Προς το περιεχόμενο

Life is Strange 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/12/2018 στις 10:51 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Καμία σχέση με το πρώτο μέρος δηλαδή, οκ..

Το πρώτο ήταν κορυφή 

Τώρα αυτό .... Με ολα αυτά που πάει να περάσει με τον trump και με τους νέους πρωταγωνιστές ΜΑΚΡΙΆ

ας ελπίζουμε να καταλάβουν το μεγα-λάθος τους και να επιστρέψουν στην θεματολογία του πρώτου

---------

Σε λίγες μέρες βγαίνει και το επεισόδιο 2 αν και αμφιβάλω αν το τιμήσω..

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να δίνεις σημασία σε τέτοιου είδους πράγματα. Απόλαυσε το game και γράψε τα politics στα παλιά σου τα παπούτσια. Entertainment το λέει και η λέξη και κακός imho να αφήνεις ένα αρκετά καλο game για τέτοιου είδους λόγους. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ποιος ο λόγος να δίνεις σημασία σε τέτοιου είδους πράγματα. Απόλαυσε το game και γράψε τα politics στα παλιά σου τα παπούτσια. Entertainment το λέει και η λέξη και κακός imho να αφήνεις ένα αρκετά καλο game για τέτοιου είδους λόγους. ;)

καταλαβαίνω πως το λες 

Άλλα να σου αναλύσω κάποια θέματα μου με απασχολούν

Έχεις τέτοια επιτυχία με το πρώτο και έχεις άπειρη θεματολογία με το time travel να αναπτύξεις και πας βάζεις ΝΕΟΥΣ χαρακτήρες και  μέσα σε ολα αυτά προμοταρεις την προπαγάνδα κατά του trump και περίμενες οι fans σου να σε στηριξουν (κανε μια ερευνα να δεις τι κράξιμο τρώει για αυτά τα θέματα) 

Και μην με παρεξηγήσεις δεν είπα να το κάνουν milk το franchise απλώς όπως απαιτούσε και το fan base μπορούσαν να το συνεχίσουν από το πρώτο να έβγαζαν μια τριλογία και μετά να  πηγαίναμε στο επόμενο.

Πολιτικά μηνύματα και νέοι χαρακτήρες που προσωπικά εγώ δεν ένιωσα την χημεια που είχαν οι χαρακτήρες του πρώτου ειναι ένα μεγάλο μείον για έμενα (και για πολλούς άλλους)

Θα περιμένω να βγουν ολα τα επεισοδια γιατί από το πρώτο δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη αν και από την πορεία που έχουν πάρει δεν νμζ να επενδύσω άλλα λεφτά σε αυτούς τους dev. 

Επεξ/σία από solidsnake222
  • Like 2
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα για το episodic release, από εκεί και πέρα καταλαβαίνω αλλα αφού ξες η SE είναι καρκίνος οποτε κάποια πράγματα απλά καλύτερα να τα αποβάλεις τελείως ώστε να περάσεις καλά. Προσωπικά είμαι άσχετος περί πολιτικών οποτε βοηθάει αρκετά. Παρόλα αυτά ναι, ας βγει όλο και τότε το βλέπεις. :)

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...