Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τρια αυτοκινητα που ληγουν 7/2018 και ειναι πληρωμενα τα συμβολια με χρεωστικη θεωρω οτι αν κανω ασφααλεια σε αλλη εταιρεια μια μερα πριν την ληξη της παλιας ασφαλειας δεν θα εχω προβλημα .Σωστα?

Σε αλλο αμαξι ομως που πληρωνεται με πιστωτικη με δοσεις και εχει συμβολαιο μεχρι 12/2018 τι πρεπει να κανω ?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε τρια αυτοκινητα που ληγουν 7/2018 και ειναι πληρωμενα τα συμβολια με χρεωστικη θεωρω οτι αν κανω ασφααλεια σε αλλη εταιρεια μια μερα πριν την ληξη της παλιας ασφαλειας δεν θα εχω προβλημα .Σωστα?

Σε αλλο αμαξι ομως που πληρωνεται με πιστωτικη με δοσεις και εχει συμβολαιο μεχρι 12/2018 τι πρεπει να κανω ?

Για direct ασφαλεια;

πχ η mydirect(prime) στο 10λεπτο πανω μου εστειλε το mail με το ασφαλιστηριο, η anytime(interamerican) μου το εστειλε μετα απο 10 ωρες.

Παρακολουθουσα την αλλαγη στο hic (οπου checkαρεις αν εισαι ασφαλισμενος) και κατευθειαν εγινε η αλλαγη απο 23:59 σε 00:00 με αλλη εταιρια.

Για τις δοσεις, οταν ληγει το συμβολαιο σου παλι, θα κανεις ασφαλιση σε αλλη εταιρια. Το οτι ειναι με δοσεις δε πρεπει να σε απασχολει, γιατι α) θα πληρωθουν μεχρι να εχει ληξει το συμβολαιο, και β) η ασφαλιστικη εχει παρει τα χρηματα της, στη τραπεζα χρωστας το ασφαλιστηριο.

Δημοσ.

Για Hellas direct Λεω...

Δεν γινεται να σταματησουν οι δοσεις σε anytime σε αυτο που ειναι με πιστωτικη μεχρι 12/2018?

Θα επιστραφουν με μετρητα οι αχρεωστητως καταβληθεντες δοσεις ?

Δημοσ.

Έχεις δωσει πάγια εντολη να σε τραβανε τα χρηματα, οταν ληγει; αν ναι πρεπει πρωτα να μιλησεις με την Τράπεζα σου.

Αλλιως, οταν ληγει κανεις την αλλη, βασικα απο τωρα μπορεις να κανεις και να ισχυει απο τον έβδομο. Πχ ληγει 12/07 θα την κανεις απο τωρα να ισχυει απο 12/07 μετα της 12:00 το μεσημερι.

Τωρα γι αυτην που εχεις βαλει δοσεις καλυτερα να ληξει και μετα, αν την ειχες πληρωσει κατευθειαν, σου επιστρεφουν ενα ποσο, για τους μηνες που εμειναν.

Δημοσ.

Σε αγορα απο Κωτσόβολο που έκανα με δόσεις και την ακύρωσα αφού είχε γίνει ήδη η χρέωση, η επιστροφή γινότανε με δόσεις.

Δηλαδή κάθε μήνα χρεωνόμουνα τη δόση (πχ 50 ευρω) και από κάτω εμφανιζόταν πίστωση ισόποση ( -50 ευρώ).

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τη λήξη των δόσεων (3 μήνες) 

Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα γίνει και με τη δική σου περίπτωση.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Έχεις δωσει πάγια εντολη να σε τραβανε τα χρηματα, οταν ληγει; αν ναι πρεπει πρωτα να μιλησεις με την Τράπεζα σου.

Αλλιως, οταν ληγει κανεις την αλλη, βασικα απο τωρα μπορεις να κανεις και να ισχυει απο τον έβδομο. Πχ ληγει 12/07 θα την κανεις απο τωρα να ισχυει απο 12/07 μετα της 12:00 το μεσημερι.

Τωρα γι αυτην που εχεις βαλει δοσεις καλυτερα να ληξει και μετα, αν την ειχες πληρωσει κατευθειαν, σου επιστρεφουν ενα ποσο, για τους μηνες που εμειναν.

Ληγει σε 7 μηνες .Δεν μπορω απο τωρα ?

Δημοσ.

Εγω θα περιμενα. Να ειναι στα κοντα να ληξει.

Αλλιως ρωτα μια τι γίνεται σε αυτη την περιπτωση. Πχ πες τους θες να το πουλησεις γιατι το χες σαν δευτερο και δεν το χρειαζεσαι αλλο. Αν σου πουν απλα κοβεις την ασφαλεια και σου επιστρεφουν το ποσο καντο, αν σου πουν μιλα με την τραπεζα. Συμβουλη μου ειναι να περιμενεις

Δημοσ.

Μίλα με την ασφαλιστική. Αυτό που λέει ο Live. Πες τους να διακόψουν την ασφάλεια και θα σου επιστρέψουν το ποσό που αναλογεί.

Δημοσ.

Μιλησα και μου ειπαν οτι θα επειστρεψουν αναλογα τις ημερες τα μη "καταναλωθεντα" ασφαλιστρα την πιστωτικη με μια φορα και μετα ειναι θεμα Τραπεζας αν τα πιστωσει στην πιστωτικη ή αν φαινοντε δεσμευμενα και τα αποδεσμευει με τον μηνα.

Για αυτα που ινια με χρεωστικη απλα 1 μερα  καλυτερα πριν ληξει η ασφαλεια την αλλαζω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Για πάγια εντολή με κάρτα κανείς έγγραφο αίτημα στην ασφαλιστική να σταματήσει η χρέωση 1 μήνα πριν λήξει η ασφάλεια. Τώρα εφόσον είσαι με δόσεις μπλέκεται το πράγμα ισως καλύτερα να περιμένεις να ληξει...

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, paylidis είπε

Για πάγια εντολή με κάρτα κανείς έγγραφο αίτημα στην ασφαλιστική να σταματήσει η χρέωση 1 μήνα πριν λήξει η ασφάλεια. Τώρα εφόσον είσαι με δόσεις μπλέκεται το πράγμα ισως καλύτερα να περιμένεις να ληξει...

Δεν θελω να μπλεγω με πολλες ασφαλιστικες και αφου τα 3 αμαξια θα αλλαξουνν μεσα στον Ιουλιο (ληξη ασφαλειας) ελεγα να γινει και σε αυτο που ειναι με παγια εντολη με πιστωτικη και αργει να ληξει 12/018

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...