spirit)earth)aflame Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Θέλω να κάνω ένα upgrade από hdd σε ssd σε ένα παλιό laptop Samsung NP300E5C που φοράει windows 10. Θα βάλω τον Samsung 250 GB 860 EVO και για το migration θέλω να χρησιμοποιήσω ένα USB to SATA Adapter Cable for 2.5" SSD/HDD Drives και το samsung migration tool. Το θέμα είναι πως το laptop είναι παλιό και έχει usb 2.0 ports, οπότε αναρωτιέμαι εάν ο adapter θα παρέχει αρκετό ρεύμα μέσω του usb 2.0 για τον ssd. Υπάρχουν παλαιότεροι adapters με εξωτερική τροφοδοσία αλλά η διαφορά στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη. Το έχει επιχειρήσει κανείς; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Όχι δεν θα έχεις κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ - θα ποστάρω αποτελέσματα, προς το παρόν είμαι εν αναμονή παραλαβής του adapter και του δίσκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Γιατί αγόρασες από εξωτερικό και μάλιστα σκέτο αντάπτορα? Δηλ. χωρίς θήκη? Μια θήκη είναι πιο συμφέρουσα μιας και μπορείς να μεταφέρεις έναν δίσκο με μεγαλύτερη ασφάλεια. https://www.skroutz.gr/c/667/thikes-sklhrwn-diskwn/f/597477/2-5.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Καλημέρα, έχεις δίκιο, απλά υπάρχουν ήδη 2 άλλοι εξωτερικοί δίσκοι για αποθήκευση, ο νέος ssd θα μπει μέσα στο laptop και ο παλιός hdd θα φάει πόδι, οπότε δε το σκέφτηκα - και λογικά ο χρήστης του laptop δεν θα την χρειαστεί και ποτέ. Είμαι κάτοικος εξωτερικού, γι'αυτό και το amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα