alexisnik19911 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (στο μεταξυ συνεχιζει να ερχεται να δει αν απαντησα και καλα για να μου την πει --χααχα νασαι καλα γελασα παντα τετοια αντιος )
Mivas (myphone) Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, spyros007 είπε Φιλεμου θα μπορούσες να το κανείς και για XP Όπως έγραψα το πρόβλημα είναι πάντα με τους drivers. Τα XP από τα 10 απέχουν περί τα 13 χρόνια, ενώ τα 7 από τα 10 6 χρόνια. Η απόσταση είναι μεγαλύτερη κι επομένως και οι διαφορές στους drivers θα είναι μεγαλύτερη. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το θεωρώ ακόμη πιο δύσκολο. Επίσης δεν ξέρω τι υποστήριξη υπάρχει από την κοινότητα. Τα 7άρια εντός του 18 αποτελούσαν το 40-45% από το σύνολο των λειτουργικών συστημάτων παγκοσμίως (τα 10 ήταν περί 30% αν θυμάμαι καλά στις αρχές του έτους), ενώ τα XP περί το 5%... Οπότε αναμένω μικρή έως μηδαμινη υποστήριξη για τα XP... Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή αν θέλεις με 3rd party drivers και για όσους δείχνουν ότι είναι ασύμβατοι, δοκιμάζεις επεξεργασία dll όπως ο συμφορουμίτης. Αν θέλεις ρώτησε στο αντίστοιχο φόρουμ, techinferno. Πάντως τα 7άρια θα συνεχίζουν να υποστηρίζονται και μετά το 20, αλλά με πληρωμή. Αλλιώς θέλει ισχυρά συστήματα προστασίας (antiviruses, antiSPAM, antiPhishing, antiransomware, antiloggers, firewalls, internet security, cam/microphone protection, keyscrabbling etc) ή μετάβαση σε 10άρια ή σε άλλο λειτουργικό (MacOS, Linux)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα