Alkis29 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή έχω ένα project που δουλεύω θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου υποδείξετε έναν απλό τρόπο για να μπορώ να μετατρέψω την εικόνα "old.png" στην "new.png". Δηλαδή ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι έχοντας ως βάση το περίγραμμα με λευκό φόντο που βλέπετε στην "new.png" να μπορώ να "παίρνω" το λογότυπο της "old.png" (έχω πολλές στο project) και να το ενσωματώνω στο περίγραμμα με το λευκό φόντο της "new.png". Ευχαριστώ πολύ
Alkis29 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δεν ξερω. Για αυτό ρωτάω.Εχεις κάτι να μου προτείνεις να κάνω ?
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δεν ξέρω κάποιον αυτοματοποιημένο τρόπο και το gimp είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και φωτογραφιών (και πολύ καλό μάλιστα). Θέλει όμως κάποια εξοικείωση με τα εργαλεία του. Θα πρέπει να έχει ανοιχτά και τα δύο αρχεία, να επιλέξεις με το mark tool το logo και να το κάνει αντιγραφή και επικόλληση στο frame και μετά να το προσαρμόσεις όπως το θέλεις. ΚΑι αυτό θα πρέπει να το κάνεις για όλα τα αρχεία.
Hommer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2018 Είναι πανεύκολο αυτό που λες και όντως το Gimp το κάνει. Απλά με μπέρδεψες λίγο στο τι ακριβώς θες να κάνεις και τι ακριβώς αρχεία έχεις εσύ. Α) Έχεις 1) ένα αρχείο png με το στρογγυλεμένο μαύρο ορθογώνιο+άσπρο φόντο και 2) Μιά σειρά από png αρχείων με μόνο γράμματα; Ή Β) Έχεις μία εικόνα όπου είναι το μαύρο περίγραμμα+άσπρο φόντο+γράμματα μέσα κι εσύ θες να βγάλεις τα γράμματα ώστε να έχεις το περίγραμμα+άσπρο φόντο για να το χρησιμοποιείς μετά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα