thanos-- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μου έκανε φοβερή εντύπωση που δεν είδα θέμα γι' αυτό το game εδώ, άρα υποθέτω ότι δεν το ξέρετε! https://store.steampowered.com/app/646570/Slay_the_Spire/ Roguelike με κάρτες, απίστευτα εθιστικό και καλοφτιαγμένο. Είναι σε 'beta' 2 χρόνια τώρα αλλά δεν έχω συναντήσει κανένα bug ακόμη. Επιπλέον είναι σε summer sale στα 10 ευρώ! Προσοχή - καταστρέφει ζωές!
ilos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 O silent δε παλεύεται με τη καμία ρε παιδί μου! Δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα όλες τις κάρτες άλλα μέχρι στιγμής σε σχέση με τους άλλους 2 μόνο poison builds βλέπω να δουλεύουν και σε αυτά πρέπει να συνωμοτήσει το σύμπαν για να σου κάτσουν οι σωστές κάρτες.
thanos-- Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Εμένα μου φαίνεται ο πιο εύκολος Το Poison build τα λιώνει όλα αν κάτσει αλλά έχει builds με Shiv, με discard, μπορείς να φτιάξεις πολλά πράματα
najinblue3 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 μηπως παιζει να ξερετε αν τρεχει καλα σε linux/macos?
thanos-- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Νομίζω μόνο με wine θα παίξει σε linux...
najinblue3 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, thanos-- είπε Νομίζω μόνο με wine θα παίξει σε linux... οχι εχει εκδοση κανονικα, απλα δε βρηκα τπτ για performance edit: το παιχνιδι το αγορασα και τρεχει αψογα σε macbook pro 😍 Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2018 από najinblue3
ilos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Βγήκε από EA. https://steamcommunity.com/games/646570/announcements/detail/1714084208003916507 1
costacurta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Παίδες ασχολείται κανείς? Λέω να ξεκινήσω, με φρενάρει λίγο που διαβάζω είναι δύσκολο... Λατρεύω τύπου banner saga /into the breach/gwent αλλά απεχθάνομαι και ακόμη μου φέρνει εφιάλτες τo darkest dungeon. So... είναι δύσκολο?.. (τόσο δύσκολο όσο το dd γιατί βλέπω αρκετές αναφορές και συγκρίσεις)
ilos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, costacurta είπε Παίδες ασχολείται κανείς? Λέω να ξεκινήσω, με φρενάρει λίγο που διαβάζω είναι δύσκολο... Λατρεύω τύπου banner saga /into the breach/gwent αλλά απεχθάνομαι και ακόμη μου φέρνει εφιάλτες τo darkest dungeon. So... είναι δύσκολο?.. (τόσο δύσκολο όσο το dd γιατί βλέπω αρκετές αναφορές και συγκρίσεις) Ελπίζω να έχεις παίξει και το FTL (ίδιος developer με into the breach), γιατί imo αυτό είναι το top roguelike για μένα. 😎 Αν σου αρέσουν τα roguelikes και τα card games, πάρτο άφοβα. Στο normal mode δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το darkest dungeon άσε που κάθε run είναι 1-1.5 ώρα max και όχι 2-3 μήνες όπως στο DD.😂. Έχει διάφορα modes, αν κυνηγάς τα ascension από το 17-18 και πάνω θα έλεγα πραγματικά ζορίζουν τα πράγματα. Το "true" boss (το 4o secret ACT δηλαδή) είναι πολύ σπαστικό ακόμα και στο normal play γιατί ακυρώνει ένα σωρό builds. Αλλά και πάλι δεν είναι στάνταρ ότι θα φτάσεις κιόλας γιατί έχει ένα elite που είναι ακόμα πιο δύσκολο και από το boss πριν.😂 Ευτυχώς δε χρειάζεται να το βγάλεις ή να πας ACT4 για να ανεβείς ascension. 1
costacurta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Ωχ κατάλαβα μάλλον θα το αποφύγω. Όχι δεν έχω παίξει το FTL ενδιαφέρον πρόταση θα ελέγξω αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα