GreekPunisher14 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Βασικά καλησπέρα σας! Έχοντας ξεμπερδέψει με τις πανελλαδικές και αισθανόμενος της φοιτητική ζωή να παραμονεύει (ας ελπίσουμε τουλάχιστον😁) πιστεύω πως είναι καιρός για να αγοράσω ένα καινούριο Smartphone αφού αυτό που έχω τώρα είναι πλέον ξεπερασμένο και έχει λίγο αρθρίτιδα (Samsung Galaxy S3 Neo). Το καινούριο τηλέφωνο θα το χρειαστώ πιο πολύ για τα εξής: προβολή και (ελαφρά) επεξεργασία αρχείων τύπου MS Office προβολή βίντεο από YouTube Facebook, Instagram και social media γενικά Ελαφρύ gaming (Knife Hit και αντίστοιχα) Φωτογραφίες (όχι κάτι το υπερβολικό..αν ήθελα κάμερα έπαιρνα και DLSR😃) Το budget μου είναι γύρω στα 250 ευρώ. Μέχρι στιγμής έχω δει τα Samsung Galaxy A6+ και Asus Zenfone Max Plus M1. Έχοντας χρησιμοποιήσει προϊόντα και απο τις δυο εταιρίες μπορώ να πω πως έμεινα ικανοποιημένος και απο τις δυο. Θέλω όμως και μια δεύτερη γνώμη γιατί το ποσό που θέλω να δώσω δεν το θεωρώ αμελητέο και θέλω να κάνω τη σωστή επιλογή διότι συνηθίζω να κρατάω τις συσκευές μου για αρκετό καιρό (3+ χρόνια). Συγνώμη για το δοκίμιο που έγραψα αλλά ήθελα να είμαι περιεκτικός. Όσοι το διαβάσατε όμως περιμένω τις προτάσεις σας αν υπάρχουν😉. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Πάνος. Υ.Γ. : Ξέρω ότι οι προτάσεις για κάποια Xiaomi θα είναι πολλές αλλά ο αδερφός μου είχε προβληματάκια με το δικό του όποτε έχω επιλέξει να τα αποφύγω. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από GreekPunisher14
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς για να έχουμε ολοκληρώνει εικόνα.
stratosw Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 δεν ξερω τι προβληματακια ειχε.ο αδερφος σου αλλα θα επιμεινω για xiaomi redmi note 4 (4x στις ελληνικες αλυσιδες) με μπαντα 800 και εναλλακτικα το καινουργιο redmi note 5 και τα δυο σε 4/64 για οτιδηποτε αλλο και οπως το περιγραφεις πρεπει να σκεφτεσαι 300+ ευρω
GreekPunisher14 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ορίστε κάποιες πληροφορίες για να έχετε καλύτερη εικόνα: Μέγεθος της οθόνης: μικρότερο ή ίσο των 5.7 ιντσών Θέλω να έχει fingerprint scanner Δεν χρειάζεται να έχει Dual Sim Πρέπει να προσφέρεται εγγύηση Η μπαταρία πρέπει να έχει τουλάχιστον 2500mAh (η τωρινή συσκευή έχει 2100 κ είναι λίγο λιγότερο από ικανοποιητική) Με ενδιαφέρουν προτάσεις από ελληνικά καταστήματα κυρίως από το skroutz Ενδιαφέρομαι μόνο για καινούριο 26 λεπτά πριν, saruman123 είπε Συμπλήρωσε την φόρμα αγοράς για να έχουμε ολοκληρώνει εικόνα. Ευχαριστώ saruman. Είχα καιρό να χρησιμοποιήσω το φορουμ και δεν ήξερα οτι υπήρχε κάποια φόρμα. Πιστεύω έδωσα τις πληροφορίες που χρειάζονται.
georgerapp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 htc u ultra.ναυαρχιδα. ναυαρχιδα σημαινει-top οθονη-top καμερα με ois-top επιδοσεις-(για το συγκεκριμενο)mega top ΗΧΟΣ. απο μπαταρια σε βγαζει μερα λογο 3000mah οχι παραπανω αλλα φορτιζει μπαμ ανα πασα στιγη λογο fast charge. μειονεκτημα ειναι πραγματικα μεγαλο-αν εισαι τυπος των θηκων πορτοφολι το προτεινω αφου ενα τερας προστατευεται καλυτερα εκει. επειδη κρατας τα τηλεφωνα καργα και εισαι και υποψηφιος φοιτητης (καλη επιτυχια) αρα μικρος-να βρεθει ενας νονος θεια θειος αδελφος ξαδελφος και να φτασουμε ιδανικα στο lg g6 οπου διαθετει οτι το παραπανω με μερικα + και μερικα - αλλα ειναι και ενα ομορφο μαζεμενο κινητο με συνχρονη εμφανιση. επισης ναυαρχιδα. το συνθημα μου ειναι αγοραζουμε παντα παλιες ναυαρχιδες που σημαινει ηταν η αιχμη του δόρατος του κατασκευαστη και τα midrange και ενα μα και 2 χρονια μετα δεν φθανουν.
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρκετά καλό το htc u ultra που προτάθηκε και σε καλή τιμή. Αλλά τα πράγματα μειονεκτήματα εκτός του μεγέθους του είναι ότι δεν έχει θύρα ακουστικών,δεν έχει ραδιόφωνο και εγγύηση έχει την Arvato που το στέλνει Ιταλία. Αν όλα όμως αυτά δεν σε πολύ ενδιαφέρουν τότε προχωράς άνετα μιας και είναι σχετικά κοντά στο μπάτζετ σου. Το Lg G6 εκτός ότι δεν έχει καλή μπροστινή κάμερα σε όλα τα άλλα είναι ένα ολοκληρωμένο κινητό και είναι και αδιάβροχο αλλά ξεφεύγει από το μπάτζετ σου. Σε αυτά τα λεφτά του G6 μπορείς να κοιτάξεις το Galaxy S7 που θα έχεις μια πολύ καλή συσκευή από τις άλλες δύο που είπαμε σύν και ένα από τα καλύτερα service. Μειονεκτήμα δεν έχει ραδιόφωνο. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από saruman123 1
GreekPunisher14 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αρκετά καλό το htc u ultra που προτάθηκε και σε καλή τιμή. Αλλά τα πράγματα μειονεκτήματα εκτός του μεγέθους του είναι ότι δεν έχει θύρα ακουστικών,δεν έχει ραδιόφωνο και εγγύηση έχει την Arvato που το στέλνει Ιταλία. Αν όλα όμως αυτά δεν σε πολύ ενδιαφέρουν τότε προχωράς άνετα μιας και είναι σχετικά κοντά στο μπάτζετ σου. Το Lg G6 εκτός ότι δεν έχει καλή μπροστινή κάμερα σε όλα τα άλλα είναι ένα ολοκληρωμένο κινητό και είναι και αδιάβροχο αλλά ξεφεύγει από το μπάτζετ σου. Σε αυτά τα λεφτά του G6 μπορείς να κοιτάξεις το Galaxy S7 που θα έχεις μια πολύ καλή συσκευή από τις άλλες δύο που είπαμε σύν και ένα από τα καλύτερα service. Μειονεκτήμα δεν έχει ραδιόφωνο. Όντως το HTC είναι πολύ καλό αλλά η εγγύηση είναι ένας απο τους λόγους που με απασχολούν σχετικά με αυτή την αγορά οπότε το αποκλείω. Όσον αφορά το LG έχουν κάποιοι γνωστοί μου και είναι ικανοποιημένοι απο τις συσκευές αυτές αλλά είναι πολύ πιο πάνω απο το budget μου. Είμαι αυστηρά στα 250, άντε +20-30 ευρώ αλλά το συγκεκριμένο είναι +80 οπότε αποκλείεται και αυτό. Σχετικά με το Samsung και το Asus που ανέφερα στην αρχή τι έχετε να πείτε; Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από GreekPunisher14
GiwrgosR34 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Καλημέρα παίδες,εγώ θέλω να ρωτήσω για ένα δικό μου θέμα σε σχέση με ένα smartphone(Galaxy S9) που αγόρασα πρόσφατα. Λοιπόν η ερώτηση μου είναι η εξής: Το Galaxy S9 κυκλοφορεί μόνο σε duos(δικαρτο) ή υπάρχει και μονοκαρτο?? Επειδή εγώ το ήθελα σε μονοκαρτο. Το αγόρασα από Κωτσοβολο και μου είπαν εφόσον τους ρώτησα οτι η Samsung Ελλάς το φέρνει μονο σε δικαρτο. Με χαλαει πολυ το σημα του duos.
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, GiwrgosR34 είπε Καλημέρα παίδες,εγώ θέλω να ρωτήσω για ένα δικό μου θέμα σε σχέση με ένα smartphone(Galaxy S9) που αγόρασα πρόσφατα. Λοιπόν η ερώτηση μου είναι η εξής: Το Galaxy S9 κυκλοφορεί μόνο σε duos(δικαρτο) ή υπάρχει και μονοκαρτο?? Επειδή εγώ το ήθελα σε μονοκαρτο. Το αγόρασα από Κωτσοβολο και μου είπαν εφόσον τους ρώτησα οτι η Samsung Ελλάς το φέρνει μονο σε δικαρτο. Με χαλαει πολυ το σημα του duos. Ναι υπάρχει και σε Single https://www.skroutz.gr/s/14279911/Samsung-Galaxy-S9-64GB.html?from=recommendations
GiwrgosR34 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Σ ευχαριστώ φίλε αλλα τώρα πλέον είναι αργα επειδη το αγόρασα σε duos.
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 21 λεπτά πριν, GiwrgosR34 είπε Σ ευχαριστώ φίλε αλλα τώρα πλέον είναι αργα επειδη το αγόρασα σε duos. Εσύ ρώτησες! Εμείς απαντήσαμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα