Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα τελευταία ημέρα αίτηση και έτυχε να είμαι μέσα στους 400 φοιτητές.

Έχει πάει κάποιος/α να μάς σε τι θέση σε βάζουν ; 

Θα τους τηλεφωνήσω απο Δευτέρα να τους ρωτήσω και για τα δικαιολογητικά.

Δημοσ.

Είχα κάνει και εγώ αλλά πήρα τα τέτοια μου... Δε το περίμενα ότι θα είχε τόσες αιτήσεις που θα υπερκαλύψουν τις 400 θέσεις που είναι για τους 2 "χειρότερους" μήνες του χρόνου για φοιτητές. (Και είναι και μόνο στην Αθήνα , και δε μπορούσαν οι περσινοί).

Πάντως στο σάιτ έλεγε ότι στις 22 θα έστελναν mail για τα χαρτιά κλπ για κοίτα στο inbox και στα spam σου.

"Αν έχετε κληρωθεί ως επιτυχών, θα λάβετε έως αύριο 22/6/2018 ενημερωτικό email στην email διεύθυνση που δηλώσατε για τη διαδικασία που ακολουθεί και για τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσετε. Οι επιλαχόντες θα κληθούν σε δεύτερη φάση, εφόσον δεν προσέλθουν όλοι οι επιτυχόντες για πρόσληψη."

Γενικά πάντως και μόνο από το γεγονός ότι είναι κλήρωση χωρίς κανένα κριτήριο, για 2 μόνο μήνες, (δλδ πότε να προλάβεις να εκπαιδεύσεις κλπ) εικάζω ότι θα είναι στα όρια του τίποτα οι αρμοδιότητες. Πιο πολύ μάλλον θα παρατηρείται πως "δουλεύουν" και άντε να πηγαίνετε κάνα χαρτί από το ένα γραφείο στο άλλο. (για αυτό έκανα και εγώ αίτηση σκέφτηκα 913 ευρώ για 2 μήνες ξυσίματος καλά είναι) 

Δημοσ.

Έχει έρθει email και μου ζητάνε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Δέν είναι μόνο στήν Αθήνα , μου είπε μια υπεύθυνη. Θα το επιβεβαιώσω τη Δευτέρα.

Εγώ 14/6 την έκανα την αίτηση. Δέν είχα ελπίδες.

Δημοσ.

Α επειδή είπες στο πρώτο μήνυμα ότι θα τους πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις για τα δικαιολογητικά νόμιζα ότι δεν είχες λάβει καν το mail.

Η ευδαπ πάντως είναι (Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης)  οπότε εννοώ αφορά μόνο την Αθήνα (και τις γύρω περιοχές). Οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, Κρήτη , Πάτρα κλπ εκτός και αν έχουν σπίτι στην Αττική δεν έχει νόημα να κάνουν αίτηση. 

Απ ότι είδα με βάση τους αριθμούς των αιτήσεων πρέπει να ήταν γύρω στις 4.500 χιλιάδες οι αιτήσεις οπότε λίγο κάτω από 1 στα 10 οι πιθανότητες... (όχι και άσχημα αλλά όχι και καλά)

Δημοσ.

Έκανα και εγώ σαν μεταπτυχιακός και ο αδερφός σαν τελειόφοιτος του ΕΜΠ. Κλήρωσαν τον αδερφό μου και εμένα μου έκατσε άλλη δουλειά που είχα περάσει από συνέντευξη. Άμα σε θέλει!  :P 

Έχω φίλο που είχε πάει πριν 3 χρόνια και μου είπε ότι ξυνόταν κανονικά και με τον νόμο και τις τελευταίες μέρες είχε κάνει και 2-3 κοπάνες. Επίσης λέει σε στέλνουν σε μέρος κοντά στον Δήμο που μένεις.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, MikeJ είπε

Α επειδή είπες στο πρώτο μήνυμα ότι θα τους πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις για τα δικαιολογητικά νόμιζα ότι δεν είχες λάβει καν το mail.

Η ευδαπ πάντως είναι (Εταιρεία Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης)  οπότε εννοώ αφορά μόνο την Αθήνα (και τις γύρω περιοχές). Οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, Κρήτη , Πάτρα κλπ εκτός και αν έχουν σπίτι στην Αττική δεν έχει νόημα να κάνουν αίτηση. 

Απ ότι είδα με βάση τους αριθμούς των αιτήσεων πρέπει να ήταν γύρω στις 4.500 χιλιάδες οι αιτήσεις οπότε λίγο κάτω από 1 στα 10 οι πιθανότητες... (όχι και άσχημα αλλά όχι και καλά)

Εταιρία Ύδρευσης Αθήνας Πειραιά :P

Δημοσ.
18 ώρες πριν, panosno1com είπε

Εταιρία Ύδρευσης Αθήνας Πειραιά :P

16 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Χμμμ εγώ ήξερα οτι είναι Εταιρεία ΎΔρευσης και ΑΠοχέτευσης.

Τελικα το τι σημαινει ΕΥΔΑΠ θα ηταν καλη ερωτηση για παιχνιδι γνωσεων. Θα χανατε και οι δυο 😎

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερώνω πήγα σε τομέα αποχέτευσης.

Περνάς τίς βλάβες στο σύστημα.

Πρέπει να έχεις πολύ υπομονή , καθώς τα συστήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας με 1 ή 2Gb Eam και Pentium επεξεργαστή.

Έχουν να αναβαθμιστούν ή να τούς κάνουν Format 10 χρόνια.

Επειδή σπουδάζω πάνω στα δίκτυα προσφέρθηκα αλλά είναι αρμόδια το τεχνικό τμήμα που σε γράφει εκεί που δέν πιάνει μελάνι!.

Με το δίκτυο είχαμε πρόβλημα 4 ημέρες έκαναν να έρθουν

Το μόνο κακό είναι οτι πληρώνεσαι για τον Ιουλιο -> τέλος Αυγούστου , πάντως τα λεφτά δεν τα χάνεις.

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sensai είπε

τρέχουνε συχνά τέτοια προγράμματα; που μπορούμε να παρακολουθούμε για ανακοινώσεις;

Στο επίσημο site.

Για πρακτική παίρνουν σίγουρα αλλά όσο να είναι δέν είναι πάνω στο αντικείμενο σου.

Είτε πάς σε τομέα ύδρευσης ή αποχέτευσης.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
2 hours ago, Rumpelstiltskin said:

κάνω μια μικρή ανασκαφή για να ρωτήσω αν εχει βγει κατι για φέτος. εχει δει κανεις τιποτα;

στο σιτε τα βγαζουν. ακομα δν υπαρχει κατι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...