captain gold Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας επειδη το παλιο πληκτρολογιο μετα απο τοσο καιρο εσπασε και χαλασε οπως και καπια κουμπια χαλασανε .. θελω να αγορασω ενα νεο μηχανικο πληκτρολογιο επειδη γραφω παρα πολλα κειμενα και παιζω παιχνιδια .. πια κουμπια πρεπει να παρω και πιο πληκτρολογιο με συμβουλευετε να αγορασω? βασικα η κοπελα μου το εριξε και το εσπασε. τα corsair εινε καλα και ποιοτικα πληκτρολογια? αξιζουν? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από captain gold
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, captain gold είπε Γεια σας επειδη το παλιο πληκτρολογιο μετα απο τοσο καιρο εσπασε και χαλασε οπως και καπια κουμπια χαλασανε .. θελω να αγορασω ενα νεο μηχανικο πληκτρολογιο επειδη γραφω παρα πολλα κειμενα και παιζω παιχνιδια .. πια κουμπια πρεπει να παρω και πιο πληκτρολογιο με συμβουλευετε να αγορασω? βασικα η κοπελα μου το εριξε και το εσπασε. τα corsair εινε καλα και ποιοτικα πληκτρολογια? αξιζουν? Ρε συ, σε άλλο thread η κοπέλα σου, σου έσπασε κάτι ακριβά ακουστικά. Μήπως να της πεις τίποτα;
captain gold Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) φιλε μου εινε απροσεκτη δινω τσαμπα λεφτα για πραγματα που δεν πρεπει. θα αρχισω ολα τα πραγματα να τα κρυβω. τα ακουστικα μου τα εσπασε, το πληκτρολογιο παει και αυτο./ εινε τσαμπαδισια λεφτα φιλε μου. μπορεις σε παρακαλω να μου προτεινεις ενα μηχανικο πληκτρολογιο για πληκτρολογιση και για παιχνιδια?αρκει να εινε ποιοτικο και καλο./ θα αναγκαστω τα νεα πραγματα να τα κρυβω../ Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από captain gold
helicoid Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μην αρχίζεις να κρύβεις πράγματα γιατί μετά μην έχοντας τι να σπάσει, και εφόσον έχει μάθει έτσι, παίζει να σου σπάσει το κεφάλι. Μηχανικό vfm και για να μην σκάσεις ένα σκασμό λεφτά και μετά το κλαις λόγω της γυναικός, θα πρότεινα ενα motospeed ck104 ή motospeed ck108. Υπόψην οτι από εξωτερικό το βρίσκεις πιο φτηνά απ'οτι Ελλάδα, και ακόμα καλύτερα κοίτα και σε καμιά αγγελία να γλυτώσεις και μεταφορικά και αναμονή και πιθανά τελωνεία. Λόγω της χαμηλής τιμής σε συνδυασμό με την άνω του μετρίου ποιότητα και τον rgb φωτισμό πούλησαν πολύ Ελλάδα και αρκετοί τα δίνουν αχρησιμοποίητα επειδή πχ πήραν blue switches και το περίμεναν αθόρυβο κτλ. Νομίζω οτι για πρώτο μηχανικό είναι μια χαρά. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από helicoid
captain gold Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) το Motospeed CK88 εινε και για παιχνιδια και για πληκτρολογηση? γενικως τα motospeed εχουν καλυτερο φωτισμο απο τα corsair?τα οποια κοστιζουν πιο ακριβα? βασικα τι διαφορες εχουν τα motospeed απο τα corsair? απλα θελω τα switches να εινε για πληκτρολογηση και για παιχνιδια/ τι διαφορα εχουν οι blue swicthes με τους brown και τους Speeds?? θελω να πω για πληκτρολογηση και για παιχνιδια/? πιοι εινε προτιμοτεροι?? γιατι διαβασα καπου οτι παρα πολλοι προτιμανε τους blue για πλήκτρολογηση Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από captain gold
powerblade Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 καλα βρε φιλε παρε ενα φθηνο και κανε την δουλέια σου 1
redykt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 υπαρχουν απειρα βιντεο-αρθρα-γνωμες στο νετ σχετικα με την επιλογη διακοπτων. τους blues τους προτιμουν για πληκτρολογηση γιατι εχουν ωραια clicky αισθηση και πιο δυνατη αναδραση απο τα reds. Κανουν πολυ θορυβο ομως (για καποιους αυτο ειναι πορωτικο). Τα reds πατιουνται με ελαχιστη δυναμη, αρα πιο γρηγορα, αρα καλυτερα για gaming(υποτιθεται).επισης δεν κανουν ενοχλητικο θορυβο. τα motospeed θεωρουνται vfm keyboards, τουλ. καποια, οπως το CK104. εγω δε θα εδινε ας πουμε 85€ για motospeed. corsair θα παρεις αμα εχεις λεφτα. αν δεν εισαι για πολλα, παρε κανα motospeed ή αυτο.
Thulogur Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέχρι και πριν λιγες μέρες ειχα το g105 της logitech. Πολύ στιβαρό, ανθεκτικό και VFM στην κατηγορία του, και ας μην ηταν μηχανικό. Ριξε μια ματια..
powerblade Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 η corsair αν επιτρεπεται βγαζει πληκτρολογια με blues΄?
siralexgio7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, captain gold είπε το Motospeed CK88 εινε και για παιχνιδια και για πληκτρολογηση? γενικως τα motospeed εχουν καλυτερο φωτισμο απο τα corsair?τα οποια κοστιζουν πιο ακριβα? βασικα τι διαφορες εχουν τα motospeed απο τα corsair? απλα θελω τα switches να εινε για πληκτρολογηση και για παιχνιδια/ τι διαφορα εχουν οι blue swicthes με τους brown και τους Speeds?? θελω να πω για πληκτρολογηση και για παιχνιδια/? πιοι εινε προτιμοτεροι?? γιατι διαβασα καπου οτι παρα πολλοι προτιμανε τους blue για πλήκτρολογηση Πάρε corsair k95 rgb platinum(top of top, για μένα). Το έχω 4 μήνες, γράφω πολύ, παίζω συχνά, φοβερή αίσθηση και χρώματα. Πρέπει, ίσως, να συνηθίσεις το ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Συχνά-πυκνά το βγάζουν σε προσφορά μεγάλες αλυσίδες (Πλαίσιο, Mediamarkt). Έτσι το πήρα κι εγώ. Στο λέω επειδή βλέπω ότι "ψήνεσαι" για corsair. Αλλιώς, προτείνω logitech. Υ.γ.: Παρεπιπτόντως, αν το πάρεις, αγόρασε και μια φτηνή καραμπίνα γιατί αν το κορίτσι δε βάλει μυαλό...Δεν παίζουνε με αυτά τα πράγματα.😁 Υ.γ.2: Όταν λες "το έριξε", δεν πιστεύω πάνω σου. Μήπως φταις εσύ για όλα αυτά και το αδικούμε το κορίτσι;😃 Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από siralexgio7
7nisiotis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Μήπως να αλλάξεις κοπέλα ή να της πεις να μη τα κάνει όλα @τανα στο σπίτι; Εδώ είσαι https://www.e-shop.gr/search?q=genesis+thor+300+ Εκτός και πετύχεις κανένα motospeed στο 30αρι και κάτω από gearbest flash sales 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2018 +1 στο genesis, πολύ καλό value for money. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι απροσεξία. Σε βλέπει μάλλον όλη μέρα με πληκτρολόγια-ηχεία-παιχνίδια και θέλει να τραβήξει την προσοχή σου (υποσυνείδητα) Το red switch μάλλον καλύτερα γιατί το blue -αν και καλό για δακτυλογράφηση- κάνει αρκετή φασαρία και θα σου το σπάσει σίγουρα και αυτό.
Virus200 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Αν πάρει με τους μπλε προβλέπω να κατεδαφίζετε όλο το σπίτι
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Θα το φάει διακόπτη-διακόπτη. Εγώ θα άλλαζα γυναίκα.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 όπως προτάθηκε και παραπάνω, πάρε τούτο https://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0946-thor-300-mechanical-white-backlight-red-outemu-switch-p-PER.573746 να κάνεις την δουλειά σου, θα σε καλύψει σε όλους τους τομείς και δεν χρειάζεται να ξοδευτείς. Και για να μην αρχίσουμε ποια η διαφορα του ταδε με το ταδε, το thor φοράει κινέζικους outemu κόκκινους διακόπτες σε σχέση με τα άλλα, τι διαφορά έχουν; στην αίσθηση αρχικά και στον ήχο. Απο εκει και πέρα τα ιδια δισεκατομμύρια πατήματα θα αντέξουν με τα άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα