Προς το περιεχόμενο

Οι γραμμές που εμφανίζονται στις οθόνες των Xperia XZ2/ XZ1 δεν είναι ελάττωμα λέει η Sony

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

Πολύ ασχημα δείγματα για την Sony τα τελευταία χρόνια.. 

Ναι οντως οπως στις τηλεορασεις που η sony βγαζει την ποιοτικοτερη εικονα εδω και μια δεκαετια τουλαχιστον (καλυτερος επεξεργαστης x reality extreme, triluminos, motionflow με διαφορα το καλυτερο κλπ) 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

25 λεπτά πριν, jimmyrock είπε

Ναι οντως οπως στις τηλεορασεις που η sony βγαζει την ποιοτικοτερη εικονα εδω και μια δεκαετια τουλαχιστον (καλυτερος επεξεργαστης x reality extreme, triluminos, motionflow με διαφορα το καλυτερο κλπ) 

Χαχα προς στιγμήν νόμιζα ότι το έλεγες σοβαρά 

2 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

Χαχα προς στιγμήν νόμιζα ότι το έλεγες σοβαρά 

Οχι βρε αστειευομαι. Funai εχει τρομερη ποιοτητα εικονας και μετα μου ειπαν να λεω samsung...  

2 λεπτά πριν, jimmyrock είπε

Οχι βρε αστειευομαι. Funai εχει τρομερη ποιοτητα εικονας και μετα μου ειπαν να λεω samsung...  

α εντάξει νόμιζα οτι είσαι fanboy και είπα να τσεκάρω .. Καλες θεάσεις με Funai λοιπον :)

• Thanks 1

16 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε

α εντάξει νόμιζα οτι είσαι fanboy και είπα να τσεκάρω .. Καλες θεάσεις με Funai λοιπον :)

Περα απο την πλακα γιατι ειναι πολυ ευκολο να προβαινουμε σε χαρακτηρισμους  (fanboy) οταν δεν ξερουμε τι να πουμε, χωρις επιχειρηματα.  Δε θα μιλησω για τις παλιες σειρες. Εχω στην κατοχη μου την sony 49xe9005!! Αν δεις ποτε εικονα ελα μετα χωρις τις παρωπιδες σου να το συζητησουμε... Πιαστηκα με τις τηλεορασεις γιατι ο φιλος νωριτερα ανεφερθηκε γενικα για την sony (με υποννοουμενο οτι δεν παραγει ποιοτικα προιοντα). Στο τομεα των τηλεορασεων τουλαχιστον που ασχολουμαι ειναι απο τις καλυτερες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimmyrock είπε

Περα απο την πλακα γιατι ειναι πολυ ευκολο να προβαινουμε σε χαρακτηρισμους  (fanboy) οταν δεν ξερουμε τι να πουμε, χωρις επιχειρηματα.  Δε θα μιλησω για τις παλιες σειρες. Εχω στην κατοχη μου την sony 49xe9005!! Αν δεις ποτε εικονα ελα μετα χωρις τις παρωπιδες σου να το συζητησουμε... Πιαστηκα με τις τηλεορασεις γιατι ο φιλος νωριτερα ανεφερθηκε γενικα για την sony (με υποννοουμενο οτι δεν παραγει ποιοτικα προιοντα). Στο τομεα των τηλεορασεων τουλαχιστον που ασχολουμαι ειναι απο τις καλυτερες.

Φίλε μου το πρόβλημα είναι οτι ο Ελληνας έχει μείνει 20 χρόνια πίσω οταν ακόμη η Sony είχε σωστους ποιοτικούς ελέγχους και σεβόταν τον καταναλωτή.

Στις τηλεοράσεις δεν εχει Support ουτε Ελλάδα αλλά ουτε και σε μεγάλες χώρες του εξωτερικού .Αυτο και μόνο θα έπρεπε να προβληματίζει.

Οσο για την τηλεόραση σου είναι πολύ καλή σειρά αλλά εχω αγοράσει κι εγώ Samsung απο τα ακριβά μοντέλα δεν τις εκθειάζω κιόλας.

Αυτα τα ολίγα ας μην βγούμε άλλο οφτοπικ παρακαλώ.

Επεξ/σία από Prof_Chaos

6 ώρες πριν, Prof_Chaos είπε

Φίλε μου το πρόβλημα είναι οτι ο Ελληνας έχει μείνει 20 χρόνια πίσω οταν ακόμη η Sony είχε σωστους ποιοτικούς ελέγχους και σεβόταν τον καταναλωτή.

Στις τηλεοράσεις δεν εχει Support ουτε Ελλάδα αλλά ουτε και σε μεγάλες χώρες του εξωτερικού .Αυτο και μόνο θα έπρεπε να προβληματίζει.

Οσο για την τηλεόραση σου είναι πολύ καλή σειρά αλλά εχω αγοράσει κι εγώ Samsung απο τα ακριβά μοντέλα δεν τις εκθειάζω κιόλας.

Αυτα τα ολίγα ας μην βγούμε άλλο οφτοπικ παρακαλώ.

Έχέί μέίνέί πίσώ ό Έλλήνάς έ? Ώράίά έκθέίάσέ τήν νέά τέχνόλόγίά τής samsung στίς τήλέόράσέίς πόύ πρόσώπίκά έπάθά πλάκά κάί έίνάί πρώτόγνώρή. Qled λέγέτάί κάί έίνάί κάτί τέλέίώς δίάφόρέτίκό άπό τίς oled.... σύμφώνά μέ τήν samsung. Πρίν 20 χρόνίά έίχά πάρέί τήν χέίρότέρή crt τής sony (κάτάσκέύή στήν ίσπάνίά...) πόύ βγήκέ off πάνώ στόν 1 χρόνό... Μέ τήν τίμόλογιακη της πολιτικη το εχασε ως ενα σημειο το παιχνιδι στις τηλεορασεις η sony αλλα η ποιοτητα της ειναι που μενει... Σαφως και τα ακριβα μοντελα της samsung ειναι αξιοπρεπεστατα και δεν εκθειαζω τιποτα την πραγματικοτητα καταγραφω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...