Προς το περιεχόμενο

Daihatsu YRV `04 Turbo 1 / 04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρεται η αδερφή μου για ενα  Daihatsu YRV `04 Turbo 1 / 04, ποια η γνώμη σας; είναι το πρώτο της.. Σε λίγο καιρό θα πάρει δίπλωμα και δεν θέλει να δώσει πολλά €. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου φαίνεται λάθος κίνηση. Turbo Daihatsu για ποιο λόγο? Θα καιει αρκετά και πιθανό να είναι και ταλαιπωρημένο λόγο ηλικίας και δεν ξέρω αν μπορεί να βρει και εύκολα ανταλλακτικά. Εγώ θα πρότεινα κάτι σε micra/yaris/corsa για πρώτο αυτοκίνητο ειδικα για κοπέλα, τα οποία είναι οικονομικά και σκυλιά συν ότι βρωμάει ο τόπος από ανταλλακτικά.

Επεξ/σία από Liapisftw
  • Like 2
Δημοσ.

Ειδικά Opel Corsa c, ή d να ξέρεις βρίσκεις με το κιλό ανταλλακτικά.

Είχα το Corsa C μέχρι τις 300.000.

Τους βάζεις και υγραέριο και είναι μια οικονομική λύση.

Τα Opel είναι ανθεκτικά στο υγραέριο , αρκεί να ρυθμιστεί στο δρόμο σωστά! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά η αγορά daihatsu πλέον ακούγεται χαζή ενέργεια με δεδομένο ότι για σοβαρά ανταλλακτικά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα καθώς η εταιρεία αποχώρησε από την ΕΕ. 

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Δεν έχω πάντως μέχρι τώρα συναντήσει θέμα σε ανταλλακτικά. 

Ακριβά ναι, μιας και δεν υπάρχουν εκτός εταιρείας, αλλά από διαθεσιμότητα δεν είχα πρόβλημα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Δεν έχω πάντως μέχρι τώρα συναντήσει θέμα σε ανταλλακτικά. 

Ακριβά ναι, μιας και δεν υπάρχουν εκτός εταιρείας, αλλά από διαθεσιμότητα δεν είχα πρόβλημα. 

Χρειαστηκα για ένα terios που μου εδωσαν να πουλησω ενα πισω αξονα και κυριολεκτικα εψαχνα 10 μερες μαζι με το μηχανικό για να βρούμε.... και τον πληρωσα 250 μεταχειρισμένο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν υπήρχε σε καινούριος ή ψάχνατε μεταχειρισμένο μόνο? 

Δεν βρισκαμε καν καινουργιο... Δεν ηταν η τιμη το θέμα...

υ.γ. οσο το πουλαγα με επαιρνα μαντραδες που το ηθελαν για να το κοψουν για ανταλλακτικά ενω το αμαξι ηταν στην πενα... εδιναν λιγοτερα απο οσο επιανε κανονικά και τους το εκλεινα στη μαπα προφανως...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.

Το ίδιο θέμα με ανταλλακτικά έχω και εγω στο Honda. Τα φέρνω από εξωτερικό, με μεγάλη διαφορά τιμής απο την ελληνική αντιπροσωπεία.

Για μεταχειρισμένα ζητάει ο καθένας όσα του λείπουν.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Το ίδιο θέμα με ανταλλακτικά έχω και εγω στο Honda. Τα φέρνω από εξωτερικό, με μεγάλη διαφορά τιμής απο την ελληνική αντιπροσωπεία.

Για μεταχειρισμένα ζητάει ο καθένας όσα του λείπουν.

Τουλάχιστον στα Honda υπάρχει αντιπροσωπεία, με τα οποία θέματα της...

Στα daihatsu δυστυχωσ είναι χαμένο παιχνίδι πλέον, και είναι κρίμα γιατί είναι από τα πιο σκυλιά αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει εβερ...

Δημοσ.

Είχα το yrv ατμοσφαιρικό. Ωραίο αμαξάκι, και το σημαντικότερο, δεν χρειάστηκε ποτέ τίποτα. Τέρας αξιοπιστίας. Το τουρμπο δεν θα το πρότεινα όμως, είναι μόνο αυτόματο με κουμπάκια στο τιμόνι για τις αλλαγές και κακά τα ψέμματα, δεν στρίβει. Και άντε το απλό που είχα εγώ με τα 87 άλογα παλευόταν, το τούρμπο με τα 130;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αααχχ, το όνειρο μου ήταν το YRV όταν έιχα το Cuore του 2004...Πολύ μα πολύ γρήγορο αμάξι για 1300cc. Και αυτόματο και χειροκίνητο από τα paddles στο τιμόνι και με ωραία πανοραμική θέα για τους πίσω. Αξιόπιστο σίγουρα, αλλά με ελάχιστη ελκτική πρόσφυση. Όλοι αναγνώριζαν αυτή την αδυναμία του.  Έτσι προσγειώθηκα άμεσα στην πραγματικότητα. Και το πιο σημαντικό: Στον αρχάριο δεν δίνεις ίππους με το τσουβάλι σε έναν τενεκέ που δεν στρίβει. Ακόμα και αν είναι συντηρητικός στην οδήγηση, με αυτό το αμάξι ειδικά, όπως και με κάθε Daihatsu θα χρειάζεται να φοράει ωτοασπίδες. Δεν έχουν ηχομόνωση . Aνταλλακτικά βρίσκεις ιμιτασιον μέσω internet.

Ακόμα και αν η αδερφή σου κάνει τους συμβιβασμούς σε θέμα θορύβου και μπορέσει να παραμείνει συντηρητική με αυτό το πυραυλάκι...και εφόσον είναι καλοσυντηρημένο από μερακλή (μεγάλη κουβέντα)....για 2500 ευρώ περίπου https://www.car.gr/13883303-daihatsu-yrv-turbo παραμένει μια αξιόπιστη πρόταση για αμάξι 15ετίας αν κάνεις ένα πλήρες σέρβις ( άρα 3000 ευρώ σίγουρα θα φτάσει). Τα 2 ηχεία πάντως στην πόρτα παραπέμπουν σε κάγκουρα, άρα κράτα μια πισινή.

Επεξ/σία από tomasss
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...