Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω θεμα και στις 3 usb θυρες του λαπτοπ...δεν αναγνωριζουν φλασακια καθολου..η 1 αναγνωριζει το ποντικι ενω οι αλλες 2 οχι..το ιδιο γινεται κ με διαφορες αλλες συσκευες usb

Δημοσ.

Για πες τι Usb Stick έχεις ( μάρκα εννοώ ) ; Γιατί κι εγώ έχω ένα αναθεματισμένο Turbo x  το οποίο θέλει 3 λεπτά για να το δει ο υπολογιστής ενώ δυο Kingston που έχω τα βλέπει κατευθείαν .

Τι λειτουργικό έχεις ; Έτσι από το πουθενά στο έκανε ; Πες μας το μοντέλο του φορητού σου ( δες εικόνα ) , δες στην Διαχείριση Συσκευών ( Device Manager ) αν έχεις καμία κίτρινη ένδειξη 😎

Device Manager.jpg

laptop's model insom.jpg

Δημοσ.

το λαπτοπ ειναι το hp 15-ac110nv με windows 10...δεν βγαζει καμια κιτρινη ενδειξη στο device manager..το προβλημα τωρα δεν καταλαβα ποτε αρχισε...ειχα ενα gamepad που ειχαν φθαρει τα καλωδια κ εκαναν ενωση μεταξυ τους..τωρα δεν ξερω αν αρχισε απο αυτο η κατι αλλο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexaso29 είπε

το λαπτοπ ειναι το hp 15-ac110nv με windows 10...δεν βγαζει καμια κιτρινη ενδειξη στο device manager..το προβλημα τωρα δεν καταλαβα ποτε αρχισε...ειχα ενα gamepad που ειχαν φθαρει τα καλωδια κ εκαναν ενωση μεταξυ τους..τωρα δεν ξερω αν αρχισε απο αυτο η κατι αλλο

35123891_10209340547829634_1480221600522436608_n.jpg

12 λεπτά πριν, alexaso29 είπε

35123891_10209340547829634_1480221600522436608_n.jpg

ενω ξαναεκανα το τεστ με ενα αλλο ποντικι στ μια θυρα που λεει στ φωτο οτι απετυχε κ βγηκε επιτυχης

Δημοσ.

Το λάπτοπ είναι εκτός εγγύησης...το έτρεξα το πρόγραμμα αλλά δεν έβγαλε κάτι.. άλλες συσκευές αναγνωρίζει άλλες όχι...πριν κάνα μήνα δούλευαν οι αριστερές θύρες κ η δεξιά όχι κ τώρα μόνο η δεξιά...να είναι θέμα software?? Το έκανα κ φορμάτ πρόσφατα από το recovery αλλά τίποτα

Δημοσ.
Στις 24/6/2018 στις 9:15 ΠΜ, alexaso29 είπε

..το προβλημα τωρα δεν καταλαβα ποτε αρχισε...ειχα ενα gamepad που ειχαν φθαρει τα καλωδια κ εκαναν ενωση μεταξυ τους..τωρα δεν ξερω αν αρχισε απο αυτο η κατι αλλο

Μάλλον κάτι έκαψε τις usb θύρες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexaso29 είπε

Πολυ πιθανόν..Θέλουν αλλαγή τώρα μόνο οι θύρες usb η και κάνα τσιπακι πάνω στην μητρική;

Εδώ έχει τα πάντα , αλλάζει επίσης τα πάντα

https://www.geekon.gr/

κάνε ένα τηλέφωνο B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τέλει πήρα ένα usb hub με εξωτερική τροφοδοσία κ τώρα δουλεύουν ολες όπου κ να κούμπωσω τ hub

Επεξ/σία από alexaso29

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...