Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ομάδα εδώ και λίγες εβδομάδες έχω ζήτηση προσφορά από τον ΟΤΕ διότι 1/7 λήγει το συμβόλαιο με την nova που είχαμε μου κάνανε 2 φορές γελοίες προσφορές τι προσφορές θα μου πεις τώρα; δες. 360+ λεπτά για κινητά απεριόριστα σταθερά 24+ internet και full pack tv σύνολο 51.88€ είναι κοντά 20€ διάφορα από την nova τώρα ζήτησα να μου κάνουν τροποποίηση στης απαιτήσεις με λιγότερα λεπτά σε κινητά και cinema pack μόνο  στα 46€ (!!!) Δεν γίνετε ρε παιδιά να μου κάνουν καλύτερη προσφορά; Υπάρχει κανένα νουμερακι για εξωτερικού συνεργάτες που να δίνουν πολύ καλές προσφορές;

Screenshot_20180622-144828.png

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Καλησπέρα, ομάδα εδώ και λίγες εβδομάδες έχω ζήτηση προσφορά από τον ΟΤΕ διότι 1/7 λήγει το συμβόλαιο με την nova που είχαμε μου κάνανε 2 φορές γελοίες προσφορές τι προσφορές θα μου πεις τώρα; δες. 360+ λεπτά για κινητά απεριόριστα σταθερά 24+ internet και full pack tv σύνολο 51.88€ είναι κοντά 20€ διάφορα από την nova τώρα ζήτησα να μου κάνουν τροποποίηση στης απαιτήσεις με λιγότερα λεπτά σε κινητά και cinema pack μόνο  στα 46€ (!!!) Δεν γίνετε ρε παιδιά να μου κάνουν καλύτερη προσφορά; Υπάρχει κανένα νουμερακι για εξωτερικού συνεργάτες που να δίνουν πολύ καλές προσφορές;

Screenshot_20180622-144828.png

Τι πακετο ειχες στην νοβα και ποσα έδινες ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Τι πακετο ειχες στην νοβα και ποσα έδινες ?

Nova cinema με 12 ώρες δωρεάν χρόνο σε κινητά και 24 internet με απεριόριστα σταθερά στα 36€ για 2 χρόνια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Nova cinema με 12 ώρες δωρεάν χρόνο σε κινητά και 24 internet με απεριόριστα σταθερά στα 36€ για 2 χρόνια

Αν θες το Full pack εκει ειναι και της νοβα 49 ευρω, απλα εχει ποιο πολλα κινητά :) και απλα τωρα εχει και μια προφορα που με 59 περνεις και το vdsl .

αυτο που εχεις εσυ τωρα εχει 43,02 :)

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Αν θες το Full pack εκει ειναι και της νοβα 49 ευρω, απλα εχει ποιο πολλα κινητά :) και απλα τωρα εχει και μια προφορα που με 59 περνεις και το vdsl .

Μην λες για vdsl με πονάς περιμένω εδώ και πόσο καιρό... Σε επαλ κοντά στο σπίτι μου έχει.... μπορώ να πάρω κανένα τηλέφωνο σε εξωτερικό συνεργάτη τους; αρκετές φορές με είχαν πάρει εξωτερική δική του για προσφορές και ήταν καλές. Και τώρα που χρειάζομαι δεν παίρνουν χαχαχα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Μην λες για vdsl με πονάς περιμένω εδώ και πόσο καιρό... Σε επαλ κοντά στο σπίτι μου έχει.... μπορώ να πάρω κανένα τηλέφωνο σε εξωτερικό συνεργάτη τους; αρκετές φορές με είχαν πάρει εξωτερική δική του για προσφορές και ήταν καλές. Και τώρα που χρειάζομαι δεν παίρνουν χαχαχα

Η Τιμη που εχεις στα 36 ειναι πολυ καλη για αυτα που λες , τωρα στην νοβα ειναι 43 ,το 51 και με φουλ πακ στον οτε ειναι καλα , με 8 ευρω περνεις και τα αθλητικα απλα το προβλημα ειναι οτι ειναι ποιο λιγα τα κινητα :) δεν νομιζω να σου κανουν ποιο κατω προσφορά :( σε αυτα τα θεματα ειναι λιγο σφιχτή :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Η Τιμη που εχεις στα 36 ειναι πολυ καλη για αυτα που λες , τωρα στην νοβα ειναι 43 ,το 51 και με φουλ πακ στον οτε ειναι καλα , με 8 ευρω περνεις και τα αθλητικα απλα το προβλημα ειναι οτι ειναι ποιο λιγα τα κινητα :) δεν νομιζω να σου κανουν ποιο κατω προσφορά :( σε αυτα τα θεματα ειναι λιγο σφιχτή :P

Άλλες φορές η μαλακές γλείφουν παντελόνια τώρα.. Δεν χρειάζεται.. λες να προχωρήσω οτε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Άλλες φορές η μαλακές γλείφουν παντελόνια τώρα.. Δεν χρειάζεται.. λες να προχωρήσω οτε;

Εγω ειμαι nova με 37 οπως εσυ αλλα με 50vdsl και το nova sport1 οχι cinema pack ,η ταινιες δεν με ενδιαφερουν γιατι υπαρχουν τροποι να τις βρεις ,αν και του οτε δεν ειναι και κατι το ιδιετερο :P
Το θεμα ειναι τι αναγκες εχεις εσυ και τι λεφτα θες να δινεις.........

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkman είπε

Εγω ειμαι nova με 37 οπως εσυ αλλα με 50vdsl και το nova sport1 οχι cinema pack ,η ταινιες δεν με ενδιαφερουν γιατι υπαρχουν τροποι να τις βρεις ,αν και του οτε δεν ειναι και κατι το ιδιετερο :P
Το θεμα ειναι τι αναγκες εχεις εσυ και τι λεφτα θες να δινεις.........

Εγώ θα ήθελα να δίνω άντε μαχ 5€ έξτρα στο οτε.. τώρα δεν ξέρω τι να κάνω περίμενα να μου έκαναν καλύτερη προσφορά αφού θα πήγαινα με φορητότητα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Εγώ θα ήθελα να δίνω άντε μαχ 5€ έξτρα στο οτε.. τώρα δεν ξέρω τι να κάνω περίμενα να μου έκαναν καλύτερη προσφορά αφού θα πήγαινα με φορητότητα

Δες τις αναγκες σου αν δεν θελεις τα αθλητικα δεν βλεπω το λογο να πας σε αυτα τα λεφτα :) καμια φορα πληρώνουμε και για πραγματα που δεν τα χρειαζόμαστε πραγματικά 

Δημοσ.

Εγω παλι αναρωτιεμαι, αφου εχετε/εχουμε ιντερνετ, τι διαλο παλευετε με τα ΟΤΕ -ΝOVA- Vodafone TV...?   

Αφου μπορειτε να δειτε ο,τι θελετε στο νετ... με τον ενα ή με τον αλλο τροπο.....!! 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cabdik είπε

Εγω παλι αναρωτιεμαι, αφου εχετε/εχουμε ιντερνετ, τι διαλο παλευετε με τα ΟΤΕ -ΝOVA- Vodafone TV...?   

Αφου μπορειτε να δειτε ο,τι θελετε στο νετ... με τον ενα ή με τον αλλο τροπο.....!! 

Πολύ σωστά τα λες, έχω και kodiκαι Netflix αλλά άλλο να βλέπεις αποκλειστικές ταινίες η σειρές που δεν είναι διαθέσιμες ακόμη σε kodi η Netflix η ακόμη και να ήταν δεν νομίζω να είχε καλή ποιότητα από θέμα εικόνας ήχου. Αυτό με κάνει να θέλω tv. Καλό ωραίο και το kodi αλλά ώρες ώρες σου βγάζει την πίστη.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Πολύ σωστά τα λες, έχω και kodi και Netflix αλλά άλλο να βλέπεις αποκλειστικές ταινίες η σειρές που δεν είναι διαθέσιμες ακόμη σε kodi η Netflix η ακόμη και να ήταν δεν νομίζω να είχε καλή ποιότητα από θέμα εικόνας ήχου. Αυτό με κάνει να θέλω tv. Καλό ωραίο και το kodi αλλά ώρες ώρες σου βγάζει την πίστη.

σωστα...!!  αν θες αποκλειστικοτητες, ομως, σε νεες ταινιες και σειρες, πρεπει να πληρωσεις.  δυστυχως...!!   τζαμπα δεν υπαρχει τπτ...!! 

αλλα.... και με τοοοσες συνδρομητικες υπηρεσιες που υπαρχουν, πλεον, δεν μπορεις να τα εχεις ολα...!!      

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Να ξέρεις ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα με τις φορητότητες. Νομίζω ότι δεν μπορεί να επανέλθει ο πάροχος που είσαι τώρα με νέα αντιπροσφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...