GeorgeP. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Καταρχήν ζητώ συγγνώμη αν το αναρτώ σε λάθος σημείο δεν βρήκα κάτι σχετικό όμως. Όπως γράφω και στον τίτλο θέλω να αλλάξω από μια εταιρία και να πάω σε μια άλλη δεν έχει σημασία σε ποια είμαι και σε ποια θέλω να πάω αλλά το θέμα είναι οτι όλες οι εταιρίες μου λένε δεν γίνεται πλέον με υπάρχων αριθμό να αλλάξεις χωρίς να κάνεις συμβόλαιο. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω τίποτα χωρίς να κάνω συμβόλαιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να καταλάβω... Θες πχ από Vodafone να πας σε Cosmote και να κρατήσεις τον ίδιο αριθμό;; Τώρα είσαι με καρτοκινητό ε;; Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από lek88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeP. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Ναι σωστά κατάλαβες , καρτοκινητό έχω και μου λένε δεν γίνεται να αλλάξω και να κάνω πάλι καρτοκινητο άλλα μόνο με συμβόλαιο μπορώ να κρατήσω τον ίδιο αριθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GeorgeP. είπε Ναι σωστά κατάλαβες , καρτοκινητό έχω και μου λένε δεν γίνεται να αλλάξω και να κάνω πάλι καρτοκινητο άλλα μόνο με συμβόλαιο μπορώ να κρατήσω τον ίδιο αριθμό. Μια χαρα γίνεται!!! Αλλά θα πληρώσεις 30€ για να κρατήσεις το νούμερο σου! Μέχρι σήμερα αυτό γινόταν.... Δεν πιστεύω να αλλαξε κάτι. Πρώτη φορά ακούω αυτό που σου είπαν Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από lek88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeP. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δεν γίνεται μου είπαν πλέον , ναι ξέρω για τα 30 € Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω ερώτηση εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lek88 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, GeorgeP. είπε Δεν γίνεται μου είπαν πλέον , ναι ξέρω για τα 30 € Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω ερώτηση εδώ. Ρώτα και σε άλλο κατάστημα. Μου φαίνεται περίεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeP. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, lek88 είπε Ρώτα και σε άλλο κατάστημα. Μου φαίνεται περίεργο Ρώτησα σε 3 διαφορετικά και μου είπαν το ίδιο. Διαφορετικές εταιρίες και τα 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δοκίμασες να κάνεις την αλλαγή online ή τέλος πάντων την αίτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Γινεται κανονικα με 30€. Απλα κανεις δεν ασχολειται να κανει τη φορητοτητα γιατι δεν κερδιζει τιποτα απο εσενα κανοντας το παλι καρτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeP. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Δοκίμασες να κάνεις την αλλαγή online ή τέλος πάντων την αίτηση? Όχι δεν το έκανα αυτό , δεν ξέρω πως γίνεται, μπορείς να με βοηθήσεις; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τον χρόνο σου όπως και όλους όσους απαντήσατε. 34 λεπτά πριν, heavyrain είπε Γινεται κανονικα με 30€. Απλα κανεις δεν ασχολειται να κανει τη φορητοτητα γιατι δεν κερδιζει τιποτα απο εσενα κανοντας το παλι καρτοκινητο. αυτο φανταζομαι και εγω αλλα τι μπορω να κανω για να τους αναγκασω να κανουν την δουλεια τους ; Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από GeorgeP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satzik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά γίνεται. Εγώ πριν 10 μέρες έκανα φορητότητα καρτοκινητο με 15 ευρώ. 5 ευρώ sim και 10 ευρώ κάρτα Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από Satzik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 8 hours ago, GeorgeP. said: Όχι δεν το έκανα αυτό , δεν ξέρω πως γίνεται, μπορείς να με βοηθήσεις; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τον χρόνο σου όπως και όλους όσους απαντήσατε. αυτο φανταζομαι και εγω αλλα τι μπορω να κανω για να τους αναγκασω να κανουν την δουλεια τους ; Δες αν γινεται ηλεκτρονικα μεσω του site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeP. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Τελικά έβγαλα άκρη όπως είπατε οι περισσότεροι μέσω του σαιτ , έγραψα οτι ακριβώς ήθελα στο λινκ που λέει επικοινωνία και με πήραν την επόμενη τηλ. μέσα σε 2 εργάσιμες ήρθε η κάρτα σπίτι μου με κόστος 30 ευρώ για την σιμ και δωρεάν μεταφορικά. Ευχαριστώ όλους όσους ασχοληθήκατε και για τον χρόνο σας. ΥΓ: Σε ερώτησή μου γιατί μου τα είπαν διαφορετικά στα καταστήματα δεν έλαβα απάντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Γνωρίζει κανείς αν ισχύει ακόμη η χρέωση των 30€ για μεταφορά καρτοκινητου nova (wind) προς κοσμοτε; Στο site τους δεν αναγράφουν κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/whats_up_portability_form.html Δοκμασε από εδώ. Θα χρεωθείς μονο το κόστος της κάρτας ανανέωσης. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα