fingolfingr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, tornado είπε σε ολες τις ιντερνετικες συναλλαγες αν εχεις προσεξει στο ζηταει για να συνεχισει την συναλλαγη, φαινεται οτι δεν ισχυει για τα παντα αλλα ειναι ενα μετρο ασφαλειας που μπορεις να παρεις. Αν θες την γνωμη μου δες τι πατεντα κανω σε προηγουμενο μηνυμα το οποιο για μενα ειναι απολυτα ασφαλες Απλά ήθελα να τονίσω ότι το cvv δεν είναι απαραίτητο πάντα για συναλλαγές από απόσταση. Δεν ξέρω πως γίνεται. Ίσως να τους καλύπτει η ηχητική καταγραφή. Αλλά γίνεται. Όσο για το δικό σου "κολπο"... για πολύ καιρό δούλευα με λεφτά στο λεπτό και wallet app. Και η κάρτα σπίτι. Από όταν εβαλαν στο λεφτά στο λεπτό καθηστερήδη μερικών λεπτών.... το έχω ελάττωσει. Απλά προσεχω στις αναληψεις. Κάποιος παραπάνω κοροϊδεύε για το χέρι πάνω από το πληκτρολόγιο. Εγώ κοροϊδεύε αυτούς που πάνε αραχτοι και πατάμε pin σε atm και pos. Έχω φίλο που το έκανε. Την πάτησε και έμαθε. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από fingolfingr
jgeorgiou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) πριν καμιά 10ρια χρόνια με παίρνει τηλέφωνο ένας πελάτης που του είχα βάλει υπολογιστή να τιμολογεί και μου λέει "ρε ΤΑΔΕ , κάποιος μου ζήτησε κάτι δικό μου που το λένε ιμαιλ , απατεώνας είναι?" αυτό θυμήθηκα διαβάζοντας το θέμα. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2018 από jgeorgiou 1
BILL5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Η καλύτερη λύση για να μην χασεται την κάρτα σας είναι αυτό https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1472173-πορτοφόλι-ασφαλείας-για-πιστωτικές-κάρτες-με-προστασία-υποκλοπής-και-μετρητών/
SakafliaC Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Καλή λύση φίλε αλλά πιστεύω μετά από 2 χρόνια θα χει πάρει smartphone πια ο ts και θα παίζει μπαλίτσα με τα apps όπως τον είδα. 1
BILL5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, SakafliaC είπε Καλή λύση φίλε αλλά πιστεύω μετά από 2 χρόνια θα χει πάρει smartphone πια ο ts και θα παίζει μπαλίτσα με τα apps όπως τον είδα. Οι λύσεις για ανέπαφες πληρωμές μέσω ενός android smartphone επεκτείνονται στη χώρα μας, με τη Eurobank
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα