divnt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Έχω VDSL 100Mbps σύνδεση από τη Cosmote (παίρνω από καμπίνα) και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για τα στατιστικά της γραμμής όπως αυτά εμφανίζονται στο router (Speedport Plus). Όταν έκανα την αλλαγή από τα 50 σε 100Mbps είχα μέσα σε μια μέρα 100-200 χιλιάδες CRC λάθη. Αφού δήλωσα βλάβη, ήρθε τεχνικός στο σπίτι και είπε ότι όλη η συνδεσμολογία είναι σωστή (Για το VoIP τα τηλέφωνα κουμπώνουν πάνω στις εξόδους "Phone" του router κλπ). Με ενημέρωσε πως έκανε κάποιες αλλαγές ζεύγους αλλά τελικά όπως χαρακτηριστικά είπε, κατέληξε στο να μου αλλάξει πόρτα στο DSLAM. Από εδώ και πέρα, είναι εμφανώς αισθητή η διαφορά στα CRC λάθη. Έχουν μειωθεί κατά πάρα πολύ. Παραθέτω μια εικόνα και θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας αν αυτά τα νούμερα, θεωρούνται φυσιολογικά γι' αυτές τις ώρες που του router είναι συγχρονισμένο. Η γραμμή είναι Interleaved και όχι Fastpath. Router Uptime: 34 ώρες. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από divnt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα