Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκιναω να ρωτησω απο προσωπικη αναγκη μιας και μου καηκε μια 6950 που ειχα 8 χρονια....

( πρωτα αρχισε να κρασαρει ο driver, μετα να κρασαρει το pc, μεχρι που εβγαλε πρασινα pixels στην οθονη εκκινησης και δεν φορτωνει windows παρα μονο αν μπω safe mode και απεγκαταστησω τον driver. Το γραφως μιας και διαβασα καμποσα παρομοια προβληματα σε αλλα thread).

Οποτε μπαινει το θεμα της αγορας νεας καρτας σε μια περιοδο που:

1)αναμενεται μια νεα ναυαρχιδα απο την nvidia, ποτε ομως?

2)ειχαμε τις αυξησεις τιμων λογω crypto-mining, που μοιαζει να εχουν αρχισει να πεφτουν. (επεσαν ηδη?)

Τι πιστευετε οτι θα γινει με τις τιμες?

Θα μειωθουν μονο οι top καρτες και οι αλλες θα παραμεινουν ιδιες? Θα αλλαξουν τιμες ολες οι κατηγοριες αμεσα? Θα γεμισει η αγορα μεταχειρισμενων απο πρωην crypto-mining?

Εχει νοημα να περιμενει κανεις κατι συνταρακτικο μεχρι το Σεπτεμβριο ή θα ισχυει οτι ισχυε παντα, δηλ. οσο περιμενεις ολο και κατι καλυτερο βγαινει αλλα με μικρες διαφορες, οποτε πρεπει να περιμενει καποιος πολυ για να δει μεγαλες διαφορες?

Δημοσ.

Περιμενεις μεχρι τον Σεπτεμβριο μηπως ανακοινωθει κατι,αλλιως αγοραζεις απο αυτες που υπαρχουν φετος.

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή μπορείς να βρεις στην ελλάδα gtx 1060 3gb με 230 ευρώ 

και από ευρώπη-ίντερνετ gtx 1070 8gb με 450 ευρώ. 

Στην πρώτη περίπτωση δίνεις 10 ευρώ παραπάνω από όσο είχε όταν πρωτοκυκλοφόρησε και στη δεύτερη 35 ευρώ. 

ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ , είναι value for money αγορές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι, προσωπικα κατεληξα κι εγω εκει κι ετσι πηρα εδω και 2 μερες την Zotac gtx 1060 3Gb στα 225Ε απο το γερμανικο amazon. Eιδα που την προτεινε ενας φιλος εδω, και διαβασα και στο skroutz μια αξιολογηση απο καποιον που εγραφε οτι χρησιμοποιει πολυ ποιοτικα εξαρτηματα. Τωρα ετοιμαζομαι να κανω απεγκατασταση των ΑΤi drivers για να την βαλω επανω.

Ειναι η 2η nVidia που παιρνω, η 1η μου ηταν η TNT2 M64 (lol)

Συζητωντας και γενικα το θεμα, εγω πιστευω οτι οπου να 'ναι θα βγουν στην αγορα μεταχειρισμενων πολλες top καρτες απο miners και σε τιμες που θα πεσουν πολυ, λογω και της νεας top nvidia.

(Aν ημουν gamer και ειχα και monitor πανω απο 1080 μαλλον θα περιμενα. Αλλα δεν, οποτε ειπα να ξεμπερδευω.)

Επεξ/σία από sattack
τυπογραφικο
Δημοσ.

Σε άρθρο που διάβαζα οι ειδικοί λένε ότι τώρα μέσα στον Ιούλιο θα πέσουν εως 20% αφενός να δώσουν το αδιάθετο στοκ τους,και αφετέρου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό των μεταχειρισμένων καρτών. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω την σελίδα που το διάβασα. 

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, notist είπε

Σε άρθρο που διάβαζα οι ειδικοί λένε ότι τώρα μέσα στον Ιούλιο θα πέσουν εως 20% αφενός να δώσουν το αδιάθετο στοκ τους,και αφετέρου να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό των μεταχειρισμένων καρτών. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω την σελίδα που το διάβασα. 

Για πιο λόγο να απαγορεύεται ένα γενικό άρθρο;;;;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, notist είπε

Έτσι να πέσουν οι τιμές έως 20% και εύχομαι πάλι να τους μείνουν στα ράφια ,για να μάθουν να μην κοστολογούν τα άντερα τους,πήρα την gigabyte  gtx1080 με 640ευρω τον Ιανουάριο και τώρα κοστίζει 530ευρω :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, papoys1 είπε

Για πιο λόγο να απαγορεύεται ένα γενικό άρθρο;;;;;

Αντε καλά εδώ το διάβασα 

https://gr.pcmag.com/hardware/30129/news/phthenoteres-kartes-graphikon-mesa-ston-ioulio-blepoun-oi-ei?amp=1

Εγώ μια που θέλω να αγοράσω και την παρακολουθώ 1 μήνα, από τα 315€ έχει πέσει στα 286€. Θα περιμένω κι άλλο. 

Επεξ/σία από notist
Δημοσ.

σορρυ για το άκυρο ποστ αλλά όλη αυτή η κατάσταση με τις κάρτες που προκαλεί απίστευτο γελιο.

μου θυμίζει το site των εκπαιδευτικών.

και πότε θα διοριστούμε και γιατί δε διοριστήκαμε ακόμα, θα διοριστούμε κάποια στιγμή;

άκουσε κανείς τίποτα αν θα διοριστούμε; κάτι πήρε το αυτί μου ότι θα διοριστούμε......

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκπαιδευτικός αδιόριστος εδώ, δεν ελπίζω να διοριστώ και δεν με νοιάζει κιόλας υγεία να έχουμε αλλά μην μπερδεύεις πράγματα άσχετα μεταξύ τους... Μείνε στις κάρτες... Υπάρχει κόσμος, εκπαιδευτικοί που ζορίζονται με οικογένειες από πίσω. :-)

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...