Προς το περιεχόμενο

Life is Strange 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχε στα 3€ το Steam πριν λίγες μέρες και φυσικά δεν κρατήθηκα. Πολύ καλές εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο και η ιστορία μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο LiS όπως μου άρεσαν περισσότερο και οι χαρακτήρες.

Περιμένω τα επόμενα επεισόδια. Για τα οποία υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσουν; 

Δημοσ.

εγώ θα περιμένω να βγει όλο και έκπτωση

αυτές τις μέρες πάντως έτσι στο χαλαρό μου έπαιζα το before the storm να έρθω λίγο σε επαφή με τη γυναικεία μου φύση και μου άρεσε αρκετά σαν έξτρα περιεχόμενο στην κεντρική ιστορία 

για το 2 δεν έχω ιδέα τι φάση παίζει, αλλά με παιχνίδια που δεν είναι ολόκληρα δεν κάθομαι να ασχολούμαι ιδιαίτερα 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν δουλεύουμε στην SE dude. :D

Το φαντάστηκα :P Είπα απλά αν κανένας πιο καμένος που παρακολουθεί το παιχνίδι, ξέρει να πει καμία ημερομηνία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

εγώ θα περιμένω να βγει όλο και έκπτωση

αυτές τις μέρες πάντως έτσι στο χαλαρό μου έπαιζα το before the storm να έρθω λίγο σε επαφή με τη γυναικεία μου φύση και μου άρεσε αρκετά σαν έξτρα περιεχόμενο στην κεντρική ιστορία 

για το 2 δεν έχω ιδέα τι φάση παίζει, αλλά με παιχνίδια που δεν είναι ολόκληρα δεν κάθομαι να ασχολούμαι ιδιαίτερα 

Και καλά κανεις, όλο μαζί όταν βγει. Το BTS ήταν μετριότατο στην καλύτερη για μένα και προφανώς αυτό γιατί έλειπε το supernatural στοιχειο οποτε ήταν ένα teen girl drama simulator.

3 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Το φαντάστηκα :P Είπα απλά αν κανένας πιο καμένος που παρακολουθεί το παιχνίδι, ξέρει να πει καμία ημερομηνία.

Το παρακολουθώ αλλα καμμένος δεν νιώθω :D Το release date γίνετε γνωστό σε όλους, συνήθως πάει ανά τρίμηνο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πήγα να ψαρώσω με το supernatural όταν η άλλη ούρλιαξε και φούντωσε η φωτιά , αλλά τελικά ήταν απλά τυχαίο 😪

όπως και να χει, μου άρεσε ο εκεί κόσμος, οπότε λιγες ώρες ακόμα δεν με χάλασαν

θα ήθελα να εξηγεί κι άλλα πράγματα (πχ σχέση rachel με frank), αλλά οκ 

πάντως από αυτή τη συνομωταξία παιχνιδιών είναι από τα λίγα που μου άρεσαν, οπότε το είχα τιμήσει πριν κάτι μήνες και το expansion

αφού παίξω πάντως κάτι με πιο δράση μετά (μάλλον κάνα destiny που το συζητώ καιρό, ή κάνα tomb raider) θα επιστρέψω στο genre με το detroid become human που τσίμπησα στο black friday και ακούω καλά λόγια 

μου αρέσει η εναλλαγή μεταξύ δράσης και χαλαρώματος (αυτό το odyssey να δω πώς θα βγάλω, που έχει αρχίσει να κουράζει και τα διάφορα πράγματα που με αποσπάνε δε βοηθάνε) 

πάντως το θεωρώ αρκετά πιθανό να τιμήσω και το life is strange 2 και ελπίζω μέχρι να το θελήσω να το έχει βγάλει κάνα Plus όπως το 1, διαφορετικά φθηνά στο πισι μιας και είναι από τα ελάχιστα πράγματα που αυτή τη στιγμή σηκώνω σε 4Κ :P

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

To Before the storm ηταν τιμιοτατο για αυτο που ηθελε να περασει(αν και προβλεπομενο τελος)με μονο κυριο αρνητικο την τιμη του για κουτατο.

Τωρα για το 2 λυπαμαι αλλα αυτο το επεισοδιακο release εχει κουρασει απιστευτα,ποσο μαλλον οταν περναει και τοσος καιρος που χανεται και το οποιο ενδιαφερον απο τον κοσμο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε ναι πότε θα το καταλάβουν αυτό; και δεν βλέπουν και τα χάλια άλλων (telltale) ? 

σε άλλα είδη το ψιλοκατάλαβαν, η square το κατάλαβε με το hitman και δεν το επανέλαβε (αν και έχει πει ότι θα το κανει στο ffvii ) 

στο συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών όμως συνεχίζει και είναι αποδεκτή νοοτροπία.. 

το κακό όμως είναι ότι το Life is strange 2 καλό ή κακό δεν ακούγεται καθόλου και ποιος θα ασχοληθεί σοβαρά με ένα επεισόδιο εκτός από πολύ fan του είδους και της σειράς; έτσι χάνεις και όλη την τζάμπα προώθηση που θα μπορούσες να έχεις κατά τα launch και μετά όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον είναι πτωτικό 

και ότι πωλήσεις είναι να κάνουν θα τις κάνουν όταν ολοκληρωθεί και στις εκπτώσεις.. αν βέβαια βγαίνουν κι έτσι μπράβο τους, αλλά θα μπορούσαν να κάνουν  πολύ περισσότερο σούσουρο αν έβγαζαν ένα ολοκληρωμένο παιχνιδι από την αρχή και να έχει ο κόσμος μια πιο πλήρη (και θετική αν το αξίζουν) εικόνα της δημιουργίας τους 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλεια, ελπίζω να μην έχει πάλι καμια καθυστερημένη σκηνή

όπως αυτή με τον μπάτσο

Λες και πήγε ένα πεντάχρονο και έκανε edit το σενάριο τελευταία μέρα. :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Για μένα το πιο απογοητευτικό κομμάτι μέχρι στιγμής είναι η τιμή του. Ναι με χαλάει το επεισόδιακο, αλλά μετά το πρώτο LiS θα το σκεφτόμουν. Αλλά όχι στα 40 ευρώ. Ας ολοκληρωθεί και σε μια πτώση τιμής θα το σκεφτώ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...