Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαγορεύεται πλέον η οποιαδήποτε στοχευμένη προσφορά λόγο GDPR. Αν σε πάρουν θα σε πάρουν τυχαία και αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται να γίνει τώρα γι αυτό και δεν σε παίρνουν πλέον τηλέφωνο. Και εξωτερικό συνεργάτη να έχεις να ξέρεις δεν μπορεί να σε βοηθήσει εκτός και αν παρανομήσει εντελώς που δεν νομίζω κανένας υπάλληλος να θέλει να μπλέξει. Η προσφορά σου όμως είναι καλή δεδομένου του πακέτου που θα έχεις. 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή ο οτε δίνει: 24 ίντερνετ+ απεριόριστα+full pack ote tv στα 43€,με vdsl πάει στα 53€.οι τιμές αυτές είναι γιά φορητότητα και μόνο.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, pier88 είπε

Να ξέρεις ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα με τις φορητότητες. Νομίζω ότι δεν μπορεί να επανέλθει ο πάροχος που είσαι τώρα με νέα αντιπροσφορά.

Από όσα διάβασα Σχετικά με της αλλαγές δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Από όσα διάβασα Σχετικά με της αλλαγές δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. 

Δεν το εννοεί έτσι, εννοεί ότι η όλη διαδικασία πλέον έχει αλλάξει με τέτοιο τρόπο που δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ προσφορά και αν την πάρεις επί του πρακτέος δεν μπορείς καν να έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 22/6/2018 στις 8:41 ΜΜ, pier88 είπε

Αυτή τη στιγμή ο οτε δίνει: 24 ίντερνετ+ απεριόριστα+full pack ote tv στα 43€,με vdsl πάει στα 53€.οι τιμές αυτές είναι γιά φορητότητα και μόνο.

Στο σιτε τους το είδες;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Στο σιτε τους το είδες;

Όχι,είναι η πρόταση που μου έγινε για φορητότητα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pier88 είπε

Όχι,είναι η πρόταση που μου έγινε για φορητότητα.

Κεραταδες εμένα μου έδωσαν στα 46 κοντά cinema pack και 30 λεπτά για κινητά...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mikelpcpro_GR είπε

Κεραταδες εμένα μου έδωσαν στα 46 κοντά cinema pack και 30 λεπτά για κινητά...

Όπου μας πιάσουνε φίλε.Δυστυχώς έτσι λειτουργεί.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pier88 είπε

Όπου μας πιάσουνε φίλε.Δυστυχώς έτσι λειτουργεί.

Άσε. Τέλος πάντων ευχαριστώ παντός για την ενημέρωση 

Δημοσ.

Παιδιά μην τρελαίνεστε, κανείς δεν σώθηκε με φραγκοδίφραγκα και κανείς δεν ανάγκασε κανέναν ντε και καλά να αγοράσει. Είναι προϊόντα και υπηρεσίες και κοστίζουν λεφτά και ο καθένας αγοράζει τη στιγμή που θεωρεί ότι τον συμφέρει μιας και προσφορές υπάρχουν κάθε μέρα. Παράδειγμα αγόρασε φιλαράκι μου πριν ένα μήνα μια τηλεόραση 900 ευρώ. Η ίδια ακριβώς τηλεόραση δύο μέρες μετά την έβαλαν προσφορά στα 500 ευρώ. Τι να κάνει; Να πάει στο κατάστημα και να απαιτήσει να του επιστρέψουν πίσω 400; Δεν νομίζω. 

Δημοσ.
Στις 22/6/2018 στις 9:49 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Δεν το εννοεί έτσι, εννοεί ότι η όλη διαδικασία πλέον έχει αλλάξει με τέτοιο τρόπο που δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ προσφορά και αν την πάρεις επί του πρακτέος δεν μπορείς καν να έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης. 

Παραθέτω το θέμα που έγραψα σε άλλο thread " 

Καλημέρα παιδιά θέλω τα φώτα σας με πήρε σήμερα η nova για αντιπροσφορα και δέχτηκα και μου ζήτησε Επειδή η μάνα μου έκανε νέα ταυτότητα μα στείλω προς πίσω με μέιλ τώρα που το ξανά σκέφτηκα δεν με ικανοποιεί και τόσο η αντιπροσφορα της nova γίνετε να την ακυρώσω;" πες σμού λίγο εδώ τι ισχύει;

Δημοσ.

Παιδιά  φουλ πακέτο  Nova (αστικά -υπεραστικά-σινεμά-αθλητικά- 720 κινητά-50 vdsl) 48,52 .ευρώ για 2 χρόνια. Ανανέωση πριν 20 ημέρες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, crypto67 είπε

Παιδιά  φουλ πακέτο  Nova (αστικά -υπεραστικά-σινεμά-αθλητικά- 720 κινητά-50 vdsl) 48,52 .ευρώ για 2 χρόνια. Ανανέωση πριν 20 ημέρες.

Με φορητότητα;

Δημοσ.

όχι απλή ανανέωση  .Ηθελα το vdsl  δώρο , τελικά με 5 ευρώ πήρα vdsl και τα cinema .Έστειλα στο click to call  ,δεν το έκαναν δώρο αλλά μου εκαναν προσφορά να μου ανοίξουν  το φουλ πακέτο για να κάνω την ανανέωση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, crypto67 είπε

όχι απλή ανανέωση  .Ηθελα το vdsl  δώρο , τελικά με 5 ευρώ πήρα vdsl και τα cinema .Έστειλα στο click to call  ,δεν το έκαναν δώρο αλλά μου εκαναν προσφορά να μου ανοίξουν  το φουλ πακέτο για να κάνω την ανανέωση.

Παράξενο,γιά να πάρεις αυτή την τιμή χρειάζεται φορητοτητα, δεν τη δίνουν σε υφιστάμενους πελάτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...