημέρα αίτηση και έτυχε να είμαι μέσα στους 400 φοιτητές. Έχει πάει κάποιος/α να μάς σε τι θέση σε βάζουν ; Θα τους τηλεφωνήσω απο Δευτέρα να τους ρωτήσω και για τα δικαιολογητικά.
MikeJ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Είχα κάνει και εγώ αλλά πήρα τα τέτοια μου... Δε το περίμενα ότι θα είχε τόσες αιτήσεις που θα υπερκαλύψουν τις 400 θέσεις που είναι για τους 2 "χειρότερους" μήνες του χρόνου για φοιτητές. (Και είναι και μόνο στην Αθήνα , και δε μπορούσαν οι περσινοί). Πάντως στο σάιτ έλεγε ότι στις 22 θα έστελναν mail για τα χαρτιά κλπ για κοίτα στο inbox και στα spam σου. "Αν έχετε κληρωθεί ως επιτυχών, θα λάβετε έως αύριο 22/6/2018 ενημερωτικό email στην email διεύθυνση που δηλώσατε για τη διαδικασία που ακολουθεί και για τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσετε. Οι επιλαχόντες θα κληθούν σε δεύτερη φάση, εφόσον δεν προσέλθουν όλοι οι επιτυχόντες για πρόσληψη." Γενικά πάντως και μόνο από το γεγονός ότι είναι κλήρωση χωρίς κανένα κριτήριο, για 2 μόνο μήνες, (δλδ πότε να προλάβεις να εκπαιδεύσεις κλπ) εικάζω ότι θα είναι στα όρια του τίποτα οι αρμοδιότητες. Πιο πολύ μάλλον θα παρατηρείται πως "δουλεύουν" και άντε να πηγαίνετε κάνα χαρτί από το ένα γραφείο στο άλλο. (για αυτό έκανα και εγώ αίτηση σκέφτηκα 913 ευρώ για 2 μήνες ξυσίματος καλά είναι)
meletis_m Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Έχει έρθει email και μου ζητάνε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Δέν είναι μόνο στήν Αθήνα , μου είπε μια υπεύθυνη. Θα το επιβεβαιώσω τη Δευτέρα. Εγώ 14/6 την έκανα την αίτηση. Δέν είχα ελπίδες.
MikeJ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Α επειδή είπες στο πρώτο μήνυμα ότι θα τους πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις για τα δικαιολογητικά νόμιζα ότι δεν είχες λάβει καν το mail. Η ευδαπ πάντως είναι (Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης) οπότε εννοώ αφορά μόνο την Αθήνα (και τις γύρω περιοχές). Οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, Κρήτη , Πάτρα κλπ εκτός και αν έχουν σπίτι στην Αττική δεν έχει νόημα να κάνουν αίτηση. Απ ότι είδα με βάση τους αριθμούς των αιτήσεων πρέπει να ήταν γύρω στις 4.500 χιλιάδες οι αιτήσεις οπότε λίγο κάτω από 1 στα 10 οι πιθανότητες... (όχι και άσχημα αλλά όχι και καλά)
dimitris21gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Έκανα και εγώ σαν μεταπτυχιακός και ο αδερφός σαν τελειόφοιτος του ΕΜΠ. Κλήρωσαν τον αδερφό μου και εμένα μου έκατσε άλλη δουλειά που είχα περάσει από συνέντευξη. Άμα σε θέλει! Έχω φίλο που είχε πάει πριν 3 χρόνια και μου είπε ότι ξυνόταν κανονικά και με τον νόμο και τις τελευταίες μέρες είχε κάνει και 2-3 κοπάνες. Επίσης λέει σε στέλνουν σε μέρος κοντά στον Δήμο που μένεις.
panosno1com Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, MikeJ είπε Α επειδή είπες στο πρώτο μήνυμα ότι θα τους πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις για τα δικαιολογητικά νόμιζα ότι δεν είχες λάβει καν το mail. Η ευδαπ πάντως είναι (Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης) οπότε εννοώ αφορά μόνο την Αθήνα (και τις γύρω περιοχές). Οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, Κρήτη , Πάτρα κλπ εκτός και αν έχουν σπίτι στην Αττική δεν έχει νόημα να κάνουν αίτηση. Απ ότι είδα με βάση τους αριθμούς των αιτήσεων πρέπει να ήταν γύρω στις 4.500 χιλιάδες οι αιτήσεις οπότε λίγο κάτω από 1 στα 10 οι πιθανότητες... (όχι και άσχημα αλλά όχι και καλά) Εταιρία Ύδρευσης Αθήνας Πειραιά
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Χμμμ εγώ ήξερα οτι είναι Εταιρεία ΎΔρευσης και ΑΠοχέτευσης. 2
MikeJ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Copy paste από το επίσημο σάιτ το έκανα παιδιά. Αυτό που έγραψα πιο πάνω είναι.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, panosno1com είπε Εταιρία Ύδρευσης Αθήνας Πειραιά 16 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Χμμμ εγώ ήξερα οτι είναι Εταιρεία ΎΔρευσης και ΑΠοχέτευσης. Τελικα το τι σημαινει ΕΥΔΑΠ θα ηταν καλη ερωτηση για παιχνιδι γνωσεων. Θα χανατε και οι δυο 😎
meletis_m Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ενημερώνω πήγα σε τομέα αποχέτευσης. Περνάς τίς βλάβες στο σύστημα. Πρέπει να έχεις πολύ υπομονή , καθώς τα συστήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας με 1 ή 2Gb Eam και Pentium επεξεργαστή. Έχουν να αναβαθμιστούν ή να τούς κάνουν Format 10 χρόνια. Επειδή σπουδάζω πάνω στα δίκτυα προσφέρθηκα αλλά είναι αρμόδια το τεχνικό τμήμα που σε γράφει εκεί που δέν πιάνει μελάνι!. Με το δίκτυο είχαμε πρόβλημα 4 ημέρες έκαναν να έρθουν Το μόνο κακό είναι οτι πληρώνεσαι για τον Ιουλιο -> τέλος Αυγούστου , πάντως τα λεφτά δεν τα χάνεις. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από meletis_m
sensai Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 τρέχουνε συχνά τέτοια προγράμματα; που μπορούμε να παρακολουθούμε για ανακοινώσεις;
meletis_m Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, sensai είπε τρέχουνε συχνά τέτοια προγράμματα; που μπορούμε να παρακολουθούμε για ανακοινώσεις; Στο επίσημο site. Για πρακτική παίρνουν σίγουρα αλλά όσο να είναι δέν είναι πάνω στο αντικείμενο σου. Είτε πάς σε τομέα ύδρευσης ή αποχέτευσης.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 κάνω μια μικρή ανασκαφή για να ρωτήσω αν εχει βγει κατι για φέτος. εχει δει κανεις τιποτα;
Jason13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 2 hours ago, Rumpelstiltskin said: κάνω μια μικρή ανασκαφή για να ρωτήσω αν εχει βγει κατι για φέτος. εχει δει κανεις τιποτα; στο σιτε τα βγαζουν. ακομα δν υπαρχει κατι. 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 εκει κοιταζα και εγω αλλα δε βρήκα τιποτα, οποτε είπα μήπως ειχε κανεις καμια ενημερωση απο αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα