Προς το περιεχόμενο

[laptop]Acer Aspire 5 A515-51G (i5-8250U/8GB/1TB/GeForce MX150/FHD/Linux) 569€ @ Ε-shop

lionheart75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Γιατί όχι αυτό στα 720 ευρώ τελική;

https://www.amazon.com/8th-Gen-i5-8300H-processor-GeForce-FireCuda/dp/B07BP9QG2J/ref=sr_1_1 

Αν είναι να πάρω απο εξωτερικό θα πάρω απο Amazon, απο Gearbest με την καμία τόσα χρήματα για laptop. 

Δεν σου περνουν τα λεφτα αυτό είναι το μονο σιγουρο. Καλη προταση και το δικο σου

Μόλις τώρα, unstabletop είπε

Δεν σου περνουν τα λεφτα αυτό είναι το μονο σιγουρο. Καλη προταση και το δικο σου

Δεν κατάλαβες, το Gearbest το έχω τιμήσει πάρα πολλές φορές αλλά για κάτι τόσο ακριβό με την καμία απο εκεί.

Αν η πρότασή σου ήταν απο Banggood θα το σκεφτόμουν σίγουρα. 

https://www.youtube.com/watch?v=iMcBPE9e0G4&t=653s

απο οτι φαινεται μπορεις να παιξεις και συγχρονα παιχνιδια με αντιτιμο τις υψηλες θερμοκρασιες(ισως με undervolt η και απενεργοποιηση του turbo να μην βαραει 90).

με τρωει το χερι μου να το παρω,τωρα εχω ενα g5 255 με amd 7310,μπορω να παιξω πολλα παιχνιδια εποχης fallout 1,baldurs gate κτλπ οποτε η mx 150 που φοραει το acer θα ειναι μεγαλη αναβαθμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει κανονικά τα σύγχρονα παιχνίδια στα 1080p, άλλα σε high settings, άλλα σε medium και τα πιο απαιτητικά σε Low. Όμως τα καταφέρνει σχετικά καλά σε όλα τηρουμενων των αναλογιών.

Στα χρήματα αυτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο εδώ ή έξω. Επίσης δεν νοείται χρήση laptop για παιχνίδια στην Ελλάδα χωρίς βάση ψύξης, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Επεξ/σία από lionheart75

1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Ασφαλώς και μπορούμε. 

σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση, ειμαι μεταξυ αυτου και ενα desktop.. αντε να δουμε τι θα παρουμε...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kostas kostakis είπε

σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση, ειμαι μεταξυ αυτου και ενα desktop.. αντε να δουμε τι θα παρουμε...

Αν είναι για χρήση αποκλειστικά gaming θα πάρεις desktop γιατί αυτό δεν είναι καθαρά gaming laptop. Κάνει και για gaming αλλά με παραχωρήσεις.

Αν τώρα παίζεις κάνα παιχνιδάκι πού και πού χωρίς να αναζητάς το τέλειο και θέλεις ένα μηχάνημα αρκετά δυνατό για γενική χρήση τότε έχεις χτυπήσει φλέβα.

Αν έχεις και κανένα monitor ή monitor tv σε FHD ανάλυση στο σπίτι, το συνδέεις πάνω του μόνιμα για όλα και είσαι άρχοντας, δεν χρειάζεσαι σταθερό έχεις 2 σε 1. ;) 

Επεξ/σία από lionheart75

εξαρταται τι παιχνιδια παιζεις,αν θες ultra  high 1080 στους τελευταιους τιτλους τοτε οχι,δημοφιλη ον λαιν και παλαιοτερους ομως με καποιες παραχωρησεις τους παιζεις ανετα.

σχετικο βιντεο

Επισκέπτης

Καλημερίζω,

Σε αυτά τα λεφτά το λάπτοπ του θέματος είναι η καλύτερη προσφορά από ευρώπη; Δεν θέλω από .com μιας και πρέπει να κόψω τιμ.

50 λεπτά πριν, billomnia είπε

Καλημερίζω,

Σε αυτά τα λεφτά το λάπτοπ του θέματος είναι η καλύτερη προσφορά από ευρώπη; Δεν θέλω από .com μιας και πρέπει να κόψω τιμ.

Στο idealo το συγκεκριμένο, αλλά με 256GB ssd αντί του μηχανικού, ξεκινά απο τα ~635 ευρώ. 

Οπότε η τιμή του e-shop είναι σίγουρα από τις χαμηλότερες.

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5814207_-aspire-5-a515-51g-512p-acer.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...