Προς το περιεχόμενο

Οι γραμμές που εμφανίζονται στις οθόνες των Xperia XZ2/ XZ1 δεν είναι ελάττωμα λέει η Sony

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Galaxy s6 Xperia z5 ίδιος αισθητηρας, γιατί υπάρχει αυτό το χάος ανάμεσα τους; Όλα τα περιοδικά του χώρου της εικόνας βαθμολογούν στο μέσο όρο τους φακούς της Sony. Αν έχει τόσο καλούς φακούς γιατί δεν τους βάζει στις rx100; Τους G lens τους βαζει στις φτηνες μηχανές της και πες μου μια βιντεοκαμερα της που έχει g lens, όλες με Carl Zeiss έρχονται 

Επεξ/σία από alexis67676767
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου μιλάμε για κινητά... το τι κάνει στις ψηφιακές κάμερες είναι ένα άλλο πράγμα και αλλουνού παππάς ευαγγέλιο... Στο κινητά οι φακοί της Sony απλά κυριαρχούν....

3 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε

Galaxy s6 Xperia z5 ίδιος αισθητηρας, γιατί υπάρχει αυτό το χάος ανάμεσα τους; Όλα τα περιοδικά του χώρου της εικόνας βαθμολογούν στο μέσο όρο τους φακούς της Sony. Αν έχει τόσο καλούς φακούς γιατί δεν τους βάζει στις rx100; Τους G lens τους βαζει στις φτηνες μηχανρς της και πες μου μια βιντεοκαμερα της που έχει g lens, όλες με Carl Zeiss έρχονται 

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Φίλε μου μιλάμε για κινητά... το τι κάνει στις ψηφιακές κάμερες είναι ένα άλλο πράγμα και αλλουνού παππάς ευαγγέλιο... Στο κινητά οι φακοί της Sony απλά κυριαρχούν....

Μήπως μπερδεύεις τους αισθητήρες με τους φακους; Γιατί φακούς g lens εχουν μονο τα xperia κινητα.

6 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε

Μήπως μπερδεύεις τους αισθητήρες με τους φακους; Γιατί φακούς g lens εχουν μονο τα xperia κινητα.

Ναι σόρρυ αισθητήρες ήθελα να γράψω...

Και δε μου λέτε βρε παιδιά... Όλοι εσείς που κράζετε να υποθέσω ότι έχετε Sony και έχετε πρόβλημα να φανταστώ? Τέτοιο κράξιμο δε δικαιολογείτε.. 

Μιλάω σαν κάτοχος XZ1 που δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα... Παιδιά το έχω το κινητό δε το φαντάζομαι ότι ΑΝ το είχα ΘΑ είχε πρόβλημα.. Ηρεμήστε λίγο.. Και γω στο Samsung TabS2 έχω αλλάξει μπαταρία δύο φορές γιατί απλά μάλλον έχουν θέμα. Τι να πάει να πει ότι όλη η Sammy είναι ακατάλληλη και δε πρέπει να ξανακατασκευάσει ταμπλετ? Αν δε ξέρετε και κυρίως αν δε το έχετε μη βγάζετε απ το μυαλό σας τα κολλημένα συμπεράσματα σας.. Αυτά!! 

• Like 6

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Ναι σόρρυ αισθητήρες ήθελα να γράψω...

Ακομα κι εκει όμως εχει προβλημα. Τον καλλιτερο αισθητηρα τον εχει το p20 pro της huawei και δεν είναι sony

Μόλις τώρα, alexis67676767 είπε

Ακομα κι εκει όμως εχει προβλημα. Τον καλλιτερο αισθητηρα τον εχει το p20 pro της huawei και δεν είναι sony

Για φέτος και στα μέσα της χρονιάς... τις τελευταίες 5 χρονιές????

1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Για φέτος και στα μέσα της χρονιάς... τις τελευταίες 5 χρονιές????

Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν απειλήθηκε σοβαρά σε αυτό τον τομέα και έχει πλέον σοβαρό ανταγωνισμό.

Επισκέπτης

δεν είναι απλά είναι η οθόνες έτσι το είχα δει και σε ποιο παλιότερα μοντέλα. πάντως είναι άσχημο

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε

Galaxy s6 Xperia z5 ίδιος αισθητηρας, γιατί υπάρχει αυτό το χάος ανάμεσα τους; Όλα τα περιοδικά του χώρου της εικόνας βαθμολογούν στο μέσο όρο τους φακούς της Sony. Αν έχει τόσο καλούς φακούς γιατί δεν τους βάζει στις rx100; Τους G lens τους βαζει στις φτηνες μηχανές της και πες μου μια βιντεοκαμερα της που έχει g lens, όλες με Carl Zeiss έρχονται 

Πριν 1+ χρονο πηρα ενα Z5 και το εδωσα σε 1 εβδομαδα επειδη ειχε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ καμερα. Απαραδεκτη, χαλια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

5 λεπτά πριν, alexis67676767 είπε

Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν απειλήθηκε σοβαρά σε αυτό τον τομέα και έχει πλέον σοβαρό ανταγωνισμό.

Συμφωνώ σε αυτό που λες... Όταν είχαμε την Nokia με τους Carl Zeiss υπήρχε ανταγωνισμός... Τώρα ένα κινητό με Leica και δύο τρία με Samsung δεν θα κάνουν την Sony να ξυπνήσει...

• Like 1

4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Συμφωνώ σε αυτό που λες... Όταν είχαμε την Nokia με τους Carl Zeiss υπήρχε ανταγωνισμός... Τώρα ένα κινητό με Leica και δύο τρία με Samsung δεν θα κάνουν την Sony να ξυπνήσει...

Μπαίνει και η A.I. στην εξισωση πλεον και εκει η sony δεν τα παει καλά. Θα ξυπνήσει εαν θέλει να παίρνουν τους αισθητήρες της μαζικά όπως γίνεται μέχρι τώρα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...