geodimis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Σε hp 6500 e709n 10ετιας πλέον με μόνιμα συνδεδεμένο στο Ίντερνετ με συμβατά εαναγεμιζομενα από γνωστή αλυσίδα κίτρινο μαγαζιού κανένα πρόβλημα εδώ και πολλά χρόνια. Τσιπαρει τα δοχεία και δεν βγάζει καν μήνυμα. Ενδείξεις δουλεύουν κανονικά 15-20€ τα τρία χρώματα και το μαύρο XL. 1
mic2mic Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Στο θέμα. Υπάρχει κανένα μελάνι που να αξίζει η αγορά του από τον κοτσοβολο ; Τα HP 650 (για inkjet) αξίζουν στα 8€ (συνήθως έχουν 11€). Εντωμεταξύ σ'αυτά δεν υπάρχουν και συμβατά (δεν έχω βρει εγώ τουλάχιστον). Ίσως επειδή είναι από τα πιο φτηνά της HP και μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος. 1
harrysvr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, mic2mic είπε Τα HP 650 (για inkjet) αξίζουν στα 8€ (συνήθως έχουν 11€). Εντωμεταξύ σ'αυτά δεν υπάρχουν και συμβατά (δεν έχω βρει εγώ τουλάχιστον). Ίσως επειδή είναι από τα πιο φτηνά της HP και μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος. Μερικες μερες πριν πηρα εγω τα 650 στα 10,90... πλαισιο.
camel555 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Στις 8/1/2019 στις 10:08 ΠΜ, marmagia είπε Πάντως στα περισσότερα συνεχίζει να μην συμφέρει. Πχ εγώ έχω έναν m2070fw Samsung. Το τονερ το συμβατό των 1800 σελίδων κοστίζει κάπου στα 9€. Κανένα απολύτως πρόβλημα καιρό που χρησιμοποιώ συμβατά (όχι ανακατασκευασμένο). Με την σούπερ ντουπερ έκπτωση βγαίνει το τονερ των 1200 σελίδων 37,50€. Και λιγότερες σελίδες (σαφώς λιγότερες) και τιμή στα ύψη; Και για να προλάβω τυχόν σχόλια περί «καλών αυθεντικών και κακών συμβατών» ναι οι σελίδες είναι όντως περισσότερες στο συμβατό γιατί έχει μετρητή στο control panel ο εκτυπωτής που όντως δείχνει το πόσες σελίδες έβγαλε το τονερ. Όσο για την ποιοτητα ακριβώς το ίδιο με το αυθεντικό. Επειδή έχω σχεδόν παρόμοιο Samsung (m2875nd) και παίζει να "φοράμε" τα ίδια τόνερ (mlt-d116s & L), μπορείς σε παρακαλώ σε ενα pm να μου στείλεις link για συμβατό τόνερ, που χρησιμοποιείς? Δεν έχω βάλει και τα 33 ευρώ του γνήσιου τα θεωρώ πάρα πολλά για τις 750 "πραγματικές" σελίδες εκτύπωσης.
papoys1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aris1964 είπε Φίλε ξαναδιάβασε πάλι το μήνυμα μου ,είναι μόνο 20 λέξεις αλλά δεν το κατάλαβες, μιλάω πουθενά για ξαναγέμισμα? Μιλάω για τα συμβατά και για εκτυπωτές που συνδέονται στο internet.Ο δικός σου ο 1510 δεν συνδέεται στο internet,μόνο ανάκριση σου κάνει όταν τον πρωτοσετάρεις,που πρέπει να απαντήσεις σωστά.🤪 Καλο θα είναι πάντως επειδή όλοι έχουν γίνει έξυπνοι με ένα YouTube και 10 video που κυκλοφορούν,όταν κάποια στιγμή του φίλου που έκανε την αρχική ερώτηση του χαλάσει ο εκτυπωτής με τα ξαναγεμισματα,και τα αμφιβόλου ποιότητας συμβατά μελάνια,να εμφανίζονται και να δίνουν την λύση στο πως θα φτιαχτεί,γιατί τέτοια video με χαλασμένες κεφαλές και συστήματά εκτύπωσης δεν βλέπω να πολύ κυκλοφορούν. Τα παραπάνω τα λέω με εμπειρία 25 χρόνια σε πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών. Φίλε αν δεις και συ το μήνυμά μου λέω ότι πριν 2-3 μήνες πήρα συμβατό έγχρωμο 301 xl από γνωστό μαγαζί στη Στουρνάρη με 11 ευρώ και εκτυπώνει μια χαρά.Μάλιστα το έχω γεμίσει ήδη τρεις φορές με σύριγγα μόνος μου χωρίς κανένα πρόβλημα.(αν αγόραζα γνήσια xl 3χ26 = 78 ευρώ θα ήθελα μέχρι τώρα) Ναι δεν συνδέει μέσω ίντερνετ αλλά το ίντερνετ ανοιχτό είναι και ο εκτυπωτής πάντα συνδεδεμένος και φυσικά τον βλέπει το ίντερνετ γιατί εγκατάσταση τον έχω κάνει με το δισκάκι της hp και πάντα όταν βάζω καινούργιο μελάνι συμβατό ή άλλο καινούργιο αμέσως το βλέπει και κάνει τη συνηθισμένη ανάκριση "βάλατε ένα μη γνήσιο μελάνι το οποίο μπορεί να καταστρέψει τον εκτυπωτή σας κ.λ.π. παπαριές που λένε για να σε φοβίσουν" 39 ευρώ τον πήρα σε προσφορά πριν 3,5 χρόνια ,σιγά μην του βάλω και γνήσια xl που κάνουν 50 τα δύο.Συμβατά και γεμισμένα και όσο πάει.Αν χαλάσει στην ανακύκλωση και καινούργιο σε αυτά τα λεφτά. Να σου πω όμως και κάτι.Και ακριβότερο να είχα το ίδιο θα έκανα.☺️ Edit.Πάντα όμως θα παίρνω εκτυπωτή με τις κεφαλές στα μελάνια όπως έχω τώρα και μπορώ να τα βγάλω και τις καθαρίσω εύκολα.Και αν χαλάσουν πέταμα και καινούργιο συμβατό. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από papoys1 2
marmagia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 18 minutes ago, camel555 said: Επειδή έχω σχεδόν παρόμοιο Samsung (m2875nd) και παίζει να "φοράμε" τα ίδια τόνερ (mlt-d116s & L), μπορείς σε παρακαλώ σε ενα pm να μου στείλεις link για συμβατό τόνερ, που χρησιμοποιείς? Δεν έχω βάλει και τα 33 ευρώ του γνήσιου τα θεωρώ πάρα πολλά για τις 750 "πραγματικές" σελίδες εκτύπωσης. Δεν θυμάμαι αν παίρνει ακριβώς το ίδιο για να είμαι ειλικρινής. Επίσης έχω πάρει από πολλά διαφορετικά μαγαζιά με βάση την τιμή στο Σκρουτζ (παίρνω τονερ 1800 σελίδων). Δεν είχα πρόβλημα με κανέναν εκτός από ένα μαγαζί που το τονερ άφηνε σκόνη και μου λέρωνε τα χαρτιά αλλά επειδή το είχα αγοράσει και το χρησιμοποίησα καιρό μετά δεν μπορούσα να το επιστρέψω. Θα σου πω σε μήνυμα λοιπόν από που είχα πάρει το τονερ που είχε πρόβλημα κρατώντας επιφύλαξη αν έπεσα εγώ σε προβληματικό η αν γενικότερα υπάρχει θέμα στο συγκεκριμένο μαγαζί. 1
kukukali Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 HP Officejet Pro 8600,HP Officejet Pro 6830 εκανα το λαθος να χρησιμοποιησω συμβατα μελανια.Μετα τα 2 πρωτα γεμισματα ο 8600 αρχισε να εχει προβλημα στην κεφαλη.Ξεπλυμμενα χρωματα.Πηρα τηλεφωνο την εταιρια μου εστειλαν καινουργια, τιποτα ιδια κατασταση.Ηρθε ο ειδικος στο μαγαζι εβαλε καινουργια μελανια ,καθαρισε κεφαλη με οινοπνευμα εφαγε περιπου ενα 3ωρο .Βελτιωθηκε καπως η κατασταση αλλα οχι κατι το σημαντικο.Στον 6830 ηταν τα πρωτα μελανια και ολα ηταν οκ.Στο τελος μου λεει εχει προβλημα η κεφαλη στον 8600 θελει αλλαγη.Τιμη κεφαλης κοντα στην αγορα καινουργιου εκτυπωτη της ιδιας κατηγοριας.Πεταξα και απο τα 2 μηχανηματα τα συμβατα.Ξεκινησα να χρησιμοποιω γνησια .Μετα απο 3 αλλαγες και συνεχη καθαρισμο εχει βελτιωθει κατα πολυ η εκτυπωση , αλλα δεν εφτασε ποτε την αρχικη ποιοτητα εκτυπωσης.
mples Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Μπούρδες πάρτε epson σειρά L να σωθείτε απορω που ασχολείται ακομα κόσμος με τους χαζο εκτυπωτες
papars Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, mples είπε Μπούρδες πάρτε epson σειρά L να σωθείτε απορω που ασχολείται ακομα κόσμος με τους χαζο εκτυπωτες Έχω τον L550 και έχω θέμα γιατί ξεραίνονται τα μελάνια στις κεφαλές λόγω περιστασιακής χρήσης. Δυστυχώς δεν είμαι ευχαριστημένος. Σχεδόν όποτε θέλω να τυπώσω δεν τυπώνει σωστά και πρέπει να κάνω μερικές δεκάδες καθαρισμούς για να στρώσει (αν και την τελευταία φορά δεν τα κατάφερε πολύ καλά στα έγχρωμα). Μάλιστα έχει βάψει και το δοχείο μελανιών και είναι δύσκολο να καταλάβεις αν έχει ή όχι μελάνι. Με την ευκαιρία να αναφέρω εδώ ότι έχω προς διάθεση 7x HP300XL (CC641E) και 13+1 HP300 (CC643E). Το ένα το άνοιξα για να δω την ημερομηνία που είναι 2010/11/25. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει PM. Είναι στην άσπρη/μπλέ ζελατίνα όχι στο χαρτόνι.
papoys1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, kukukali είπε HP Officejet Pro 8600,HP Officejet Pro 6830 εκανα το λαθος να χρησιμοποιησω συμβατα μελανια.Μετα τα 2 πρωτα γεμισματα ο 8600 αρχισε να εχει προβλημα στην κεφαλη.Ξεπλυμμενα χρωματα.Πηρα τηλεφωνο την εταιρια μου εστειλαν καινουργια, τιποτα ιδια κατασταση.Ηρθε ο ειδικος στο μαγαζι εβαλε καινουργια μελανια ,καθαρισε κεφαλη με οινοπνευμα εφαγε περιπου ενα 3ωρο .Βελτιωθηκε καπως η κατασταση αλλα οχι κατι το σημαντικο.Στον 6830 ηταν τα πρωτα μελανια και ολα ηταν οκ.Στο τελος μου λεει εχει προβλημα η κεφαλη στον 8600 θελει αλλαγη.Τιμη κεφαλης κοντα στην αγορα καινουργιου εκτυπωτη της ιδιας κατηγοριας.Πεταξα και απο τα 2 μηχανηματα τα συμβατα.Ξεκινησα να χρησιμοποιω γνησια .Μετα απο 3 αλλαγες και συνεχη καθαρισμο εχει βελτιωθει κατα πολυ η εκτυπωση , αλλα δεν εφτασε ποτε την αρχικη ποιοτητα εκτυπωσης. Φίλε δε νομίζω ότι φταίνε τα μελάνια ο δεύτερος ειδικά αν δεις αξιολογήσεις στο skroutz είναι προβληματικός.Όλοι σχεδόν μιλάνε για καταστροφή κεφαλής μέσα στη 2ετία.Γενικά φτηνιάρικοι εκτυπωτές με την κεφαλή στο μηχάνημα είναι προβληματικοί στο θέμα αυτό.Και μένα ο πρώτος μου epson ήταν τέτοιος και η κεφαλή στη διετία τέρμα.Για αντικατάσταση ζητούσαν περισσότερα από την αξία του. Από τότε οι δύο επόμενοι ήταν πάντα φτηνοί και σε τιμές προσφοράς hp με τις κεφαλές στα μελάνια όπου χρησιμοποιώ μόνο συμβατά και αναγεμισμένα.Ο πρώτος άντεξε 5 χρόνια και τα έπαιξε η πλακέτα.Το δεύτερο τον έχω 3+ χρόνια.Με λίγες μικτές εκτυπώσεις δεν αξίζει να πάει κάποιος σε ακριβό.Υπάρχουν συνέχεια σε προσφορά από 30-40 ευρώ.Με αναγεμισμένα-συμβατά κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και όσο αντέξουν.Στο δικό μου που τον πήρα 39 ευρώ τα δύο γνήσια xl 301 κάνουν 50 ευρώ.Τα συμβατά xl 22 τα αγοράζω μία φορά και στη συνέχεια τα γεμίζω τζάμπα μόνος με τη σύριγγα κάνω τουλάχιστον 1-2 εκτυπώσεις την ημέρα να μη στεγνώνουν και μου έρχονται μετά τζάμπα με χύμα κινέζικο μελάνι που δεν βλέπω διαφορές με το γνήσιο όσα χρόνια εκτυπώνω. Αν κάνεις λίγες εκτυπώσεις με την κεφαλή στα μελάνια είναι μονόδρομος.Χάλασε το μελάνι βούλωσε η κεφαλή το πετάς και καινούργιο.Με κεφαλή πάνω και αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης δεν αξίζει.Στην ανακύκλωση και καινούργιο. Αν έχεις μεγάλο μηνιαίο κύκλο εκτυπώσεων πας σε λέιζερ και δεν έχει προβλήματα στεγνώματος.
kukukali Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Ο 2ος (6830) χαιρει ακρας υγειας εδω και περιπου 3 χρονια.Για τον 8600 επειδη ηταν κατηγοριματικος ο τεχνικος το ειδα λιγο πατριωτικα για αλλαγη κεφαλης .Για 1 χρονο δουλευει αρκετα καλα με τα γνησια.Η λυση ειναι λειζερ σιγουρα μιας που πλεον οι εκτυπωσεις ειναι αρκετες.Καποτε γινοταν επιστροφη αδειων δοχειων μελανιων και σου αφαιρουσαν το ποσο απο την αγορα νεου.Ξερει καποιος κατι;
IKARIWTHS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 για μας που εκτυπωνουμε φωτογραφιες υπαρχει καλος εγχρομος lazer?
chsam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Στις 9/1/2019 στις 10:44 ΠΜ, mic2mic είπε Τα HP 650 (για inkjet) αξίζουν στα 8€ (συνήθως έχουν 11€). Εντωμεταξύ σ'αυτά δεν υπάρχουν και συμβατά (δεν έχω βρει εγώ τουλάχιστον). Ίσως επειδή είναι από τα πιο φτηνά της HP και μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κάποιος. https://www.skroutz.gr/c/925/symvata-anakataskevasmena-melania-inkjet.html?from=catspan&keyphrase=hp+650
theof28 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 9/1/2019 στις 12:44 ΠΜ, amakrido είπε Το κόλπο με την σύριγγα που κυκλοφορεί σε YouTube + eBay (ο τρόπος + το προϊόν) δουλεύουν ή είναι fake ; Το έκανα και εγώ σ ένα Epson xp 332 και τον έφτιαξα μετά από μήνες απραξίας. Πήρα μια σύριγγα από φαρμακειο και ένα καλαμάκι του φραπέ το οποίο έκοψα με ψαλίδι ώστε να σφυνωσει στην κεφαλή και με κινήσεις μπρος πίσω τον έφτιαξα. Έβαλα υγρό τζαμιών. Λίγο προσοχή γιατί θα βραχούν τα μαξιλαράκια που έχει ο εκτυπωτής για τα υπολείμματα μελανιού.
koooleeek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δώστε ρε παιδιά ένα link να το δούμε και εμείς το βίντεο. Δώστε φως και σε εμάς τους τυφλούς... 😄😄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα