Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρείς φορές για διαφορετικούς εκτυπωτές έχω πάρει συμβατά και πέταξα τους εκτυπωτές μετά.

Κάποιος  που παίρνει συμβατά για Hp (από Αθήνα) μπορεί να στείλει ένα pm να δοκιμάσω πάλι;

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία στη δουλειά έχουμε ένα φαξ Samsung 7 χρόνια τώρα και δουλεύει μόνο με συμβατά ασταμάτητα χωρίς κανένα πρόβλημα. Και όταν λέω ασταμάτητα αλλάζουμε τουλάχιστον 6-7  toner το χρόνο. Αν δεν κάνω λάθος παιρνει το mlt-d111s. Έχει βγάλει τα λεφτά του από το πρώτο χρόνο. 

Δημοσ.

Μην δοκιμάσετε συμβατά μελάνια σε Hp inkjet εκτυπωτή,συνδεδεμένο σε internet,την επόμενη μέρα  στην καλύτερη περίπτωση πάτε για κεφαλή.

1 ώρα πριν, janisxt είπε

Τρείς φορές για διαφορετικούς εκτυπωτές έχω πάρει συμβατά και πέταξα τους εκτυπωτές μετά.

Κάποιος  που παίρνει συμβατά για Hp (από Αθήνα) μπορεί να στείλει ένα pm να δοκιμάσω πάλι;

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, aris1964 είπε

Μην δοκιμάσετε συμβατά μελάνια σε Hp inkjet εκτυπωτή,συνδεδεμένο σε internet,την επόμενη μέρα  στην καλύτερη περίπτωση πάτε για κεφαλή.

Τι σχέση μπορεί να έχει η σύνδεση σε internet?

Δημοσ.

Όταν βάλω τα δικά μου πάνω μετά από λίγο γράφει ότι έβαλα αυθεντικό μελάνια. Πάει και τα τσεκάρει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MrPanozzz είπε

Τι σχέση μπορεί να έχει η σύνδεση σε internet?

Κάνει αναβάθμιση στον εκτυπωτή,και μελάνια συμβατά που σήμερα δουλεύουν αύριο πάπαλα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aris1964 είπε

Κάνει αναβάθμιση στον εκτυπωτή,και μελάνια συμβατά που σήμερα δουλεύουν αύριο πάπαλα.

Πρόσφατα αγόρασα μελάνια με τα οποία ξαναγεμίζω τα αυθεντικά μελάνια του εκτυπωτή. Δηλαδή το "κουτί" του μελανιού παραμένει το αυθεντικό. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή με αναβάθμιση να έχω θέμα ή μόνο με τα συμβατά γίνεται αυτό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrPanozzz είπε

Πρόσφατα αγόρασα μελάνια με τα οποία ξαναγεμίζω τα αυθεντικά μελάνια του εκτυπωτή. Δηλαδή το "κουτί" του μελανιού παραμένει το αυθεντικό. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή με αναβάθμιση να έχω θέμα ή μόνο με τα συμβατά γίνεται αυτό;

Ξανά γέμισμα σε μελάνια δεν έχω δοκιμάσει ,με τα συμβατά θα υπάρξει σίγουρα πρόβλημα.

Θα σου πρότεινα αν ο εκτυπωτής σου είναι κάποιας αξίας,να βάζεις μόνο γνήσια.

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, amakrido είπε

Το κόλπο με την σύριγγα που κυκλοφορεί σε YouTube + eBay (ο τρόπος + το προϊόν) δουλεύουν ή είναι fake ;

Αυτό έχω κάνει πρόσφατα που έγραψα πιο πάνω. Ότι δουλεύει, δούλεψε γενικά. Τώρα στην πορεία θα δείξει. Πάντως, όντως γέμισα άδειο έγχρωμο μελάνι και όντως ξανατυπωσε, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα ιδιαίτερα για να πω με σιγουριά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, amakrido είπε

Το κόλπο με την σύριγγα που κυκλοφορεί σε YouTube + eBay (ο τρόπος + το προϊόν) δουλεύουν ή είναι fake ;

Έχω γεμίσει βασικά 2 φορές έτσι, δούλεψε αλλά δεν έχει και μεγάλη διάρκεια στην εκτύπωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, aris1964 είπε

Ξανά γέμισμα σε μελάνια δεν έχω δοκιμάσει ,με τα συμβατά θα υπάρξει σίγουρα πρόβλημα.

Θα σου πρότεινα αν ο εκτυπωτής σου είναι κάποιας αξίας,να βάζεις μόνο γνήσια.

Φίλε μη λες ότι νάναι hp inkjet έχω πάνω από τρία χρόνια.Την πρώτη φορά αγόρασα καινούργια και τα γέμιζα με σύριγγα μόνος. Πριν 2-3 μήνες τα έπαιξε το έγχρωμο αγόρασα ένα συμβατό και μάλιστα XL με 11 ευρώ από εδώ  και παίζει μια χαρά.

Μάλιστα το έχω γεμίσει ήδη τρεις φορές μόνος με τη σύριγγα.

Πολλοί κατά την αρχική τοποθέτηση απαντάτεε λάθος σε ερωτήσεις και σας κλειδώνει την επιλογή να εκτυπώνει με γεμισμένα ή συμβατά.

6 ώρες πριν, amakrido είπε

Εγώ 3+ χρόνια μόνο σύριγγα και μόνος μου.Ρίξτε και καμιά ματιά στην ενότητα εκτυπωτές.☺️

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Φίλε μη λες ότι νάναι hp inkjet έχω πάνω από τρία χρόνια.Την πρώτη φορά αγόρασα καινούργια και τα γέμιζα με σύριγγα μόνος. Πριν 2-3 μήνες τα έπαιξε το έγχρωμο αγόρασα ένα συμβατό και μάλιστα XL με 11 ευρώ από εδώ  και παίζει μια χαρά.

Μάλιστα το έχω γεμίσει ήδη τρεις φορές μόνος με τη σύριγγα.

Πολλοί κατά την αρχική τοποθέτηση απαντάτεε λάθος σε ερωτήσεις και σας κλειδώνει την επιλογή να εκτυπώνει με γεμισμένα ή συμβατά.

Εγώ 3+ χρόνια μόνο σύριγγα και μόνος μου.Ρίξτε και καμιά ματιά στην ενότητα εκτυπωτές.☺️

Φίλε ξαναδιάβασε πάλι το μήνυμα μου ,είναι μόνο 20 λέξεις αλλά δεν το κατάλαβες, μιλάω πουθενά για ξαναγέμισμα?

Μιλάω για τα συμβατά και για εκτυπωτές που συνδέονται στο internet.Ο δικός σου ο 1510 δεν συνδέεται στο internet,μόνο ανάκριση σου κάνει όταν τον πρωτοσετάρεις,που πρέπει να απαντήσεις σωστά.🤪

Καλο θα είναι πάντως επειδή όλοι έχουν γίνει έξυπνοι με ένα YouTube και 10 video που κυκλοφορούν,όταν κάποια στιγμή του φίλου  που έκανε την αρχική ερώτηση του χαλάσει ο εκτυπωτής με τα ξαναγεμισματα,και τα αμφιβόλου ποιότητας συμβατά μελάνια,να εμφανίζονται και να δίνουν την λύση στο πως θα φτιαχτεί,γιατί τέτοια video με χαλασμένες κεφαλές και συστήματά εκτύπωσης δεν βλέπω να πολύ κυκλοφορούν. 

Τα παραπάνω τα λέω με εμπειρία 25 χρόνια σε πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών.

Επεξ/σία από aris1964

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...