Panagiotis Giann Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το παραπάνω tablet. Με ορισμένους φορτιστές δεν φορτίζει. Ας τα πάρω όμως από την αρχή. Αυτό το tablet μας το είχαν κάνει δώρο κάποιοι συγγενείς μας από την Αμερική οπότε δεν γινόταν να το φορτίσω με τον φορτιστή που ερχόταν μαζί με την συσκευή λόγω διαφορετικού βύσματος. Πήγα λοιπόν σε μια γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών μαζί με το tablet και ζήτησα έναν νέο φορτιστή. Αυτοί μου έδωσαν έναν ο οποίος ήταν διαφορετικής μάρκας από το tablet. Παραξενεύτηκα και γι' αυτό μόλις γύρισα στο σπίτι τσέκαρα τα χαρακτηριστικά του νέου φορτιστή με αυτά του αρχικού και ήταν ίδια εκτός από ένα σημείο που αναφέρω στην παρένθεση(ΑΡΧΙΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ: input= 100-240V 50-60Hz 0.35A output= 5.0V 2A, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ: input= 100-240V 50-60Hz 0.5A output= 5V 2A) Επίσης ξέχασα να επισημάνω πως με τον φορτιστή που αγόρασα δεν πήρα και το καλώδιο φόρτισης αφού μπορούσα να χρησιμοποιήσω το δικό του. Όταν βάζω το tablet να φορτίσει με αυτόν τον φορτιστή είναι σίγουρο πως δεν θα φορτίσει ποτέ και μόλις τον συνδέω στην πρίζα κάνει ένα πολύ χαμηλό 'σφύριγμα'. Τις πρώτες μέρες φόρτιζε άλλα αρκετά αργά πλέον όμως δεν φορτίζει καθόλου οπότε έχω ξεκινήσει να χρησιμοποιώ τους απλούς φορτιστές που υπάρχουν μαζί με τα samsung κινητά. Συγκεκριμένα έχουμε 3 και θα γράψω τα χαρακτηριστικά τους μιας και πιστεύω πως είναι κάλο να τα γνωρίζετε. Φορτιστής Α: input= 100-240V 50-60Hz 0.15Α output= 5.0V 1A (το tablet φορτίζει με αυτόν) Φορτιστής Β: input= 100-240V 50-60Hz 0.15Α output= 5.0V 1A (το tablet φορτίζει με αυτόν) Φορτιστής Γ: input= 100-240V 50-60Hz 0.15Α output= 5.0V 1A (το tablet ΔΕΝ φορτίζει με αυτόν) Και οι 3 παραπάνω φορτιστές φορτίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ τις συσκευές τους. Όταν απενεργοποιώ το tablet και τον συνδέω στον φορτιστή Γ μου βγαίνει ένδειξη πως δεν φορτίζει σωστά. Το ίδιο γίνεται και όταν συνδέω το tablet με τον φορτιστή που αγόρασα. Πριν από λίγο καιρό επειδή δεν έβρισκα τον δικό μου φορτιστή χρησιμοποίησα τον αγορασμένο φορτιστή μάταια όμως μιας και ήταν για παραπάνω από μια ώρα στην πρίζα και δεν είχε φορτίσει καθόλου ενώ δεν το χρησιμοποιούσα. Άρα έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν φταίει η μπαταριά του tablet καθώς ούτε και η θύρα φόρτισης αφού με τους φορτιστές Α και Β φορτίζει κανονικά. Μήπως έχει σημασία πως είναι διαφορετικά τα Ampere (input) στον αρχικό και στον αγορασμένο φορτιστή? Και εάν ναι το πρόβλημα μου θα λυνόταν εάν έπαιρνα άπλα έναν μετατροπέα πριζών όπου θα μπορούσα να μετατρέψω τον αμερικάνικο φορτιστή σε ευρωπαϊκό? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να σας βοήθησα ονοματίζοντας τους φορτιστές. Περιμένω απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Πάρε ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ Ή ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΙΖΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ 220V UNIVERSA και φόρτισε το με τον δικό του . http://abertech.gr/index.php?route=product/product&product_id=2634 Επίσης κατέβασε και το Ampere apk για να δεις αν φορτίζει σωστά με τον δικό του φορτιστή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gombosdev.ampere&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dampere&pcampaignid=APPU_1_dG4tW-O3MMGvsQG-tKSoAQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα