ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Απαγορεύεται πλέον η οποιαδήποτε στοχευμένη προσφορά λόγο GDPR. Αν σε πάρουν θα σε πάρουν τυχαία και αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται να γίνει τώρα γι αυτό και δεν σε παίρνουν πλέον τηλέφωνο. Και εξωτερικό συνεργάτη να έχεις να ξέρεις δεν μπορεί να σε βοηθήσει εκτός και αν παρανομήσει εντελώς που δεν νομίζω κανένας υπάλληλος να θέλει να μπλέξει. Η προσφορά σου όμως είναι καλή δεδομένου του πακέτου που θα έχεις.
pier88 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Αυτή τη στιγμή ο οτε δίνει: 24 ίντερνετ+ απεριόριστα+full pack ote tv στα 43€,με vdsl πάει στα 53€.οι τιμές αυτές είναι γιά φορητότητα και μόνο.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, pier88 είπε Να ξέρεις ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα με τις φορητότητες. Νομίζω ότι δεν μπορεί να επανέλθει ο πάροχος που είσαι τώρα με νέα αντιπροσφορά. Από όσα διάβασα Σχετικά με της αλλαγές δεν αναφέρει κάτι τέτοιο.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Mikelpcpro_GR είπε Από όσα διάβασα Σχετικά με της αλλαγές δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Δεν το εννοεί έτσι, εννοεί ότι η όλη διαδικασία πλέον έχει αλλάξει με τέτοιο τρόπο που δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ προσφορά και αν την πάρεις επί του πρακτέος δεν μπορείς καν να έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Στις 22/6/2018 στις 8:41 ΜΜ, pier88 είπε Αυτή τη στιγμή ο οτε δίνει: 24 ίντερνετ+ απεριόριστα+full pack ote tv στα 43€,με vdsl πάει στα 53€.οι τιμές αυτές είναι γιά φορητότητα και μόνο. Στο σιτε τους το είδες;
pier88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Στο σιτε τους το είδες; Όχι,είναι η πρόταση που μου έγινε για φορητότητα.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, pier88 είπε Όχι,είναι η πρόταση που μου έγινε για φορητότητα. Κεραταδες εμένα μου έδωσαν στα 46 κοντά cinema pack και 30 λεπτά για κινητά...
pier88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Mikelpcpro_GR είπε Κεραταδες εμένα μου έδωσαν στα 46 κοντά cinema pack και 30 λεπτά για κινητά... Όπου μας πιάσουνε φίλε.Δυστυχώς έτσι λειτουργεί.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, pier88 είπε Όπου μας πιάσουνε φίλε.Δυστυχώς έτσι λειτουργεί. Άσε. Τέλος πάντων ευχαριστώ παντός για την ενημέρωση
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Παιδιά μην τρελαίνεστε, κανείς δεν σώθηκε με φραγκοδίφραγκα και κανείς δεν ανάγκασε κανέναν ντε και καλά να αγοράσει. Είναι προϊόντα και υπηρεσίες και κοστίζουν λεφτά και ο καθένας αγοράζει τη στιγμή που θεωρεί ότι τον συμφέρει μιας και προσφορές υπάρχουν κάθε μέρα. Παράδειγμα αγόρασε φιλαράκι μου πριν ένα μήνα μια τηλεόραση 900 ευρώ. Η ίδια ακριβώς τηλεόραση δύο μέρες μετά την έβαλαν προσφορά στα 500 ευρώ. Τι να κάνει; Να πάει στο κατάστημα και να απαιτήσει να του επιστρέψουν πίσω 400; Δεν νομίζω.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Στις 22/6/2018 στις 9:49 ΜΜ, ikaruga24 είπε Δεν το εννοεί έτσι, εννοεί ότι η όλη διαδικασία πλέον έχει αλλάξει με τέτοιο τρόπο που δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ προσφορά και αν την πάρεις επί του πρακτέος δεν μπορείς καν να έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. Παραθέτω το θέμα που έγραψα σε άλλο thread " Καλημέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας με πήρε σήμερα η nova για αντιπροσφορα και δέχτηκα και μου ζήτησε Επειδή η μάνα μου έκανε νέα ταυτότητα μα στείλω προς πίσω με μέιλ τώρα που το ξανά σκέφτηκα δεν με ικανοποιεί και τόσο η αντιπροσφορα της nova γίνετε να την ακυρώσω;" πες σμού λίγο εδώ τι ισχύει;
crypto67 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Παιδιά φουλ πακέτο Nova (αστικά -υπεραστικά-σινεμά-αθλητικά- 720 κινητά-50 vdsl) 48,52 .ευρώ για 2 χρόνια. Ανανέωση πριν 20 ημέρες.
pier88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, crypto67 είπε Παιδιά φουλ πακέτο Nova (αστικά -υπεραστικά-σινεμά-αθλητικά- 720 κινητά-50 vdsl) 48,52 .ευρώ για 2 χρόνια. Ανανέωση πριν 20 ημέρες. Με φορητότητα;
crypto67 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 όχι απλή ανανέωση .Ηθελα το vdsl δώρο , τελικά με 5 ευρώ πήρα vdsl και τα cinema .Έστειλα στο click to call ,δεν το έκαναν δώρο αλλά μου εκαναν προσφορά να μου ανοίξουν το φουλ πακέτο για να κάνω την ανανέωση.
pier88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, crypto67 είπε όχι απλή ανανέωση .Ηθελα το vdsl δώρο , τελικά με 5 ευρώ πήρα vdsl και τα cinema .Έστειλα στο click to call ,δεν το έκαναν δώρο αλλά μου εκαναν προσφορά να μου ανοίξουν το φουλ πακέτο για να κάνω την ανανέωση. Παράξενο,γιά να πάρεις αυτή την τιμή χρειάζεται φορητοτητα, δεν τη δίνουν σε υφιστάμενους πελάτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα