Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d4mage είπε

https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-32GB.html

άνθρωπε μου πάρε την παραπάνω τηλεφώναρα από skroutz και στείλε inbox να σου πω και καταστήματα από εμπειρίες αγορών. Μην το συζητάς άλλο, σε 1-2 εργάσιμες θα έχεις τηλέφωνο, εάν τώρα σηκώνει ένα 50άρικο η τσέπη σου πάρε το Note5, απλά και κατανοητά πράγματα.

εχουν βγει καποια σχόλια στη σελίδα που εθεσες μετα απο 1 χρονο χρησης απο τι ειδα μολις τωρα δεν ειναι και πολύ θετικες διαβάστε (μετα απο 1 χρονο) και δεν είναι μονο μια μου έκανε εντύπωση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kayato είπε

εχουν βγει καποια σχόλια στη σελίδα που εθεσες μετα απο 1 χρονο χρησης απο τι ειδα μολις τωρα δεν ειναι και πολύ θετικες διαβάστε (μετα απο 1 χρονο) και δεν είναι μονο μια μου έκανε εντύπωση...

Για πες μου τι σχόλια έχουν πει για το note 4?

Δημοσ.

Κ εγω πιστευω οτι το note 4 ειναι καλο και πανω κατω τα ιδια με το m6 note.Μαλλον αυριο θα παρω το m6 note με τιμολογιο στο ονομα φιλου μου.Αν εχω καταλαβει καλα το καταστημα για τιμολογιο θελουν το σφραγιδακι οποτε λογω του οτι μενω επαρχια περιοριζομαι στις επιλογες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Για πες μου τι σχόλια έχουν πει για το note 4?

κανω copy paste

το εχω εδω και 1 χρονο τοτε το ειχα παρει στα 250 τωρα κανει 140 γιατι αραγε θα σας πω γιατι μετα απο κατι μηνες αρχιζει να βγαζει προβληματα οπως η καμερα κολαει πολυ οπως και το κινητο η μπαταρια 2 φορες το βαζω για φορτιση σβινη και ανοιγη πραγματα μονο του χωρις να πατησω κατι το θετικο ειναι πως με αυτα κρατησε πρωστοπαρον 1 χρονο και σηναιχιζει και οτι ειναι ανθεκτικο το κινητο αυτα λιπον απο εμενα.

Το έχω 1 χρονο, στο μισό χρόνο άρχισε να κλείνει μόνο του. Η ποιότητα κατασκευής δεν μπορώ να πω ότι είναι και πολύ καλη διότι αν πέσει κάτω και χτυπήσει ελαφρά η οθόνη πετάγεται έξω και γύρω γύρω βαθουλώματα. Μετά μου διέγραψε τα themes και άλλες εφαρμογές. Έστειλα μύνημα στην xiaomi και πότε δεν πηρα απάντηση. Τώρα αν απλά θέλετε να έχετε χώρο για εφαρμογές και να ακούτε μουσικη αγοραστε το.

εάν το συγκρίνω με το Lenovo k3 note που έχω ακόμη και δουλεύει 5 χρόνια ,θα έλεγα ότι ο ήχος στο redmi ίσα που ακούγεται , το touchpad δεν είναι και το καλύτερο , η σύνδεση του WiFi αργό , η μπαταρία τού παρόλο που είναι μεγάλη κρατάει με το ζόρι , το Lenovo παρόλο που είναι Κινέζος έχει λιγότερα κινέζικα από το redmi. φωτογραφία μάπα νύχτα μέρα θολές και τα pixels υπερβολικά χάλια φαίνονται. τα συστήματα που διαθέτει η Xiaomi μάπα και το cloud και όλα. τι να λέμε τώρα Κινέζος με Κινέζο διαφέρουν.

εχει και αλλα, τωρα να τα λεμε κ αυτα, ειμαι κ υποψηφιος αγοραστης δεν εχω καταληξει ακομα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, kayato είπε

κανω copy paste

το εχω εδω και 1 χρονο τοτε το ειχα παρει στα 250 τωρα κανει 140 γιατι αραγε θα σας πω γιατι μετα απο κατι μηνες αρχιζει να βγαζει προβληματα οπως η καμερα κολαει πολυ οπως και το κινητο η μπαταρια 2 φορες το βαζω για φορτιση σβινη και ανοιγη πραγματα μονο του χωρις να πατησω κατι το θετικο ειναι πως με αυτα κρατησε πρωστοπαρον 1 χρονο και σηναιχιζει και οτι ειναι ανθεκτικο το κινητο αυτα λιπον απο εμενα.

Το έχω 1 χρονο, στο μισό χρόνο άρχισε να κλείνει μόνο του. Η ποιότητα κατασκευής δεν μπορώ να πω ότι είναι και πολύ καλη διότι αν πέσει κάτω και χτυπήσει ελαφρά η οθόνη πετάγεται έξω και γύρω γύρω βαθουλώματα. Μετά μου διέγραψε τα themes και άλλες εφαρμογές. Έστειλα μύνημα στην xiaomi και πότε δεν πηρα απάντηση. Τώρα αν απλά θέλετε να έχετε χώρο για εφαρμογές και να ακούτε μουσικη αγοραστε το.

εάν το συγκρίνω με το Lenovo k3 note που έχω ακόμη και δουλεύει 5 χρόνια ,θα έλεγα ότι ο ήχος στο redmi ίσα που ακούγεται , το touchpad δεν είναι και το καλύτερο , η σύνδεση του WiFi αργό , η μπαταρία τού παρόλο που είναι μεγάλη κρατάει με το ζόρι , το Lenovo παρόλο που είναι Κινέζος έχει λιγότερα κινέζικα από το redmi. φωτογραφία μάπα νύχτα μέρα θολές και τα pixels υπερβολικά χάλια φαίνονται. τα συστήματα που διαθέτει η Xiaomi μάπα και το cloud και όλα. τι να λέμε τώρα Κινέζος με Κινέζο διαφέρουν.

εχει και αλλα, τωρα να τα λεμε κ αυτα, ειμαι κ υποψηφιος αγοραστης δεν εχω καταληξει ακομα

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι στην κάμερα.

Ολα τα άλλα είναι μάλλον υπερβολικά.

Είχα τρία note 4(το ένα το έδωσα πρόσφατα) και σε πληροφορώ ήταν όλα αστέρια.

Παρόλο που ο γιος μου το έχει κατά ξεσκίσει (χτυπήματα, ραγισμένη οθόνη, βαθουλώματα κλπ) δουλεύει άψογα και η μπαταρία του κρατάει 2 μέρες.

Αυτή την στιγμή σου γράφω από αυτό μέχρι να παραλάβω το καινούριο που περιμένω (όχι Xiaomi αυτή τι φορά).

Δεν θέλω να προωθήσω το κινητό ούτε να σε επηρεάσω απλός την γνώμη μου λέω σαν χρήστης.

Και ποτέ δεν βλέπω και δίνω βάσει τις κριτικές του Σκρουτζ.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Σωστος ο saruman.Το note 4 το ειχα κ το εδωσα στην συζυγο.Τεραστια μπαταρια χωρις κανενα προβλημα.Τωρα η συζυγος εχει το p smart(πολυ καλυτερο απο το redmi 4 note).Εγω μαλλον θα παω για το m6 note.Θελω να δοκιμασω κ το flyme,καλη καμερα εχει,μπαταρια μεγαλη εχει,απο οτι εχω διαβασει κ καλο gps οποτε γιατι οχι;Παιχνιδια δρν παιζω αρα λογικα ο 625 θα με καλυψει πληρως

Δημοσ.

Μέχρι και 150 ευρώ, τώρα, τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Redmi Note 4/4x από κει και πέρα κρίνει ο καθένας ανάλογα, πάνω από 150 πας στο Note5, εάν διαθέτεις πάνω από 200 συζητάμε επιπλέον.

Οι αξιολογήσεις καλό είναι να γίνονται σε αντικειμενικό προφίλ και όχι με τις υπερβολές που διαβάζω γενικότερα σε αξιολογήσεις προϊόντων. Παράδειγμα για την κάμερα του Νote 4 που για μένα είναι σωστή κάμερα για τα λεφτά της συσκευής, για να μην αναφερθώ σε όλο το υπόλοιπο σύνολο που θα μπορούσε πολύ άνετα να είναι παραπάνω σε τιμή ακόμα και τώρα.

Ναι, οκ υπάρχουν συσκευές με καλύτερους φακούς άλλα κάπου θα υστερεί σε άλλο μέρος. Όταν το redmi note 4 πάει ΚΡΟΤΙΔΑ στο multitasking, φοράει μια ατελείωτη μπαταρία σε δυνατή χρήση και σου προσφέρει τόσες δυνατότητες, να την κάνω τι την κάμερα; Σε συνθήκες φωτισμού βγάζει παραπάνω από καλές φωτογραφίες, το HDR είναι κακό, και το διάφραγμα που θα μπορούσε να κάνει auto focus καλύτερο. Ε, δεν είναι λόγος να ακυρώσεις τη συσκευή. Καταρχήν δεν σε αφήνει χωρίς ενημερώσεις, ακόμα και για την οθόνη που λένε μερικοί... ναι, οκ δεν είναι Amoled άλλα δεν έχω και θέματα, ούτε στα μαύρα, ούτε στις γωνίες θέασης ούτε πουθενά, μια χαρά είναι το 1080p για ένα τηλέφωνο των 150 ευρώ. Εδώ ακόμα αγοράζουν laptop με ανάλυση 720p και λέμε για κινητά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...