dpolal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) http://www.cosmodata.gr/product/296617/pc-case-aerocool-ds-230-mavro-midi-tower PWM fan controller, LED και ενισχυμένο με υλικά απορρόφησης θορύβων. https://www.aerocool.com.tw/us/chssis/ds/ds230 Φθηνότερη τιμή στον skroutz 77€ https://www.skroutz.gr/s/9759437/Aerocool-DS-230.html Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από dpolal 3
karaLRS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 το έχει 4-5 μέρες. πήρα ένα αρκετά ποιοτικό κουτί. το μόνο πρόβλημα για μένα είναι ότι παίρνει μόνο 2 Χ 3.5 σκληρούς
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, karaLRS είπε το έχει 4-5 μέρες. Επι ενα μηνα στα 55€ με εξαιρεση αρχες Ιουνιου που το ειχε 45€ για 3-4 μερες. Αμεσως μετα το πηγε 50€ οπως το θεμα. 1
karaLRS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Επι ενα μηνα στα 55€ με εξαιρεση αρχες Ιουνιου που το ειχε 45€ για 3-4 μερες. Αμεσως μετα το πηγε 50€ οπως το θεμα. μιλάω ότι το είχε 49€ από την Κυριακή
chrisSerres Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να ενημερώσω ότι από σήμερα το πρωί το κατέβασε το cosmodata στα 39€, και φυσικά άδραξα την ευκαιρία. Όμορφο, ρυθμιζόμενος φωτισμός, έτοιμο χαμπάκι για τα φανάκια μου, μονοτικό υλικό από'λες τις πλευρές, αρκετά φαρδύ, κάθε λεπτομέρεια προσεγμένη όπως π.χ. το exhaust το οποίο έχει μπόλικο κενό γύρω του για τα μονά ψυγεία που προεξέχουν(το τελευταίο θέμα μου'χει τύχει σε αξιόλογα κουτιά), psu shroud, παίρνει 3 ανεμιστήρες μπροστά(πολύ καλή εισαγωγή με φίλτρο) και γενικά δίνει πάρα πολλές επιλογές για να τοποθετήσεις τα πράγματα όπως σ'αρέσουν. Φυσικά το window(faw) edition είναι άφαντο, αλλά είναι εύκολο να φτιαχτεί με ένα κομμάτι πλεξιγκλας καθώς τα πάσα για βίδες υπάρχουν ήδη πάνω. Θα προτιμούσα επίσης μπροστά να'ταν διάφανο για να βλέπω τα led rings των ανεμιστήρων μου αλλά όταν το'δα άρχισα να κλείνω προς τον μινιμαλισμό. 45,40€ μαζί με τα μεταφορικά λοιπόν, ένα πολύ αξιόλογο κουτι γιατο οποίο παραδώξος η aerocool τηρισε desh silcence όμοια με το όνομα του κουτιού. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από chrisSerres
mpokwsths Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Πολύ καλή τιμή. Στα μείον ο μόνο ένας ανεμιστήρας (πίσω) που συμπεριλαμβάνεται. Από θερμοκρασίες τι λέει; Το έχει κανείς;
chrisSerres Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 29 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Πολύ καλή τιμή. Στα μείον ο μόνο ένας ανεμιστήρας (πίσω) που συμπεριλαμβάνεται. Από θερμοκρασίες τι λέει; Το έχει κανείς; απο'τι φαίνεται ο ανεμιστήρας είναι θορυβώδης, εκτός αν ο ποιητής θέλει να πει ότι έχει τόσο καλή μόνωση που δεν ακουγεται έξω... Αύριο με το καλό που θα το παραλάβω θα ενημερώσω... Όπως και να'χει πάντως διαθέτω καμιά 10 ανεμιστήρες aigzo στην άκρη για να το γεμίσω. Τελικά το κουτάκι αυτό με έκανε να στείλω το cosmos s στην αποθήκη.
chrisSerres Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Αργησα λιγο λόγο ταξιδιών! το πήρα όμως! Έχω γράψει αναλυτική αξιολόγηση στο σκρουτζ: 1
chrisSerres Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Κι εδώ να σας το δείξω τώρα που τελείωσα με τα modds, μπήκε υδρόψυξη και ψυγείο 280χλ, αφαίρεσα κάποια λεντ από τη μάσκα ώστε οι 14εκ ανεμιστήρες να χωρέσουν μέσα στη μάσκα, τοποθέτησα παράθυρο πλεξιγκλας στο οποίο κόλλησα μαγνήτες ώστε να είναι αφαιρούμενο. Για τα ρεύματα χρησιμοποίησα 2 χαμπάκια 3/4πιν. Έχω επινάψει 5 φωτογραφίες, αν δεν φαίνονται ενημερώστε να τις βάλω με διαφορετικό τρόπο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα