Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να τα πάρουμε από την αρχή. Πριν ενάμιση χρόνο στην εταιρία που δούλευα είχε ανοιχτεί mail το οποίο περιείχε ramsonware και ο οποίος χτύπησε αρκετά πράγματα. Τότε επειδή είχε χτυπηθεί ο sql αγοράσαμε το stellar phoenix το οποιο διόρθωσε σε ικανοποιητικό βαθμό τα αρχεία.

Απο κει και πέρα. Το πρόγραμμα υπάρχει εγκατεστημένο στο pc που είχα εκεί και στο οποίο έχω πρόσβαση ακόμα με remote επειδή κάνω απομακρυσμένα κάποιες δουλειές

Την περασμένη βδομάδα μου ζήτησε ένας φίλος ο οποίος υποστηρίζει ένα λογιστικό γραφείο να του κάνω recovery ένα Mdf file το οποίο ειναι 13mb Με το stellar phoenix. 

Παροτι εχω σκαναρει το Mdf και δεν εχω βρει κάτι , φοβάμαι να το βάλω στο stellar γιατί είμαι 320 χιλιόμετρα μακριά. Αν ημουν εκεί θα έβγαζα το pc Μου από το δίκτυο και θα το σκάναρα. Τώρα έχω τον φόβο μην γινει το παραμικρό και χτυπηθεί τίποτα άλλο στο δίκτυο. Ο Server ειναι συνέχεια ανοιχτός

Έχω αναλύσει την κατάσταση στον φίλο, το mdf είναι καθαρό και έχω στείλει και μήνυμα στην εταιρία που βγάζει το stellar οτι υπάρχει άδεια αλλά θέλω να κανω το recovery από άλλο Pc και να χρησιμοποιήσω την άδεια που έχουμε. Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα, ο φίλος με παίρνει συνέχεια , ο λογιστής έχει ψιλοκαεί και εγώ είμαι στην μέση..

Εχει κανενας καμια λύση; υπάρχει κανά πρόγραμμα free για recovery Να το βάλω στο σπίτι μου;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το mdf ρε μάστορα δεν μπορεί να σου κάνει ζημιά. Δεν είναι executable. Ούτε θα το κουμπώσεις στον SQL Server σου, που ακόμα κι αν το έκανες πάλι δεν θα μπορούσε να σου κάνει ζημιά. Θα τρέξεις το utility, θα κάνει recover την db και αυτό ήταν. Μην παθαίνεις παράκρουση.

Δημοσ.

Μπορείς να κάνει ένα online backup της βάσης δεδομένων (mdf + ldf) και να πάρεις στο δικό σου σύστημα το backup (*.bak).
Αλλά εγώ δεν έχω καταλάβει τη θέμα υπάρχει με το σύστημα του λογιστή. Εάν μπορείς να μας το αναλύσεις λίγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά πρώτον να τονίσω ότι δεν γνωρίζω από sql.

Κατά δεύτερον είμαι 320 χιλιόμετρα μακριά από τον υπολογιστή που έχω το πρόγραμμα , στον οποίο υπολογιστή έχω πρόσβαση . Αν ήμουν εκεί θα τον έβγαζα από το δίκτυο και θα το έκανα.

Δεν γνωρίζω βασικά τι πρόβλημα έχει ο λογιστής. Και τα δυο αρχεία είχαν μετονομαστεί κάπως έτσι. Απλά μου είπε ο τεχνικος ότι έχουν πρόβλημα οι βάσεις και με παρακάλεσε να τον βοηθήσω επειδή έχω το κατάλληλο πρόγραμμα

mis_0003_data.mdf._._PAY_IN_MAXIM_24_HOURS_OR_ALL_YOUR_FILES_WILL_BE_PERMANENTLY_DELETED_PLEASE_BE_REZONABLE_you_have_only_1_single_chance_YOU_NEED_TO_PURCHASE_THE_DECRYPTOR_FROM_US_FAST_AND_URGENT

mis_0003_data.ldf._._PAY_IN_MAXIM_24_HOURS_OR_ALL_YOUR_FILES_WILL_BE_PERMANENTLY_DELETED_PLEASE_BE_REZONABLE_you_have_only_1_single_chance_YOU_NEED_TO_PURCHASE_THE_DECRYPTOR_FROM_US_FAST_AND_URGENT

Το αρχείο Mdf το έβαλα στο πρόγραμμα για recovery Και εμφανίζει στοιχεία και δεδομενα. Αλλά αυτό το έκανα στο δικό μου Laptop Και όχι στον υπολογιστή που εχω το πρόγραμμα

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αφού επομένως μπορείς να κάνεις την δουλειά στο laptop σου που είναι το πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...