Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG QE55Q7F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, η SAMSUNG QE55Q7F παίζει σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες στα 1.050€.

Υπάρχουν κάτοχοι να μας πουν τη γνώμη τους; Σε 4Κ υλικό σίγουρα θα είναι καλή, για χρήση με ΟΤΕ TV (αθλητικά , ταινίες, ντοκυμαντερ) πως είναι;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από dimk123
Δημοσ.

Φιλε μου την παραγγειλα απο public και θα ερθει μεχρι την αλλη παρασκευη.

Μολις ερθει θα πω εντυπωσεις.Απο οτι εχω δει σε review πρεπει να ειναι οκ σαν τηλεοραση, καλη οθονη κ πολυ καλη για gaming.

Πολλα site την κραζουν πιστευω γιατι εβαλε ενα ονομα qled θελοντας να κλεψει πελατες απο τις oled της LG, και εβαλε μια τιμη στο Θεο.

Τωρα ομως στο 1.000αρικο μου φαινετε τιμια επιλογη

• Super Moderators
Δημοσ.
On 22/06/2018 at 16:40, malias4 said:

Φιλε μου την παραγγειλα απο public και θα ερθει μεχρι την αλλη παρασκευη.

Μολις ερθει θα πω εντυπωσεις.Απο οτι εχω δει σε review πρεπει να ειναι οκ σαν τηλεοραση, καλη οθονη κ πολυ καλη για gaming.

Πολλα site την κραζουν πιστευω γιατι εβαλε ενα ονομα qled θελοντας να κλεψει πελατες απο τις oled της LG, και εβαλε μια τιμη στο Θεο.

Τωρα ομως στο 1.000αρικο μου φαινετε τιμια επιλογη

Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με αυτό το μοντέλο! Άλλο είναι αυτό που πήρες και άλλο το QE55Q7FNATXXH που το έχουν 1.800?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με αυτό το μοντέλο! Άλλο είναι αυτό που πήρες και άλλο το QE55Q7FNATXXH που το έχουν 1.800?

Ναι, περσινό vs φετινό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Eίναι ο αντικαταστάτης της.Μοντέλο 2018 ενώ αυτό που μιλάμε σε προσφορά του 2017.

Την έχω και μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημένος.Δεν έχει καθόλου bleeding και λοιπά τις τεχνολογίας LED.

OTE TV αθλητικά είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Ναι το μοντελο του 2017 ειναι το F κ του 2018 το FN

Βεβαια με βλεπω να μην την παιρνω απο πλαισιο γιατι ενω οταν παραγγειλα εγραφε αμεσα διαθεσιμο τωρα γραφει οτι δεν το εχουν κ περιμενουν απαντηση απο τον πρωμηθευτη κ κατι τετοιες βλακειες.

θα περιμενω μεχρι αυριο μεθαυριο αλλιως παω καρφι στον κοτσοβολο Ηρακλειου που την εχει κ ετοιμοπαραδοτη  στην ιδια τιμη

θα χασω βεβαια τους ποντους αλλα καλυτερα να τους χασω παρα να ανεχτω την κοροιδια του public 🤔

Δημοσ.

Την αγόρασα κι εγώ χθες μετά από τύχη για να τη βρω.

Εδώ επαρχία Καλαμάτα που είμαι, πήγα Κωτσόβολο αλλά δε την είχε. Σε μερικά καταστήματα της Αθήνας που υπάρχει είναι όλα ανοιχτά εκθεσιακά. Επίσης, τα εκθεσιακά είναι μόνο για αγορά από το εκεί κατάστημα, δε μπορούν να αποσταλούν σε άλλο κατάστημα επαρχίας. Όταν δίνεις 1050€ για τηλεόραση εκθεσιακό δε θα έπαιρνα επ'ουδενί που λειτουργεί 24/24 τόσο καιρό.

Βγήκε σε προσφορά για να ξεστοκάρουν λόγω της φετινής Q7FN. Η οποία όμως είναι απλησίαστη για τα δικά μου δεδομένα. 1900€ την έχει ο Κώτσος.

Για καλή μου τύχη βγαίνοντας από τον Κώτσο με πιάνει η βροχή και λέω δε μπαίνω και στα Public. Και ως δια μαγείας είχε μια τελευταία κλειστή στην ίδια τιμή με τον Κώτσο (1050€), την αγόρασα επί τόπου και μου έκαναν δώρο και την επέκταση εγγύησης.

Αύριο το πρωί περιμένω να μου τη φέρει ο courrier σπίτι για να δώσω feedback.

Δημοσ.

Bill πληρωσες εσυ με ibank pay κτλ η κανονικα?

Εμενα μαλλον με δουλευουν απο public.

Ολη μερα στα τηλεφωνα κ τους λεω αφου δεν εχετε γιατι την βγαζετε αμεσα διαθεσιμη?? (την εχω παραγγειελει εδω κ μια εβδομαδα) μαλλον θα την παρω απο αλλου η θα παρω τη sony 9005 με 100ε δωροεπιταγη απο plaisio..

καλοριζικη γραψε εντυπωσεις

Δημοσ.

Όχι κανονικά την πλήρωσα, βασικά δεν ασχολήθηκα καν και δε ξέρω αν μπορούσα και να την πληρώσω δεδομένο ότι έκοψα τιμολόγιο και η πληρωμή έγινε με κάρτα η οποία είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό όψεως.

Δημοσ.

Την πηρα κ εγω τελευταιο κομματι τελικα απο ενα μικρο καταστημα στο Ηρακλειο αφου τα μεγαλα μου φερθηκαν εντελως αντι επαγγελματικα.

Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα..

Στα της τηλεορασης τωρα, εξωτερικα πολυ ομορφη με καλο ντιζαιν που ομορφαινει πολυ το χωρο. Βεβαια αρκετα μεγαλη σχεδον τοσο μεγαλη οσο και για αιτια διαζυγιου 😀 απο τη γυναικα!  Η οθονη απλα μαγευτικη οταν παιζει περιεχομενο 4κ η video games στο xbox one s που εχω. Εκει απλα χανεις τη μπαλα! Και κανενα ιχνος input lag.   Στα καναλια τα δικα μας ειναι σαν την παλια μου την 40αρα που απλα ολα φαινονται πιο μεγαλα με μια μικρη βελτιωση στην ποιοτητα. Εχω και ενα πιατο με Ολλανδικα καναλια που ειναι ολα σε HD αναλυση που εκει ενταξει το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλο. Εκει βλεπω κ τα ματς του mudial και χαιρεσαι να βλεπεις μπαλα..Ρυθμισεις δεν εχω πειραξει ακομα απλα  οταν παιζω το βαζω σε game mode και σε ολες τις αλλες χρησεις το εχω στο natural και τα χρωματα στο warm1.  Το τηλεκοντρολ της πολυ καλο και κομψο και επισης δουλευει κ το παλιο κλασικο samsung για οποιον δεν ειναι του νιου λουκ τυπος !

Θα το ψαξω καλυτερα οταν εχω χρονο για ενα calibration με κατι βιντεακια στο γιουτουμπι που εχω βρει. Επισης δεν εχω παρατηρησει light bleeding η καποιο καμμενο πιξελ φτου φτου μακρυα!  Γενικα πολυ ευχαριστημενος για την τιμη που την πηρα

• Like 1
Δημοσ.

Καλορίζικη, και καλή θέαση. Ευκαιρία να πας και σε One X για να δεις πραγματικό 4k και HDR. 😉

Χμ, αυτό το Game mode κάπου μου έχει ξεφύγει. 

Που το βρίσκουμε;

Δημοσ.

Ευχαριστω καλες θεασεις κ σε εσενα !

Για το game mode στο one remote παταμε το κουμπι Home μετα settings general external device manager κ εκει επιλεγεις το game mode.

Το εχω βαλει με το που ανοιξω το xbox να μπαινει σε game mode κ οταν βλεπω tv παει στο κανονικο.

Με αυτο το one remote εχω παθει πλακα, το συνδεσα να δουλευει κ το ολλανδικο box κ μου το βγαζει κανονικα canal digitaal κ δουλευει κ τα καναλια οποτε δεν χρειαζονται 2 τηλεκοντρολ !

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ναι, είναι φανταστικό το remote. Μπορείς να δουλεύεις και το Xbox στα μενού χωρίς να ανοίξεις το χειριστήριο. Δεν έχω βρει ακόμη πως να κλείνω το Xbox από το remote.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτο με το xbox να κλεινει δεν το εχω βρει ουτε εγω , μονο να δουλευει το menu.

Aληθεια σε τι ρυθμισεις βλεπεις εσυ tv ? Ταινιες , μπαλα κτλ

Eχεις πειραξει τιποτα ?

Επεξ/σία από malias4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...