jimakos19881 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Γειά σας παιδιά και από μένα. Σήμερα καθώς μετακόμισα και δεν έχω βάλει ακόμα internet παίρνω σήμα από το απέναντι σπίτι με το nanostation συνδεδεμένο σε σταθερό αλλά δεν συνδέεται με τίποτα καθώς μου βγάζει το χαρακτηριστικό θαυμαστικό. Τράβηξα κάποιες φωτο αλλά δεν ξέρω αν είναι χρήσιμες παρόλαυτα θα τις επισυνάψω. Μία επισήμανση με το κινητό στο μπαλκόνι συνδέεται κανονικότατα. Παιδιά όποια βοήθεια θα μου ήταν χρησιμοτατη.
jkoukos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Για αρχή βάλε το Nonostation σε Router mode (αντί του Bride) καθώς και DHCP ώστε να παίρνει αυτόματα ΙΡ (αντί του Static). Βασικά ακολούθησε αυτόν τον οδηγό.
jimakos19881 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, jkoukos είπε Για αρχή βάλε το Nonostation σε Router mode (αντί του Bride) καθώς και DHCP ώστε να παίρνει αυτόματα ΙΡ (αντί του Static). Βασικά ακολούθησε αυτόν τον οδηγό. Ευχαριστώ πολύ! Αν χρειαστώ κάτι άλλο θα επανέλθω. 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Για αρχή βάλε το Nonostation σε Router mode (αντί του Bride) καθώς και DHCP ώστε να παίρνει αυτόματα ΙΡ (αντί του Static). Βασικά ακολούθησε αυτόν τον οδηγό. Μόλις το βάζω σε router mode και dhcp και πατάω apply βγαίνει και για να ξαναμπώ πρέπει να κάνω πάλι reset το nanostation τι φταίει?
jimakos19881 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Τελικά έκανα όλα τα βήματα αλλά πάλι το ίδιο και μόλις πάω στην αντιμετώπιση προβλημάτων αναφέρει πως ο διακομιστής dns ενδεχομένως να μην είναι διαθέσιμος ξέρει κανείς τι φταίει?
kostasbm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) καλα στο wireless οταν ανοιγεις το κουτακι select κανει αναζητηση βρισκει κατι??? στο πισι προεπιλεγμενη πυλη δεν εχεις βαλει την ip του αλλου που δινει ... λογικα αν εχει 192.168.1.1 η 0.1 πρεπει να σου βγουν στο select καμμια 50 το λιγοτερο για δοκιμασε Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από kostasbm
jkoukos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, jimakos19881 είπε Ευχαριστώ πολύ! Αν χρειαστώ κάτι άλλο θα επανέλθω. Μόλις το βάζω σε router mode και dhcp και πατάω apply βγαίνει και για να ξαναμπώ πρέπει να κάνω πάλι reset το nanostation τι φταίει? Αρχικά (Initial Configuration) έχεις στην κάρτα δικτύου του PC διεύθυνση στο ίδιο υποδίκτυο (192.168.1.x) με το Nano ώστε να συνδεθείς μαζί του και να το ρυθμίσεις. Αφού τελειώσεις πρέπει να γυρίσεις την κάρτα να παίρνει αυτόματα ΙΡ (WiFi Configuration). Σε αυτό το βήμα έχεις πρόσβαση στο Nano; Αν μέχρι τώρα είσαι ΟΚ, προχωράς στα υπόλοιπα.
jimakos19881 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Παιδιά σας ευχαριστώ συνδέθηκε στο δίκτυο όταν έθεσα στο lan network settings ip 192.168.10.20 και range 192.168.10.100 192.168.10.200 Προηγουμένως έκανα όλα τα βήματα σωστά αλλά τίποτα μόνο όταν πείραξα μόνο αυτά τα δύο συνδέθηκε στο internet χωρίς θαυμαστικό Ευχαριστώ και πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα