Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, liverpoolman είπε

Δλδ? Ειναι καλυτερα τα συγκεκριμενα? Με το αλλο ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι και μπασο βγαζει αυτα ποσο καλυτερα μπορει να ναι σε τετοια μεγεθη ηχειων? Μηπως υπερβαλουμε?

Σαφώς καλύτερο σε όλα το ION Dunk, άλλη κατηγορία, επιπλέον το ION Dunk γίνεται pair με ένα άλλο παρόμοιο που στο V7 SP6000 δεν γίνεται...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Είχα προλάβει να παραγγείλω όσο ήτανε ακόμα διαθέσιμα στο site αλλά με πήρανε τώρα τηλέφωνο να μου πουν ότι δεν υπάρχει κανένα ηχείο.

Μου αντιπροτείνανε το Lenco BTP-200BK στα €19,99. Πρέπει να είναι εκθεσιακό.

Αξίζουνε τα Lenco;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Tenko είπε

Είχα προλάβει να παραγγείλω όσο ήτανε ακόμα διαθέσιμα στο site αλλά με πήρανε τώρα τηλέφωνο να μου πουν ότι δεν υπάρχει κανένα ηχείο.

Αξίζουνε τα Lenco;

Αντιπρότεινε τους αυτό: https://www.mediamarkt.gr/el/product/_akai-abts-11-b-φορητό-ηχείο-bluetooth-1211698.html?ga_query=AKAI ABTS 11 B Φορητό ηχείο Bluetooth

Δες και αυτό: https://www.websupplies.gr/iheiο-mediarange-fm-tuner-bluetooth-black-mr734, πολύ καλό για τα λευτά του...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Tenko είπε

Αξίζουνε τα Lenco;

Πότε έβαλες την παραγγελία;

Δημοσ.

Χθες το πρωί. Στην αρχή μου έδειχνε ότι είχανε μόνο ένα, και το άφησα γιατί ήθελα να πάρω 2. Μετά από 1 ώρα ξανά δοκίμασα και μου άφησε να παραγγείλω 2.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tenko είπε

Χθες το πρωί. Στην αρχή μου έδειχνε ότι είχανε μόνο ένα, και το άφησα γιατί ήθελα να πάρω 2. Μετά από 1 ώρα ξανά δοκίμασα και μου άφησε να παραγγείλω 2.

Χθες το μεσημέρι έβαλα 1, δεν με έχουν πάρει ακόμα για άκυρο.

Δημοσ.

Όσοι δεν προλάβατε, τα ηχεία της anker είναι από τις πιο ποιοτικές συσκευές που έχω πιάσει στα χέρια μου. Αγοράστε άφοβα. JBL επίσης, αλλά θεωρώ πως τα anker είναι πολύ πιο vfm.

• Like 1
Δημοσ.

Χτες πρωί παρήγγειλα, σήμερα η ACS μου έστειλε μήνυμα. όταν το παρήγγειλα μέλος εδώ, είχε ήδη γράψει ότι έχει εξαντληθεί. Εμένα πάντως πέρασε κανονικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή στο media μας δουλεύουν με το dunk και τις  αντιπροτασεις,  όσοι παραλάβετε αξίζει να δώσω τα ~39 να το πάρω από Skroutz ή να πάω κατευθείαν για το jbl flip4

Τελικα βρήκαν αποθεμα και με πηραν τηλ να παω να παραλάβω....

Επεξ/σία από solton57010
Δημοσ.

Απαράδεκτοι με πήραν πριν καμιά ώρα ότι τελικά θα ακυρωθεί η παραγγελία

Στις 5 συνολικά που έχω κάνει στα ΜΜ μου έχουν ακυρώσει τις 2 !!! 

Δημοσ.

Με πηραν σημερα οτι εφτασε στο καταστημα Θεσσαλονικης. Αλλα τελικα μετα απο αρκετη γκρινια για την αργοπορια τους, θα μου το στειλουν με δικα τους εξοδα στην Αλεξανδρουπολη (δεν ειμαι πια Σαλονικη)

Δημοσ.
Στις 30/6/2018 στις 12:29 ΜΜ, mcret είπε

Αυτοί που το πήραν τι λένε; Αξίζει να το πάρω από Κότσοβολο 30;

Τελικά μετά τις ιστορίες του media το παρέλαβα και ναι για εμένα αξίζει ακόμα και στα 30 .Αν έχεις κοντά σου μαγαζί που το εχει σε stock η συσκευασία είναι έτσι ώστε να σου δίνει την δυνατότοτητα να το ανοιξεις να το κάνεις pair και να το δοκιμάσεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει να πω και εγω οτι οι εντυπωσεις μου απο το ΙΟΝ ειναι εξαιρετικες!

Αρκετη δύναμη αλλα κυριως μεγαλη ισορροπία. Ισως το πιο ισορροπημενο σε ήχο Bluetooth ηχειο που εχω δοκιμασει. Γεματος ηχος χωρις να μπουσταρεται ιδιαιτερα καποια περιοχη και ακομη και στο τερμα δυσκολα θα διακρινεις παραμορφωση. Κατασκευη πολυ δυνατη, με αντοχη σε πτωσεις και σοβαρη αδιαβροχοποιηση εαν κρινω απο το καπακι των θυρων. Πολυ compact και portable θα ελεγα για αυτο που ειναι.

Αξιζει ακομη και 40€. Στα 20€ ηταν τελικα κλεψια!

Επεξ/σία από SeNNinhA
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...