Προς το περιεχόμενο

Life is Strange 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 26 Ιουνίου κυκλοφορεί δωρεάν το The Awesome Adventures of Captain Spirit, μία αυτοτελής ιστορία, που θα λειτουργήσει όμως ως prequel του Life is strange 2 και υποτίθεται τουλάχιστον ότι οι αποφάσεις που θα πάρουμε σε αυτό το παιχνίδι, θα επηρεάσουν και την εξέλιξη όταν παίξουμε το LIS2.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μου φάνηκε πολύ μικρό αλλα πολύ καλο, τα graphs είναι ένα step πάνω σε σχέση με πριν αλλα το gameplay είναι λιγότερο αυτή την φορα και φαίνεται να έχει κάποιο replay value σε σχέση με πριν άμα κρίνω από τα stats στο τέλος. Δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο άμα η SE αγοράσει την Telltale.

Δημοσ.

Το episodic παντως ποτε δεν λειτουργουσε υπερ τους στα 2 life is strange.

Παντα οι καλες εντυπωσεις εβγαιναν κυριως απο τον κοσμο που το επαιζε ολοκληρωμενο.

Επισης εχω περιεργεια να δω γιατι ανεβηκε η τιμη του παιχνιδιου γιατι τα visuals αυτα δεν την δικαιολογουν,δεν ειναι σε καμια περιπτωση επιπεδου Detroit.

Δημοσ.

Detroit δεν είναι με την καμια αλλα είναι εμφανέστατα καλύτερα από το πρώτο όπως είπα. Εννοείτε χίλιες φορες όλο μαζί, πάντως άμα εξαιρέσω μια βλακεία που έχει το story είναι ενδιαφέρον, πιο ενδιαφέρον από το πρώτο που ήταν τελείως κλεψιά σαν ιδέα και σαν υλοποίηση αλλα δεν έχει καμια σημασία γιατί ήταν καλο, αυτό είναι λίγο πιο "original" ας πούμε, το story, το gameplay είναι ολόιδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...