Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Ειμαι κατοχος ενος elephone p9000 στο οποιο χθες σταματησε να λητουργει η αφη μετα απο πτωση.

Καθοτι ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να συμπληρωσω την λιστα ψαχνω τον αντικαταστατη του με διαθεσιμο μπατζετ εως 150.

Θα με ενδιεφεραι να ειναι δικαρτο,μεγαλη οθονη κ μεγαλη μπαταρια.Χρηση κυριως ιντερνετ,viber,messenger και strava(gps καλο να υποθεσω).

Τι μπορειται να μου προτηνεται σε αυτα τα χρηματα;

Καθε συμπιεση του κοστους ευπροσδεκτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Xiaomi redmi note 5 από το Banggood με κουπόνι (6BGRN5GGT) βγαίνει στα 141€ η έκδοση 3/32

https://m.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5-Global-Version-5_99-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-636-Octa-core-4G-Smartphone-p-1268373.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Καταρχας ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Απο Κινα περιπου σε ποσο χρονο θα παραλαβω;

Απο Ελλαδα εχουμε να προτινουμε κατι;

Σε παρομοια χρηματα εδω βλεπω τα remfi note 4,redmi 5 plus,moto g5s και meizu note6.Σε συγκριση με αυτα;

Δημοσ.

Τελικα παιδια το κινητο θα το παρω απο Ελλαδα.Στο ονομα φιλου μου ελ.επ οποτε θα γλυτωσω το φπα.Καταληγω στο m6 note αφου θα μου βγει πανω κατω 120€ απο κωτσοβολο.Αξιζει;

Δημοσ.

Επισης παιδια θα νπορουσε καποιος να μου πει κανενα σκρουτζομαγαζο που να ειναι εμπιστο σε εκδοση τιμολογιου;Να μην ανεβαζουν τιμες δηλαδη.Το kaizer ειναι καλο μαγαζι;Το redmi 5 note 3/32 θα μου βγει πιο φθηνο και απο αγορα απο κινα πχ.

Δημοσ.
Στις 23/6/2018 στις 11:48 ΠΜ, aggelos255 είπε

Τελικα παιδια το κινητο θα το παρω απο Ελλαδα.Στο ονομα φιλου μου ελ.επ οποτε θα γλυτωσω το φπα.Καταληγω στο m6 note αφου θα μου βγει πανω κατω 120€ απο κωτσοβολο.Αξιζει;

Με 32 GB όχι με 16 του κωτσου 

Δημοσ.

Εχετε δικιο.Τουλαχιστον 32 θα παρω.Πρεπει να ψαξω τι γινεται με την εκδοση τιμολογιων απο το σκρουτζ κ θα αποφασισω.Αυτα που βλεπω προς το παρων ειναι τα redmi note5,plus,m6 note και p smart.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-32GB.html

άνθρωπε μου πάρε την παραπάνω τηλεφώναρα από skroutz και στείλε inbox να σου πω και καταστήματα από εμπειρίες αγορών. Μην το συζητάς άλλο, σε 1-2 εργάσιμες θα έχεις τηλέφωνο, εάν τώρα σηκώνει ένα 50άρικο η τσέπη σου πάρε το Note5, απλά και κατανοητά πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...