GP46047 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 https://www.banggood.com/7-Inch-Car-Stereo-Radio-MP5-MP3-Player-FM-USB-AUX-Full-HD-Bluetooth-Touch-Screen-Rear-View-Camera-p-1059541.html?rmmds=category&cur_warehouse=CN Τι γνωμη εχετε για αυτη την πηγη και αν την εχει καποιος να ακουσω εντυπωσεις ... σκεφτομε να την τοποθετήσω στο αυτοκίνητο μου και μου κίνησε την περιεργεια η τιμη της που ειναι πολυ χαμηλή. Και αν ξερει καποιος να με βοηθησει με διαφορες συμβουλες να κανω την επιλογη μου δηλαδη να ξερω τι να προσεξω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Αυτη είναι η τιμή της έχει κ πιο φθηνές καλύτερες στο AliExpress Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Αυτη είναι η τιμή της έχει κ πιο φθηνές καλύτερες στο AliExpress Από Αλί όμως ίσως έχεις θέμα με τελωνείο ενώ από bangood έχει τριγωνική αποστολή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP46047 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 αν την αγωρασω θα την αγωρασω απο bangood με Priority Direct Mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, aGka8l είπε Από Αλί όμως ίσως έχεις θέμα με τελωνείο ενώ από bangood έχει τριγωνική αποστολή . Ναι αυτό δεν αποκλείεται κυρίως λόγω όγκου. Έχει βέβαια πλέον και αποστολη από Ευρώπη σε τέτοια είδη. Απλα το Banggood δυστυχώς δεν έχει ούτε καλή τιμή ούτε ποικιλία σε αυτά τα είδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Στο bangood έχει σε πολύ καλή τιμή και λεξικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα