Cummins Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να με βοηθήσετε όσοι είστε γνώστες! Έχω την Eizo L768, αγορασμένη πριν 12 χρόνια και θέλω να την ρυθμίσω σωστά γιατί με πειράζει στα μάτια. Λίγο παλαιότερα τις είχα πειράξει τις ρυθμίσεις και ίσως έκανα καμιά βλακεία... Μετά από ένα μισάωρο στο pc, τα μάτια μου αρχίζουν και κοκκινίζουν, κουράζονται κλπ. Φωτεινότητα την έχω στο 0. Δεν έχω θέμα με τα μάτια, πήγα στον οφθαλμίατρο, μου έδωσε κάτι σταγόνες για τα μάτια που δεν έκαναν τίποτα. Παρήγγειλα και γυαλιά με φίλτρο για την μπλέ ακτινοβολία, θα τα έχω σε 3-4 μέρες. Θα γράψω εδώ από βδομάδα αν με βοήθησαν. Θα ήθελα λοιπόν βοήθεια όσον αφορά τις ρυθμίσεις. Τώρα έχω: Brightness : 0 Temperature : 0 (Off) (Οι υπόλοιπες κλίμακες θερμοκρασίας φωτίζουν πάρα πολύ την οθόνη) Gamma : 2.6 (Εχει κλιμάκωση τιμών από 1.8 εώς 2.6, το 2.6 είναι το πιο ήπιο και πιο σκοτεινό) Hue : 0 Saturation : 0 Gain : Red 48% - Green 47% - Blue 45% Eννοείται έκανα πολλά πειράματα αλλά άκρη δεν βρήκα, μέχρι που σκέφτομαι να πάρω άλλη οθόνη! Kάθε βοήθεια δεκτή Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα