alexis67676767 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Galaxy s6 Xperia z5 ίδιος αισθητηρας, γιατί υπάρχει αυτό το χάος ανάμεσα τους; Όλα τα περιοδικά του χώρου της εικόνας βαθμολογούν στο μέσο όρο τους φακούς της Sony. Αν έχει τόσο καλούς φακούς γιατί δεν τους βάζει στις rx100; Τους G lens τους βαζει στις φτηνες μηχανές της και πες μου μια βιντεοκαμερα της που έχει g lens, όλες με Carl Zeiss έρχονται Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από alexis67676767 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 είμαι απογοητευμένος που το κινητό μου (Xiaomi) δεν έχει αυτό το "φήατιουρ"!!! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Φίλε μου μιλάμε για κινητά... το τι κάνει στις ψηφιακές κάμερες είναι ένα άλλο πράγμα και αλλουνού παππάς ευαγγέλιο... Στο κινητά οι φακοί της Sony απλά κυριαρχούν.... 3 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε Galaxy s6 Xperia z5 ίδιος αισθητηρας, γιατί υπάρχει αυτό το χάος ανάμεσα τους; Όλα τα περιοδικά του χώρου της εικόνας βαθμολογούν στο μέσο όρο τους φακούς της Sony. Αν έχει τόσο καλούς φακούς γιατί δεν τους βάζει στις rx100; Τους G lens τους βαζει στις φτηνες μηχανρς της και πες μου μια βιντεοκαμερα της που έχει g lens, όλες με Carl Zeiss έρχονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis67676767 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, AtiX είπε Φίλε μου μιλάμε για κινητά... το τι κάνει στις ψηφιακές κάμερες είναι ένα άλλο πράγμα και αλλουνού παππάς ευαγγέλιο... Στο κινητά οι φακοί της Sony απλά κυριαρχούν.... Μήπως μπερδεύεις τους αισθητήρες με τους φακους; Γιατί φακούς g lens εχουν μονο τα xperia κινητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε Μήπως μπερδεύεις τους αισθητήρες με τους φακους; Γιατί φακούς g lens εχουν μονο τα xperia κινητα. Ναι σόρρυ αισθητήρες ήθελα να γράψω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo4ever Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Ακούν οθόνη αφής και το παρακάνουν μερικοί με τις δαχτυλαρες τους έχε δίκιο η Σόνυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mak25 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Και δε μου λέτε βρε παιδιά... Όλοι εσείς που κράζετε να υποθέσω ότι έχετε Sony και έχετε πρόβλημα να φανταστώ? Τέτοιο κράξιμο δε δικαιολογείτε.. Μιλάω σαν κάτοχος XZ1 που δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα... Παιδιά το έχω το κινητό δε το φαντάζομαι ότι ΑΝ το είχα ΘΑ είχε πρόβλημα.. Ηρεμήστε λίγο.. Και γω στο Samsung TabS2 έχω αλλάξει μπαταρία δύο φορές γιατί απλά μάλλον έχουν θέμα. Τι να πάει να πει ότι όλη η Sammy είναι ακατάλληλη και δε πρέπει να ξανακατασκευάσει ταμπλετ? Αν δε ξέρετε και κυρίως αν δε το έχετε μη βγάζετε απ το μυαλό σας τα κολλημένα συμπεράσματα σας.. Αυτά!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just for today Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Απαραδεκτο σονυ!!ζητας τοσα λεφτα δε νοειται να συμβαινουν αυτα.ενοειται οτι ισχυει για ολες τις εταιριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis67676767 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, AtiX είπε Ναι σόρρυ αισθητήρες ήθελα να γράψω... Ακομα κι εκει όμως εχει προβλημα. Τον καλλιτερο αισθητηρα τον εχει το p20 pro της huawei και δεν είναι sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, alexis67676767 είπε Ακομα κι εκει όμως εχει προβλημα. Τον καλλιτερο αισθητηρα τον εχει το p20 pro της huawei και δεν είναι sony Για φέτος και στα μέσα της χρονιάς... τις τελευταίες 5 χρονιές???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis67676767 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Για φέτος και στα μέσα της χρονιάς... τις τελευταίες 5 χρονιές???? Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν απειλήθηκε σοβαρά σε αυτό τον τομέα και έχει πλέον σοβαρό ανταγωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 δεν είναι απλά είναι η οθόνες έτσι το είχα δει και σε ποιο παλιότερα μοντέλα. πάντως είναι άσχημο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε Galaxy s6 Xperia z5 ίδιος αισθητηρας, γιατί υπάρχει αυτό το χάος ανάμεσα τους; Όλα τα περιοδικά του χώρου της εικόνας βαθμολογούν στο μέσο όρο τους φακούς της Sony. Αν έχει τόσο καλούς φακούς γιατί δεν τους βάζει στις rx100; Τους G lens τους βαζει στις φτηνες μηχανές της και πες μου μια βιντεοκαμερα της που έχει g lens, όλες με Carl Zeiss έρχονται Πριν 1+ χρονο πηρα ενα Z5 και το εδωσα σε 1 εβδομαδα επειδη ειχε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ καμερα. Απαραδεκτη, χαλια. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν απειλήθηκε σοβαρά σε αυτό τον τομέα και έχει πλέον σοβαρό ανταγωνισμό. Συμφωνώ σε αυτό που λες... Όταν είχαμε την Nokia με τους Carl Zeiss υπήρχε ανταγωνισμός... Τώρα ένα κινητό με Leica και δύο τρία με Samsung δεν θα κάνουν την Sony να ξυπνήσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis67676767 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Συμφωνώ σε αυτό που λες... Όταν είχαμε την Nokia με τους Carl Zeiss υπήρχε ανταγωνισμός... Τώρα ένα κινητό με Leica και δύο τρία με Samsung δεν θα κάνουν την Sony να ξυπνήσει... Μπαίνει και η A.I. στην εξισωση πλεον και εκει η sony δεν τα παει καλά. Θα ξυπνήσει εαν θέλει να παίρνουν τους αισθητήρες της μαζικά όπως γίνεται μέχρι τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα