Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο παλιο pc εχω μια r9 380 4gb shaphire και θέλω να φτιάξω ένα καινούργιο με ryzen 5 1600x  πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα και σε 'σένα. Τι έχεις γενικά απο το παλιό Pc; Για ποια χρήση θα είναι;

Γράψε άν δε βαριέσαι τι έχεις τώρα απο δίσκους και τροφοδοτικά κουτιά τα πάντα όλα.

Δημοσ.

Απο το παλιο θα κρατήσω το τροφοδοτικο cm elite 600w, εναν hdd και τον ssd μου οποτε θα παρω καινουργια ram,μητρική και τον επεξεργαστή που προανέφερα .Η ερώτησή μου είναι αν θα εχω θεμα bottleneck  με τον επεξεργαστή και την γραφικών γιατι το εψαξα εδω http://thebottlenecker.com/ και λεει οτι θα εχω θεμα γιαυτο θελω και την δικη σας άποψη

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απάντησε και στα υπόλοιπα.

Τι έχεις τώρα επεξεργαστή ram κουτί και για ποια χρήση θα είναι το Pc

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παίζεις συγκεκριμένα παιχνίδια ή απ'όλα;

Γράωε και πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις max

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιζω cs:go,lol καθημερινα και μια στο τοσο δοκιμαζω και κανέναν καινούργιο τίτλο . Για επεξεργαστη ,ραμ, μητρικη και κουτι διαθετω μαχ 400ε αλλα και παλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν όλα αυτά με την ερώτηση μου 

Επεξ/σία από pernasre
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, pernasre είπε

παιζω cs:go,lol καθημερινα και μια στο τοσο δοκιμαζω και κανέναν καινούργιο τίτλο . Για επεξεργαστη ,ραμ, μητρικη και κουτι διαθετω μαχ 400ε αλλα και παλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν όλα αυτά με την ερώτηση μου 

Στο οτι με τα παιχνίδια που παίζεις δεν βλέπω να αξίζει να χαλάσεις τόσα λεφτά η γενικά να κάνεις αναβάθμιση. Δεύτερον άν ήθελες κάτι παραπάνω έπαιρνες μια 1060-580 και πουλώντας την 380 να έβγαινε πολύ μικρή η ζημιά. Τρίτον γιατί άν έχεις Matx κουτί και εγώ σου προτείνω atx μητρική, μετά θα τραβάς τα βυζιά σου.

Τέταρτον γιατί απο τη στιγμή που βγήκε ο 2600, ο 1600x φεύγει απο το πλάνο σου και παραμένει ο 1600 που είναι φθηνότερος, γλιτώνεις τα updates και συνδιασμένος με μια b350m pro 4 σε κρατάει σε χαμηλό budget. Πέμπτον γιατί άν παίζεις fps games κατα κόρον όπως το csgo σε συμφέρει άν όχι η αγορά του 2600 o 8400 ή ο 8600k που σε αυτό το σενάριο είναι καλύτεροι και πιό φθηνοί λόγω μνημών ειδικά άν έχεις και ψύκτρα ήδη (για τον 8600Κ)

Τώρα λές οτι θές και κουτί έπρεπε να μυρίσουμε τα νύχια μας;

Φιλικά λοιπόν νομίζω οτι άν μας γράψεις και ποιό monitor έχεις, κλείνουμε με την ανάκριση η οποία όπως καταλαβαίνεις για καλό γίνεται.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Για άλλη μία φορά δεν απάντησες στην ερώτηση που σου έκανα η οποία είναι αν θα εχω bottleneck. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pernasre είπε

Για άλλη μία φορά δεν απάντησες στην ερώτηση που σου έκανα η οποία είναι αν θα εχω bottleneck. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου

Σου απάντησα σαφέστατα οτι δεν έχει νόημα να πάρεις τον 1600x εκτός άν μιλάμε για μεταχειρισμένο.

Bottleneck φυσικά και θα έχεις και θα είναι η κάρτα σου. Οι εξαπύρηνοι θα την καταπίνουν την 380 αμάσητη.

Ξαναδιάβασε τι σου έγραψα παραπάνω.

Παρακαλώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...