Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG QE55Q7F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενεργοποιήσει το HDR+ και τα ρυθμίζει όλα αυτόματα η τηλεόραση. Βρήκα την υγειά μου, γιατί βαριέμαι να παίζω με ρυθμίσεις. 

Στο Xbox, ενεργοποίηση μια φορά το Game Mode και πλέον κάθε φορά που το ανοίγω (το έχω σε instant-on) ενεργοποιεί η τηλεόραση πάλι αυτόματα το συγκεκριμένο mode.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, bill_viper είπε

Έχω ενεργοποιήσει το HDR+ και τα ρυθμίζει όλα αυτόματα η τηλεόραση. Βρήκα την υγειά μου, γιατί βαριέμαι να παίζω με ρυθμίσεις. 

Στο Xbox, ενεργοποίηση μια φορά το Game Mode και πλέον κάθε φορά που το ανοίγω (το έχω σε instant-on) ενεργοποιεί η τηλεόραση πάλι αυτόματα το συγκεκριμένο mode.

κακός το έχεις ανοικτό γιατί δεν είναι αυτό το HDR το κανονικό, αυτό το HDR+ είναι προσομοίωση για περιεχόμενο που δεν έχει γυριστεί με HDR και δεν δουλεύει και καθόλου καλά

Για ρύθμισις κοίταξε αυτές αν σε ικανοποιούν https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qled-q7f-q7/settings

Επεξ/σία από andreas443
Δημοσ.
6 ώρες πριν, andreas443 είπε

κακός το έχεις ανοικτό γιατί δεν είναι αυτό το HDR το κανονικό, αυτό το HDR+ είναι προσομοίωση για περιεχόμενο που δεν έχει γυριστεί με HDR και δεν δουλεύει και καθόλου καλά

Για ρύθμισις κοίταξε αυτές αν σε ικανοποιούν https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qled-q7f-q7/settings

Αα δε το γνώριζα αυτό, ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. 

Οι ρυθμίσεις του rtings είναι παλιές δυστυχώς και με τα τελευταία updates δε χρειάζονται. 

Είδα όλα τα βίντεο στο YouTube με ρυθμίσεις κι έγραφαν στα comments ότι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις αρκετά πράγματα που απενεργοποιούν αυτοί οι οδηγοί πρέπει πλέον να τα αφήσουμε ως έχει γιατί τα έχει διορθώσει η Samsung. 

Πάντως με το HDR+ η εικόνα με ικανοποιεί και δε μου είχε περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να χρειάζεται απενεργοποιήσει. 

Δημοσ.

Και εγω το Hdr+ το εχω κλειστο καθως απο οτι διαβασα/καταλαβα καλυτερα να ειναι απενεργοποιημενο.

Εχω ενεργοποιησει  κ στα 4 Hdmi να μπορουν να παιξουν 4κ περιεχομενο κ απο το παρακατω βιντεακι 

εχω κανει τις ρυθμισεις στο κανονικο mode με ενα κλικ πιο φωτεινο.

Αυτο το εχω για οταν βλεπει η γυναικα τηλεοραση γιατι τις φαινεται πολυ μεγαλη κ θελει να την ξεφορτωθουμε :) 

Της ειπα λοιπον οτι δεν ειναι μεγαλη η tv απλα εχει πολυ φωτεινοτητα! Και οταν βλεπω εγω εργα μπαλα η τα παιδια cartoon το εχω στο natural ! και με το xbox στο game mode κ ολα καλα. Οι ρυθμισεις απο rtings μου φαινονται οχι κ τοσο καλες , σκοτεινες θα ελεγα.

κριμα που δεν εχει κανενα βιντεακι καινουριο με calibration κτλ ειναι ολα παλια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπρρα να ροτησο τιν εχει βαλη κανεις στο τιχο τιν τν ? Ετζι ειναι σοστα

20180707_155629.jpg

20180707_155623.jpg

Επεξ/σία από kakos84

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...