Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αυριο δινω τεστ σηματα για διπλωμα και εχω παρα πολυ άγχος.. ισως γτ δεν εχω διαβασει και καλα..εχετε να νου πειτε καμια συμβουλη η κανα τρικακι για να τα περασώ με την πρωτη?

Δημοσ.

Να μην έχεις άγχος, μονο κακό σου κάνει. Εαν δεν περάσεις 10€ και ξαναδίνεις την επόμενη βδομαδα.

Επίσης μην κάνεις σαν κάποιους που δεν έχουνε ανοίξει βιβλίο, έχουνε δώσει 7 φορές και έχουνε κοπεί. ξεφτιλίζεις τον εαυτό σου. Εαν δεν έχεις διαβάσεις καλά γιατί δίνεις;

Δημοσ.

για να σου φυγει το αγχος ...

πηγαινε χαλαρα για να δεις πως ειναι το πςριβαλλον και η διαδικασια και ΑΝ περασεις δες το σαν καλη εκπληξη.

Αν τωρα κοπεις, θα σου κοστισει ενα ταπεινο δεκαρικο, θα διαβασεις καλα και θα δωσεις παλι. Ετσι δεν θα εχεις αγχος ουτε για το διαβασμα σου, ουτε για το χωρο εξετασης (θα σου ειναι πλεον οικιο). Τοτε θα ειναι εκπληξη να ΜΗΝ περασεις.

Θα συμφωνησω με τον απο πανω, οτι ειναι αυτοξεφτιλισμος που πηγαινουν καποιοι αδιαβαστοι 5-10 φορες, μεχρι να τους κοψει να διαβασουν λιγη θεωρια και τις ερωτησεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Αriskappa είπε

Παιδιά αυριο δινω τεστ σηματα για διπλωμα και εχω παρα πολυ άγχος.. ισως γτ δεν εχω διαβασει και καλα..εχετε να νου πειτε καμια συμβουλη η κανα τρικακι για να τα περασώ με την πρωτη?

Κανένα τρικ δεν υπάρχει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι διαβάσεις για να είσαι έτοιμος όσο το δυνατόν καλύτερα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω διαβάσει απλως λόγω άγχους κανω λαθη.. στα τεστακια που κανω στην σχολη μ κανω 2 ή 3 ή4 λαθη ... τι να πω μακαρι αυριο να τσ περασω

Δημοσ.

Μέσα σε 2 βράδια με ξενύχτι κάθησα και πήγα έδωσα Πέμπτη πρωί.

Θυμάμαι ακόμη που είχα μαλώσει με 2 άτομα στους διπλανούς υπολογιστές καθώς έκαναν σαν τρελοί απο το άγχος και επηρεάζαν και τούς υπόλοιπους.

Να ξέρεις πρέπει να περιμένεις να τελειώσει όλη η αίθουσα και τα φορτηγά (εάν δίνουν) και σε φωνάζουν με το ονοματεπώνυμο

• Thanks 1
Δημοσ.

Διαβαζω ολη μερα .. θα δουμε αυριο τι θα κανω .. πρεπει να αποββαλω το αγχος που εγω γτ δεν θα μ βγει σε καλο αυριο 

Ευχαριστω πανοτς για τις απαντήσεις σας 

Δημοσ.

Διάβασε όσο καλύτερα μπορείς, δώσε και αν δεν τα καταφέρεις δεν έγινε τίποτα. Μια εβδομάδα αναμονή και ένα δεκάρικο θα σου κοστίσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...