amigo20vt. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα,θα ηθελα καποια πληροφορια.Εχω έναν σκληρο δισκο από το PS3 μου και αφου καηκε το PS3 τον εβγαλα και θελω να τον χρησιμοποιησω το PC μου...αν γινεται βεβαια.Ενω τον βρισκω στην διαχειριση δισκων δεν μπορω να κανω καποια αλλαγη στο format Η διαμορφωση.Αν γνωριζει καποιος πως γινεται...... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ Γιωργος
EddieObscurant Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 σβήσε όλα τα partitions και δημιουργησε καινουρια αν παλι δεν σε αφήνουν τα windows , κατεβασε το live cd του gparted και δημιουργησε καινουριο partition table και partitions
amigo20vt. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε σβήσε όλα τα partitions και δημιουργησε καινουρια αν παλι δεν σε αφήνουν τα windows , κατεβασε το live cd του gparted και δημιουργησε καινουριο partition table και partitions Το θεμα είναι πως δεν μου δινει την δυνατοτητα να επέμβω στις ρυθμισεις του σκληρου.Οταν μπαινω στον Υπολγιστη μου μου εμφανιζει ολους τους αλλους σκληρους εκτος από αυτων
amigo20vt. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Όλα καλά.. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ...Καλό Βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα