preditor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 καλησπερα στο συστημα μου εχω ενα ssd 120 gb και ενα εξωτερικο usb 3.0 500gb , θελω να παιζω παιχνιδια και ο 500 gb εχει γεμισει σχεδον ...να παρω 1T hdd η SSD 500 GB ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1t hdd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Ssd η διαφορά στα loading είναι τρομερή. Οι hdd κάνουν μόνο για αποθήκευση ταινιών τραγούδια κτλ. Για παιχνίδια μόνο ssd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Θα διαφωνήσω με τον φίλο Heybro. Όντως με ssd θα δεις τρομερές διαφορές σε loading αλλά επίσης ένας σημαντικός παράγοντας είναι όταν γράφεις συνέχεια δεδομένα σε έναν ssd (όπως θα γίνεται με την συνεχή εγκατάσταση και update παιχνιδιών) ο ssd αρχίζει και πέφτει μετά από ένα χρονικό διάστημα σε επιδόσεις. Οπότε να έχεις και αυτό υπόψιν κατά την αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε Θα διαφωνήσω με τον φίλο Heybro. Όντως με ssd θα δεις τρομερές διαφορές σε loading αλλά επίσης ένας σημαντικός παράγοντας είναι όταν γράφεις συνέχεια δεδομένα σε έναν ssd (όπως θα γίνεται με την συνεχή εγκατάσταση και update παιχνιδιών) ο ssd αρχίζει και πέφτει μετά από ένα χρονικό διάστημα σε επιδόσεις. Οπότε να έχεις και αυτό υπόψιν κατά την αγορά. Θέλει πολλά TB φίλε μου για να αρχίσει να πέφτει. Έχω γράψει 12TB μέχρι στιγμής σε 256 ssd πάει όπως την πρώτη μέρα. Η διαφορά στο loading είναι τεράστια. Σε far cry 5 unity wildlands που έχουμε πολλά fast travel ο hdd κάνει 4 5 φορές πιο πάνω ώρα στο loading. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Θέλει πολλά TB φίλε μου για να αρχίσει να πέφτει. Έχω γράψει 12TB μέχρι στιγμής σε 256 ssd πάει όπως την πρώτη μέρα. Η διαφορά στο loading είναι τεράστια. Σε far cry 5 unity wildlands που έχουμε πολλά fast travel ο hdd κάνει 4 5 φορές πιο πάνω ώρα στο loading. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά για αγορά ssd για gaming, θα πρέπει ο φίλος να πάρει κάτι ποιοτικό και όχι ότι πιο φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Alexandros_D είπε Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά για αγορά ssd για gaming, θα πρέπει ο φίλος να πάρει κάτι ποιοτικό και όχι ότι πιο φθηνό. Προφανώς σε 500αρι προτείνω mx500 860evo όποιον και αν πάρει θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. 100 ευρώ δηλαδή αλλά θα μπουν πολλά παιχνίδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Στα παιχνιδια διαβαζεις γραφεις πολλα.Πεφτει συντομα η υγεια του δισκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Diskimpex είπε Στα παιχνιδια διαβαζεις γραφεις πολλα.Πεφτει συντομα η υγεια του δισκου. Δεν έχουν θέμα οι καινούργιοι μην ανησυχείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Επειδη λετε οτι για παιχνιδια χρειαζετε καλος ssd. Δηλαδη με εναν ιντενσο που εχω για παιχνιδια και λειτουργικο θα εχω προβλημα; Δεν εννοω μετα απο 2-3 χρονια. Για πιο αμεσα εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, sotiris123 είπε Επειδη λετε οτι για παιχνιδια χρειαζετε καλος ssd. Δηλαδη με εναν ιντενσο που εχω για παιχνιδια και λειτουργικο θα εχω προβλημα; Δεν εννοω μετα απο 2-3 χρονια. Για πιο αμεσα εννοω Ssd πάλι έτσι? Όχι πάλι άψογα θα είσαι εφόσον μιλάμε για 400mb και πάνω read write 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archilleo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) SSD δαγκωτο πας...Καταρχην, ο HDD ετσι και σου πεσει μια φορα κατω παει τον στελνεις για επιδιορθωση συν οτι στο loading αργει περισσοτερο απο τον SSD, κανει περισσοτερο θορυβο και ζεσταινεται παραπανω. O HDD οπως ειπαν και πιο πανω, κανει μονο για αποθηκη. τιποτα αλλο... Εγω θα αγοραζα HDD μεγαλου μεγεθους για μουσικη και ταινιες και SSD για λειτουργικο συστημα, προγραμματα και οτι χρειαζεται που θα τρεχει πανω στο λειτουργικο, οτι θα εχω εγκατεστημενο. Τωρα για 500γιγα διαφορα, ουτε να το σκεφτεσαι, πας σε SSD. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2018 από Archilleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Οι σύγχρονοι SSD πλέον έχουν ξεπεράσει σε αξιοπιστία και μακροζωία τους desktop-HDs , επίσης μετά από το προβληματικό 2017 οι τιμές των SSD συνέχιζουν την κάθοδο. Μέσα στο 2019 δεν θα υπάρχει καν δίλημμα , ο SSD θα είναι για εργασία και οι ΜΕΓΑΛΟΙ HD για αποθήκη. Για εμένα ακόμη και με τις σημερινές τιμές δίσκοι μικρότεροι του 1ΤΒ δεν έχουν νόημα και συντόμως το κατώφλι θα είναι τα 2ΤΒ στους σκληρους. μην παραπληροφορήτε τον κόσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexandros_D Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Λοιπόν κανείς δεν αμφιβάλει ότι ο SSD υπερτερεί κατά πολύ ενός HDD. Αλλά ας δούμε τι είπε ο φίλος SSD για Games... Αυτό σημαίνει ότι θα έχει όλη την βιβλιοθήκη των games στον SSD. Λέμε τώρα ότι πάμε σε αγορά ενός SSD 500GB. Γιατί κανένας δεν λέει πόσα Games θα χωρέσουν σε έναν 500 δίσκο; Ας δούμε λοιπόν κάποια Games τι απαιτήσεις χωρητικότητας έχουν: PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS: 30GB Grand Theft Auto V: 72GB Assassin's Creed Origins: 48GB Fortnite: 20GB Με 4 λοιπόν Games έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το 1/3 του δίσκου! Ναι κατά την γνώμη μου αξίζει ο SSD για Games αλλά όχι για βιβλιοθήκη Games! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Για την ακρίβεια είναι ένα κλικ πάνω από το 1/3 του δίσκου όχι κατά πολύ επάνω... Εγώ έχω μια υποψία ότι όποιος δεν καίγεται να πάρει τώρα ssd προς το τελευταίο τέταρτο του χρόνου θα μπορεί να πάρει 1gb ssd με εξαιρετική τιμή... Ίσως αξίζει το περίμενε... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα